هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

نصف ؟ جدی ؟ برای من که یک بار backup کلی گرفته بودم و Restore کردم همه چی سره جاش بود !
به نظرم به جای Backup جداگانه یک Backup کلی بگیر نگه دار...
چه بازی امتحان کردی نصفه backup گرفته ؟
ممکنه save به صورت انلاین ذخیره بشن؟
نام بازی equilibrium
هفت ماه وقت صرف ساختنش کردم دفه قبل که ازش بکاپ تکی گرفتم نصف دهکده ها پریده بودن
حالا به بک اپ کلی میشه اطمینان کرد

سلام چه جوری dlcرادانلودمی کنند
DLC رو از PSN . اگر Free باشه که روش کلیک میکنه و پرسش مثل خرید انلاین هست . بعد دانلود میشه و اتوماتیک وقتی داخل بازی میری نصب میشه
اگر مجانی نباشه که باید بخریش و دانلودش کنی

ممکنه save به صورت انلاین ذخیره بشن؟
نام بازی equilibrium
هفت ماه وقت صرف ساختنش کردم دفه قبل که ازش بکاپ تکی گرفتم نصف دهکده ها پریده بودن
حالا به بک اپ کلی میشه اطمینان کرد
احتمال زیاد باید backup کلی همه save رو بگیره.
قبلا به این مشکل برخورد نکردم ×_× احتمال داره یک باگ نرم افزاری از خوده بازی یا سیستم عامل با content manager باشه ... در هر صورت backup کلی safe ترین گزینه هست
در مورده ذخیره save ها به صورت انلاین هم اون برای کاربران plus هستش . اکر plus هستی میتونی save هات رو با cloud سینک کنی.

سلام چه جوری dlcرادانلودمی کنند

اون هایی که پولی هست رو که باید بخری با psn کارد
اون هایی هم که مجانی هست رو دانلود میکنی
اول میری تو ps store بعد هم برو توی بخش add one (فکر کنم همین بود:d) بعد اونجا هستش

آخرین ویرایش:
DLC رو از PSN . اگر Free باشه که روش کلیک میکنه و پرسش مثل خرید انلاین هست . بعد دانلود میشه و اتوماتیک وقتی داخل بازی میری نصب میشه
اگر مجانی نباشه که باید بخریش و دانلودش کنی

احتمال زیاد باید backup کلی همه save رو بگیره.
قبلا به این مشکل برخورد نکردم ×_× احتمال داره یک باگ نرم افزاری از خوده بازی یا سیستم عامل با content manager باشه ... در هر صورت backup کلی safe ترین گزینه هست
در مورده ذخیره save ها به صورت انلاین هم اون برای کاربران plus هستش . اکر plus هستی میتونی save هات رو با cloud سینک کنی.
سلام
Freeیعنی مجانی

میشه اسم چند تا از این بازی ها رو نام ببری؟
راستی من کارت های بازی رو دارم.چجوری باید باشون بازی کنم؟
نمیدونم تو بقیه استورها چه صورت هست اما توی استوره من بخش بازیهای ویتا یک بخش AR جداگانه داره.
در هر صورت Pullzar و TableTopTanks و 3 تا بازی Free هست برای دوربین که اسمهاشون رو الان یادم نمیاد اما به راحتی میتونی پیداشون کنی ... یکشون Fireworks بود فکر کنم ...
وقتی بازی رو گزاشتی خودت میفهمی چطوری بازی میکنی :) یکی از اون کارتها رو میزاری جلوت بعدش هم با دوربین نگاه میکنی و ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or