هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

فقط بپا سال تولد رو جوری بزنی که سنت بیستر از 18 تا باشه.
اره نحوه ی ساختش رو تو گوگل سرچ کردم قبل از ساخت تازه محله اقامتم هم فلوریداست!:d
یه سوال دیگه کنسولو که میذارم واسه دانلود بعد از مدتی روی استن بای میره اما چراغ دکمه ps روشنه اما بعد از مدتی اون چراغه خاموش میشه و دانلودام pause میشن. میخواستم بدونم راهی هست که دانلودهام تا وقتی کامل نشده pause نشن؟
با تشکر:)

اره نحوه ی ساختش رو تو گوگل سرچ کردم قبل از ساخت تازه محله اقامتم هم فلوریداست!:d
یه سوال دیگه کنسولو که میذارم واسه دانلود بعد از مدتی روی استن بای میره اما چراغ دکمه ps روشنه اما بعد از مدتی اون چراغه خاموش میشه و دانلودام pause میشن. میخواستم بدونم راهی هست که دانلودهام تا وقتی کامل نشده pause نشن؟
با تشکر:)
مال من هم بعضی وقت ها این ج.ری میشه.فکر کنم به خاطر اینترنت باشه.

مال من هم بعضی وقت ها این ج.ری میشه.فکر کنم به خاطر اینترنت باشه.
نه فکر نکنم مشکل از اینترنت باشه, من با ایپد هم بازی دانلود میکنم میذارم شب تا صبح مشکلی پیش نمیاد اما این انگار توی تایم خاصی این اتفاق میفته توی تنظیماتشم چیزی ندیدم! یه نکته دیگشم اینکه قبل از خاموش شدنه کامل چراغ ابیه دکمه ps دو سه بار خاموش روشن میشه بعد کامل خاموش میشه

نه فکر نکنم مشکل از اینترنت باشه, من با ایپد هم بازی دانلود میکنم میذارم شب تا صبح مشکلی پیش نمیاد اما این انگار توی تایم خاصی این اتفاق میفته توی تنظیماتشم چیزی ندیدم! یه نکته دیگشم اینکه قبل از خاموش شدنه کامل چراغ ابیه دکمه ps دو سه بار خاموش روشن میشه بعد کامل خاموش میشه

دوست عزیز نیاز نیست خوف کنی کلا vita وقتی صفحه شو قفل میکنی چند بار چراغش چشمک میزنه و در مورد قطع شدن دانلود باید بگم مال من هم همین طوری هست و از اینترنت نیست این مورد قبلا در تبلت نکسوس 7 هم بود وقتی قفلش میکردی اینترنت قطع میشد و شرکت گوگل با یه اپدیت نرم افزاری مشکل رو حل کرد و معذرت خواهی کرد و گفت که جای تعجب داره که متخصص های ما متوجه این مشکل نشده بودن . حالا جای تعجب داره که چرا سونی همچین اشتباهی رو تکرار کرده:-/

سلام دوستان من یه ویتا دارم که sim lock هستش...حالا راهی داره که بشه اینو کاریش کرد که 3G با سیمکارتای ایران کار کنه؟...با تشکر.

سلام. اقا امروز ما رفتیم بیرون یه دوری برنیم برگشتم ویتت رو برداشتم دیدم قفل کرده. مثل اینکه یکی از بچه ها ورداشته هی رمزشو زده اینم قفل کرده. چجوری درستش کنماینترنت پرسرعت هم ندارم

مرسی از راهنماییت...ولی مهدی اورتگلی میگفت میتونم.
خواهش
گمون نکنم
فقط ریجن 2 ها هستن که انلاک هستن به صورت پیش فرض
بعضی از دوستان هستن که اون اول ریجن 1 رو خریده بودن اما تا الان راهی برای انلاک کردن نبوده ! چون خودمم بدم نمیاد ! :)

سلام. اقا امروز ما رفتیم بیرون یه دوری برنیم برگشتم ویتت رو برداشتم دیدم قفل کرده. مثل اینکه یکی از بچه ها ورداشته هی رمزشو زده اینم قفل کرده. چجوری درستش کنماینترنت پرسرعت هم ندارم

فکر کنم باید 60 دقیقه وایسی :)

من الان یه مموری 8 دارم اگه 32 بگیرم راهی وجود داره که تمام بازی ها و سیو ها و کلا اطلاعاتم رو انتقال بدم یا خیر ؟

با CMA میتونید هم بک اپ بگیرید و ریستور کنید و هم برنامه ها و سیو ها رو روی کامپیوتر کپی کنید و مجددا روی رم جدید بریزید

پ.ن. 1 : سیو بازی های خود ویتا داخل برنامه ی چند مگابایتی که هنگام اولین قرار دادن کارت داخل دستگاه نصب میشه هست
پ.ن. 2 : بازی های دیجیتالی هم مثل بالا سیو رو داخل خودشون نگه میدارند
پ.ن. 3 : کل محتویاتی که باید جا به جا کنید ، برنامه ها (+بازی ها که داخل همون بخش Applications هست ) فیلم ها ، موزیک ها و تصاویر هستند که به راحتی قابل انجام هست
پ.ن. 4 : من رم ریدری نه دیدم نه میشناسم که این رم ویتا بهش بخوره ؛ نمیدونم شاید باشه شاید نباشه که بگیری یهو همه رو با هم ببری
پ.ن. 5 : موفق باشید

----ویرایش----
مرسی از راهنماییت...ولی مهدی اورتگلی میگفت میتونم.
بپرسید شاید بشه کاریش کرد ولی من خودم بعید میدونم هر چند که به آقا مهدی اعتماد دارم

در ضمن استفاده از 3g رایتل همون جوری که قبلا رفقام رو موبایل هاشون دچار حرارت زیاد شده بودن
امروز به ویتای من هم سرایت کرد ، داشتم یونیت 13 میرفتم ؛ پیغام داد ویتا داغ کرده موبایل نتورک رو خاموش میکنیم.

پ.ن. 1 : املای سرایت درست بود؟
پ.ن. 2 : فقط زمانی که از 3g استفاده کنید داغ میکنه ، نه به صرف این که سیم 3g ساپورت تو دستگاه باشه
پ.ن. 3 : با همراه اول و edge مشکلی وجود نداشت ، حالا دقیقا هم نمیدونم همه ی 3g ها اینجورین یا واسه رایتله
پ.ن. 4 : امیدوارم اگه ویتا کپی خور شد به ورژن نرم افزاریش مربوط نباشه ؛ الان گیت وی 3دی اس رسیده دستم ورژن نینتندوم بالاتره حالم گرفته است

آخرین ویرایش:
با سلام . من دیگه امروز به امید خدا ویتا رو میخرم اگه حرفی چیزی تذکری دارین به من بگین و بگین چه بازی بخرم ؟
نو میخری ؟
نو میخری که مشکلی نیست
یادت باشه 3g region 1 لاک هست
اگر 3g نمیخری که هیچی
یادت باشه حتما مموری نیاز داری
8 برای بازیهای دانلود و داشتن بازیهای فیزیکی به صورت فیزیکی ok هست اما اگر میخوای بازیهای فیزیکی هم دانلود کنی 16 یا 32

بهترین بازیهای ویتا تا امروز
Dead Or Alive 5 و Mortal Kombat بهترین Fighting ها
بهترین شوترها Uncharted و Killzone Mercenary
fifa هم اگر خواستی همون نسخه EA Sport Fifa Footlabll رو بگیر نه Fifa 13 چون هیچ چیزه جدیدی نداره !
Open world هم Assassins Creed
بازی JRPG هم Persona 4 Golden
بازی LittleBigPlanet که عالی هست.
اکشن و مخفی کاری خواستی MEtal Gear Solid HD
ماشین بازی هم Wipeout و اگر دوست داری NFS most WAnted خوب هست
Ninja Gaiden 1 هم هست و 2 هم هست اما 1 بهتره !
بازی Rayman هم اومده ... legends عالی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or