هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

اقا من رفتم ریموت پلی ولی نتونستم بازی کنم؟! من تو یو تو-ب دیدم چند نفر بازی میکردن!
GTA IV - GOW 3 اورجینال گذاشتم ولی نشد! ارور میده میگه تو ریموت پلی نمیشه.. چی کار کنم؟
اگر ارور میده چه اروری میده ؟
احتمال داره این بازیا هنوز توسط Remot play ساپورت نشده باشن

اقا من رفتم ریموت پلی ولی نتونستم بازی کنم؟! من تو یو تو-ب دیدم چند نفر بازی میکردن!
GTA IV - GOW 3 اورجینال گذاشتم ولی نشد! ارور میده میگه تو ریموت پلی نمیشه.. چی کار کنم؟
خب به خاطر این ارور میده که اصلا این بازی های که تست کردی ریموت پلی رو ساپورت نمیکنه!!!
فعلا فقط lbp2 و gow1 و gow2 و ico رو میشه با ریموت پلی بازی کرد...
دیگه بقیه بازی های ps3 نمیشه تا ps4 بیاد :d
کل بازی های ps4 ریموت پلی رو ساپورت میکنن!!!!!!

فونت فارسی رو که اضافه نمیکنن همون عربیشو اضافه کنن تا حدودی مشکل حل میشه .

---------- نوشته در 10:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 AM ارسال شده بود ----------
داداش ویتا فونت فارسی که داره فقط سورس browser دوخط برنامه برای left to right نیاز داره
گوشی های اندرویدی هم اوایل اینجوری بودن ولی خوب چون اوپن سورس بودن سریع درست شدن ولی این ویتا سورسش بسته هست
و جزء خود سونی هیچکس نمیتونه این باگ رو برطرف کنه ولی خوب باید چندنفر بیان این باگ رو گذارش بدن که متاسفانه حتی یه فارسی زبون این مشکل رو تا به حال گذارش نداده
برای گذارش هم باید با اپراتور های psn مستقیم چت کرد
من تو فروم مشکل رو مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم
problem with Persian(farsi) or Arabic font - PlayStation® Community Forums
برای چت فرک کنم از این بخش باید اقدام کرد
https://support.us.playstation.com/app/contact_options/

سلام دوستان عزیز
میگم تو پک ویتا هنزفری هم هست یا باید جداگونه بخریم؟
قیمتش چنده ؟
مدل خاصی مد نظرتون هستش ؟
ممنون

نه
اما یه پک starter kit هست که توش کیف، دستمال، قوطی گیم کارت و هندزفری داره که خیلی به صرفست. حدود ۱۴۰ ایناست...

دوستان من میخام سیو بازی lbp را پاک کنم اما نمیدونم سیو های بازی کجا میره.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
با خوده اطلاعات بازی روی دستگاه بارگزاری میشه ! باید خوده بازی رو پاک کنی و دوباره نصب کنی اینطوری فکر کنم کل سیو اینا میره ...
اما به نظر زیاد برای LBP که مهم نیست !!!؟؟ باید همه بازی رو هم از سر اپدیت کنی فکر کنم.

سلام دوستان...من قراره یه ویتا دسته 2 بگیرم...طرف اکانت psn داشته و چند بازی رو خریداری کرده...حالا اگر من دستگاه رو بگیرم و یه اکانت psn بخرم میتونم بدون مشکل با ویتا به psn وصل شم و بازی دانلود کنم ؟

تداخل اکانتو اینا که به وجود نمیاد و بخواد سیستم خطا بزنه بگه با این ویتا یک اکانت ساخته شده و امکان ساخت اکانت دیگر روی این دستگاه وجود نداره....به چه نکاتی توجه کنم برای خرید ؟ دستگاه تمیز هست ریجن 1 وایفای..مشکل تاچ و پیکسلو اینام نداره...1 سال پیش خریداری شده و کم کارکرد هست.

سلام دوستان...من قراره یه ویتا دسته 2 بگیرم...طرف اکانت psn داشته و چند بازی رو خریداری کرده...حالا اگر من دستگاه رو بگیرم و یه اکانت psn بخرم میتونم بدون مشکل با ویتا به psn وصل شم و بازی دانلود کنم ؟

تداخل اکانتو اینا که به وجود نمیاد و بخواد سیستم خطا بزنه بگه با این ویتا یک اکانت ساخته شده و امکان ساخت اکانت دیگر روی این دستگاه وجود نداره....به چه نکاتی توجه کنم برای خرید ؟ دستگاه تمیز هست ریجن 1 وایفای..مشکل تاچ و پیکسلو اینام نداره...1 سال پیش خریداری شده و کم کارکرد هست.

تو ویتا نمیشه چنتا اکانت باهم داشت اگه میخوای مال خودتو بزنی باید دستگاه رو ریست فکتوری کنی که بازیایی هم که طرف دانلود کرده میپره

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

ممنونم...اگر من اکانت پلاس بخرم و بازی های مجانی رو دانلود کنم ایا برای اجرا و بازی کردنشون باید به اینترنت وصل بشم ؟

بعد از اتمام پلاس بازی های مجانی از کار می افتن ؟ یعنی شناسنامه تاریخ پلاسمون رو بازی که میخریم حک میشه و خود به خود بعد از اتمام پلاس از کار میفته ؟

فرض کنید من الان با پلاسم 3 تا بازی مجانی دان کردم و دیگه هم تا یک سال به نت وصل نشدم..ایا اون بازی های دانلودی از کار می افتن ؟ یا باید به نت وصل شم و توسط سرورها شناسایی بشه و رو دستگاه بازی هارو از کار بندازه

ممنونم...اگر من اکانت پلاس بخرم و بازی های مجانی رو دانلود کنم ایا برای اجرا و بازی کردنشون باید به اینترنت وصل بشم ؟

بعد از اتمام پلاس بازی های مجانی از کار می افتن ؟ یعنی شناسنامه تاریخ پلاسمون رو بازی که میخریم حک میشه و خود به خود بعد از اتمام پلاس از کار میفته ؟

فرض کنید من الان با پلاسم 3 تا بازی مجانی دان کردم و دیگه هم تا یک سال به نت وصل نشدم..ایا اون بازی های دانلودی از کار می افتن ؟ یا باید به نت وصل شم و توسط سرورها شناسایی بشه و رو دستگاه بازی هارو از کار بندازه
تا جایی که من می دونم بازی کردن،چه بازی های مجانی پلاس و چه بازی هایی که خریدین،نیاز به نت نداره و هر وقت که اکانت پلاستون تموم بشه،دیگه نمی تونید بازی های مجانی رو بازی کنید.

خیلی بد میشه اینطوری که !

به نظرتون بگیرم یه ویتا ؟

من نوت 2 دارم تمام بازی های خوب و پر گرافیکش رو دان میکنم بازی میکنم.بازی نیست که از دست داده باشم..ایا ویتا میتونه من رو راضی کنه ؟

چون اینجور که از شواهد پیداست بازی های خوب فعلا براش نیمدن و فروششم خیلی افت داشته.

خیلی بد میشه اینطوری که !

به نظرتون بگیرم یه ویتا ؟

من نوت 2 دارم تمام بازی های خوب و پر گرافیکش رو دان میکنم بازی میکنم.بازی نیست که از دست داده باشم..ایا ویتا میتونه من رو راضی کنه ؟

چون اینجور که از شواهد پیداست بازی های خوب فعلا براش نیمدن و فروششم خیلی افت داشته.
بستگی به خودتون داره.بازی های که تا حالا واسه ویتا اومدن،اغلب Gameplay متفاوتی داشتند و بازی هایی مثل COD و NFS که یک گیم پلی تکراری دارند رو زیاد نداشته.اگه دنبال بازی کردن بازی های مثل این هایی که گفتم،روی ویتا هستید،بهتره که نخرید چون هم میشه با PC یا Xbox 360 یا PS3 با گرافیک بالاتر و بهتر بازی کرد و هم اینکه اینطور بازی های زیاد واسه ویتا نیومده و اون هایی هم که اومده ،همه رو راضی نکرده.

بستگی به خودتون داره.بازی های که تا حالا واسه ویتا اومدن،اغلب Gameplay متفاوتی داشتند و بازی هایی مثل COD و NFS که یک گیم پلی تکراری دارند رو زیاد نداشته.اگه دنبال بازی کردن بازی های مثل این هایی که گفتم،روی ویتا هستید،بهتره که نخرید چون هم میشه با PC یا Xbox 360 یا PS3 با گرافیک بالاتر و بهتر بازی کرد و هم اینکه اینطور بازی های زیاد واسه ویتا نیومده و اون هایی هم که اومده ،همه رو راضی نکرده.

من با اون که نوت 2 دارم و اغلب بازی های اندروید رو با گرافیک و فریم بالا تجربه کردم ولی احساس میکنم کنسول دستی یه چیز دیگست و بسیار از لحاظ بازی عالیتر هست چو چند وقت پیش یه بازی روی PSP های قدیم بازی کردم Dante inferno بود فکر کنم کفم برید خدایی..از لحاظ رونی و سطح بازی اصلا قابل قیاس با بازی مثلا مثل Wild Blood نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or