من الان یه مموری 8 دارم اگه 32 بگیرم راهی وجود داره که تمام بازی ها و سیو ها و کلا اطلاعاتم رو انتقال بدم یا خیر ؟
با CMA میتونید هم بک اپ بگیرید و ریستور کنید و هم برنامه ها و سیو ها رو روی کامپیوتر کپی کنید و مجددا روی رم جدید بریزید
پ.ن. 1 : سیو بازی های خود ویتا داخل برنامه ی چند مگابایتی که هنگام اولین قرار دادن کارت داخل دستگاه نصب میشه هست
پ.ن. 2 : بازی های دیجیتالی هم مثل بالا سیو رو داخل خودشون نگه میدارند
پ.ن. 3 : کل محتویاتی که باید جا به جا کنید ، برنامه ها (+بازی ها که داخل همون بخش Applications هست ) فیلم ها ، موزیک ها و تصاویر هستند که به راحتی قابل انجام هست
پ.ن. 4 : من رم ریدری نه دیدم نه میشناسم که این رم ویتا بهش بخوره ؛ نمیدونم شاید باشه شاید نباشه که بگیری یهو همه رو با هم ببری
پ.ن. 5 : موفق باشید
----ویرایش----
مرسی از راهنماییت...ولی مهدی اورتگلی میگفت میتونم.
بپرسید شاید بشه کاریش کرد ولی من خودم بعید میدونم هر چند که به آقا مهدی اعتماد دارم
در ضمن استفاده از 3g رایتل همون جوری که قبلا رفقام رو موبایل هاشون دچار حرارت زیاد شده بودن
امروز به ویتای من هم سرایت کرد ، داشتم یونیت 13 میرفتم ؛ پیغام داد ویتا داغ کرده موبایل نتورک رو خاموش میکنیم.
پ.ن. 1 : املای سرایت درست بود؟
پ.ن. 2 : فقط زمانی که از 3g استفاده کنید داغ میکنه ، نه به صرف این که سیم 3g ساپورت تو دستگاه باشه
پ.ن. 3 : با همراه اول و edge مشکلی وجود نداشت ، حالا دقیقا هم نمیدونم همه ی 3g ها اینجورین یا واسه رایتله
پ.ن. 4 : امیدوارم اگه ویتا کپی خور شد به ورژن نرم افزاریش مربوط نباشه ؛ الان گیت وی 3دی اس رسیده دستم ورژن نینتندوم بالاتره حالم گرفته است