هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان عزیز
عید مبارک باشه
من تازه میخوام یه دونه ویتا وای فای تری جی بخرم
چند بخرم خوبه ؟
بازی هاش هنوز گرونه ؟
به چه نکاتی باید توجه کنم ؟
نمی دونم جاش هست اینجا گفتم یا نه ولی اگه کسی
چیزی بلده خواهشا راهنماییم کنه ممنون میشم

سلام دوستان عزیز
عید مبارک باشه
من تازه میخوام یه دونه ویتا وای فای تری جی بخرم
چند بخرم خوبه ؟
بازی هاش هنوز گرونه ؟
به چه نکاتی باید توجه کنم ؟
نمی دونم جاش هست اینجا گفتم یا نه ولی اگه کسی
چیزی بلده خواهشا راهنماییم کنه ممنون میشم

تری جی وای فای تو مایه نهصد و بنجاه تا یه تومن متغیره .
بازی هاش اولش گرونه تو مایه های 180 تومن بعد ارزون میشه میاد بایین دست دوش میرسه به 70 تومن مثلا من الان کال اف رو که سه ماه بیش 180 بود دارم از یه بابایی 70 میگیرم :dتو بلاس هم بازی ها تخفیف میخوره مجانی هم میزاره .
به چیز خاصی توجه نمیخواد بکنی به ریجن هم ربطی نداره بازی ها با هر ریجنی رو هر دستگاه با هر ریجنی اجرا میشه فقط برا انلاین زدن باید توجه کنی ریجن بازی با ریجن اکانتت یکی باشه فقط اگر بخوای از سیم کارت های ایران استفاده کنی باید انلاک باشه دستگاهت به فروشنده بگی میخوام سیم کارت رایتل بندازم خودش بهت میگه.

دوستان من نیاز دارم اکانتم رو 10-15 پوند شارژ کنم اگه کسی میتونه کمک کنه.....تو پرشین تولز هم تاپیک زدم واسش:
خریدار کد psn ده پوندی برای اکانت uk
متشکر
دادا ربطی نداره که
25 دلار زودتر از 25 پوند تموم میشه
چجوری بگم یعنی یه بازی وقتی تازه میاد 49 دلاره و همون بازی تقریبا 30 پونده
نمیدونم منظورم رو روسندم یانه
بابا ینی پوند از دلار گرونتره :دی

دادا ربطی نداره که
25 دلار زودتر از 25 پوند تموم میشه
چجوری بگم یعنی یه بازی وقتی تازه میاد 49 دلاره و همون بازی تقریبا 30 پونده
نمیدونم منظورم رو روسندم یانه
بابا ینی پوند از دلار گرونتره :دی
بله میدونم....متشکر
مشکل اکانت هم حل شد یه us ساختم اون رو شارژ کردم ولی همه اطلاعاتم پرید:(
این آی دی جدید من هست تو us:
Hoseinvita
تو uk:
Mhtpsvita

بچه ها دیروز یه موضوع جالب البته برای خودم دیدم !! : این near اصلا قبلا کار نمیکرد obtain نمیکرد همه کاری هم کرده بودم فضای باز ، اینترنت با سیگنال فول و...نمیشد که نمیشد دیروز همین جوری یه تستی کردم دیدم خیلی راحت کار کرد قبلا که کار میکردم با فریمور 2.00 اخرین بار تست کردم ولی الان با این فریمور جدیده تست کردم شد انگار سونی مشکلشو تو این فریمور جدیدا حل کرده فقط خیلی near پیچیدس! اصلا معلوم نیس چیکار میشه باهاش کرد!

بچه ها دیروز یه موضوع جالب البته برای خودم دیدم !! : این near اصلا قبلا کار نمیکرد obtain نمیکرد همه کاری هم کرده بودم فضای باز ، اینترنت با سیگنال فول و...نمیشد که نمیشد دیروز همین جوری یه تستی کردم دیدم خیلی راحت کار کرد قبلا که کار میکردم با فریمور 2.00 اخرین بار تست کردم ولی الان با این فریمور جدیده تست کردم شد انگار سونی مشکلشو تو این فریمور جدیدا حل کرده فقط خیلی near پیچیدس! اصلا معلوم نیس چیکار میشه باهاش کرد!
به سلامتی یه فایده از این اپدیت دیدیم
ولی بچه ها من میگم باهم قرار بزاریم در رابطه با مشکل فونت فارسی ویتا به سونی گذارش بدیم تا شاید تو فریمور بعد درستش کردن
شاید یه کیبورد فارسی هم براش گذاشتن!!

به سلامتی یه فایده از این اپدیت دیدیم
ولی بچه ها من میگم باهم قرار بزاریم در رابطه با مشکل فونت فارسی ویتا به سونی گذارش بدیم تا شاید تو فریمور بعد درستش کردن
شاید یه کیبورد فارسی هم براش گذاشتن!!
اگه راهی هست برای اینکه بشه فونت فارسی رو اضافه کرد چه تومار یا گزارش یا خواهش یا التماس! بگید انجام بدیم خیلی زور داره تو اینترنت بدون فونت فارسی فکر نمیکنم خیلی براش زحمت داشته باشه یا به مساله تح*ریم ربط داشته باشه

این نیر تو مملکت ما به درد نمیخوره
یادم راه انداخته بودم تو دو کیلومتری یکی رو پیدا کرده بود هرجی پیام و ... فرستادیم یارو جواب نداد :d
کلا به نظرم زیاد دنبالش نباشید ...
برای من که گوگل مپ هم کار نمیکنه:|

اگه راهی هست برای اینکه بشه فونت فارسی رو اضافه کرد چه تومار یا گزارش یا خواهش یا التماس! بگید انجام بدیم خیلی زور داره تو اینترنت بدون فونت فارسی فکر نمیکنم خیلی براش زحمت داشته باشه یا به مساله تح*ریم ربط داشته باشه

فونت فارسی رو که اضافه نمیکنن همون عربیشو اضافه کنن تا حدودی مشکل حل میشه .

---------- نوشته در 10:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 AM ارسال شده بود ----------

این نیر تو مملکت ما به درد نمیخوره
یادم راه انداخته بودم تو دو کیلومتری یکی رو پیدا کرده بود هرجی پیام و ... فرستادیم یارو جواب نداد :d
کلا به نظرم زیاد دنبالش نباشید ...
برای من که گوگل مپ هم کار نمیکنه:|

برای من با adsl خونه نیر کار نمیکنه ولی دم ورزشگاه که میرم اینترمت رایگانه کار میکنه
گول مپم مال من باز میشه و مشکلی نداره با همین نیر یکی پیدا کرده ام و قرار گذاشتیم و رفیق شدیم :d

اقا من رفتم ریموت پلی ولی نتونستم بازی کنم؟! من تو یو تو-ب دیدم چند نفر بازی میکردن!
GTA IV - GOW 3 اورجینال گذاشتم ولی نشد! ارور میده میگه تو ریموت پلی نمیشه.. چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or