هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ویتا فقط به قول بچه ها گفتنی غمپز دروکرد! :دی انداختم یه گوشنه فقط داره خاک اجرا میکنه! بازی هایی که میسازن فقط 2 3 تاش متاشون خوب شد بقیه زیر 70. این که نشد ساپورت.این همه قدرت وقتی نمیتونن استفاده کنن نتیجش میشه گرافیک Dead of alive 5 که نمیدونم به چه امیدی اصلا این عنوان و دادن بیرون! گرافیک در حد نسل قبل
متاسفانه Levin دیگه واسه ویتا Bioshock نمیسازه که یکم این کنسول نجات پیدا کنه...متاسفم واسه فن های سونی و ویتا از جمله خودم به امید یه E3 خوب که شاید سونی دلش سوخت 3 4 تا IP توپول معرفی کرد وگرنه...

ولی خداییش یه Uncharted golden abyss می ارزه به Crysis 3 و dead space 3 و این بازی های جدید آشغالــــــی که جدیدا منشتر شدن !!!! انقدر که Uncharted منو میخکوب کرد حاضر نشدم یک مرحله این Crysis اشغالـــی رو برم !!!! کلا بازی های ویتا به خاطر استفاده از دو صفحه تاچ + موشن سنسور خیلی سرگرم کننده هستن عجیب !!!!
از نظر گرافیک هم بگم که گرافیک Uncharted منو میخکوب کرد توی یک کنسول دستی ولی crysis نه ! :d
اگه یه Infamous + یه REsidnet evil انحصاری میومد عالی می شد !!!!
در کل کنسول خوبی هستش ولی باید پول خوبی هم داشته باشی برای بازیهاش !

اصلا حرف اون Crysis 3 مزخرف ام نباید زد. حتی گرافیکش هم خوب نبود.فقط جنگلش خوبه :دی دریغ از یه گیم پلی...داستان...هیچی !
ویتا گاد اف وار میخواد.یه Gta .iNFAMOUS. میتونه با اینا خودی نشون بده

من که اصلا تو مود گرافیک نیستم !:d
فقط یه بازی باشه گیم پلی طولانی داشته باشه 160 میدیم پاش بعد از 8 ساعت بازی کردن فکر رد کردنش نباشیم :|

سلام دوستان من 1 ویتا گرفتم "البته دسته دو" 1 اکانت روش بود
رفتم 1 اکانت ساختم حالا که میخوام بزنم این پیغام رو میده you must sign in with the account that is linked with this ps vita system(np-2100-3)
البته همین فروم رو چک کردم
ویتا رم ریست کردم اما نشد
لطفا کسی میتونه کمک کنه
9121076682
این شماره منه 1 تک زنگ بزنید تماس میگیرم :)
چون چنتا سوال دیگه هم دارم ...
مرسی

رفتم 1 اکانت ساختم حالا که میخوام بزنم این پیغام رو میده you must sign in with the account that is linked with this ps vita system(np-2100-3)
لطفا کسی میتونه کمک کنه
9121076682
مرسی

مگه میشه ؟ وقتی میخوای ویتا رو ریست کنی میبرسه میخوای رم هم فرمت کنی بزن اره بعد کلا دستگاه ریست میشه انگار نو خریدی فقط اپدیت پاک نمیشه .بعد دوباره دستگاه از اول تنظیمات میخواد که بعد یه اکانت دیگه میسازی .سوالات هم همینجا بگو جواب مبدن بچه ها .

لطفا کسی میتونه کمک کنه
9121076682
مرسی
اول از همه باید memory رو format کنی (از settings)
بعد وارد safe mode بشی و ویتا رو restore یا همون factory reset کنی. آموزشش اینجا هست : https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/3735/~/ps-vita-safe-mode
حالا که دستگاه ریست شد خودش ازت psn account جدید می خواد که واسه خودتو وارد کن.

مگه میشه ؟ وقتی میخوای ویتا رو ریست کنی میبرسه میخوای رم هم فرمت کنی بزن اره بعد کلا دستگاه ریست میشه انگار نو خریدی فقط اپدیت پاک نمیشه .بعد دوباره دستگاه از اول تنظیمات میخواد که بعد یه اکانت دیگه میسازی .سوالات هم همینجا بگو جواب مبدن بچه ها .

اها مموری رم ریست کردم اوکی شد ...
خب 1 چند تا چیز دیگه ...
بازی ها رو چجوری میشه انلاین بازی کرد ؟! :/
داستان این psn کارت ها چیه ؟!
بازیای store شو رو میشه دانلود کرد free هاشو ؟ اجرا میشن ؟!
داستان این کد بازی ها چیه ...
و اینکه من 1 ویتا با 1 رم 8 + بازی انچارتد + کیف گرفتم 800 خوب خریدم یا نه :)

---------- نوشته در 07:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------

اول از همه باید memory رو format کنی (از settings)
بعد وارد safe mode بشی و ویتا رو restore یا همون factory reset کنی. آموزشش اینجا هست : https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/3735/~/ps-vita-safe-mode
حالا که دستگاه ریست شد خودش ازت psn account جدید می خواد که واسه خودتو وارد کن.

مرسی دوست عزیز اون مشکل برطرف شد :)

ما همون دستگاه رو فرمت کردیم گفت میخوای مموری هم فرمت شه زدیم اره بعد که دستگاه ریست شد اکانت قبلیه رو دستگاه حذف شده بود دیگه سیف مود نیازی نیست .

ما همون دستگاه رو فرمت کردیم گفت میخوای مموری هم فرمت شه زدیم اره بعد که دستگاه ریست شد اکانت قبلیه رو دستگاه حذف شده بود دیگه سیف مود نیازی نیست .

اره مال منم همینجوری بود
من مموری رو ریست نمیکردم :)
بلد نبودم دیگه ... :دی

اره مال منم همینجوری بود
من مموری رو ریست نمیکردم :)
بلد نبودم دیگه ... :دی

برا انلاین یه بخش تو بازی هایی که انلاین دارن هست به اسم مولتی پلی یا هر چیز دیگه که از عنوانش معلومه برای بخش انلاین هست .اونجا میری اگر بازی کد داشته باشه باید کد رو فعال کنی اگر نداشته باشه همین طوری انلاین میزنی .کارت psn هم برای خرید بازی ها از استور یا بلاس هست .بازی های free هم اجرا میشه .فقط برای انلاین باید ریجن بازی با ریجن اکانت یکی باشه البته بازی هایی که کد میخواد ریجن اکانت بر اساس کشوری که انتخاب میکنی تعیین میشه ریجن بازی هم پشت بازی زده از استور هم هر بازی بخری با ریجن اکانتت دانلود میشه برا انلاین مشکل نداری.دستگاه هم خوب خریدی مبارکه .

دوستان بازی و خوب بودن کنسول رو فقط توی گرافیک خلاصه نمیکنن که !

بر حسب این جملکه که اگر گرافیک بازی خوب نباشه نباید بیاد بیرون : اگر اینطور باشه کنسولهای نصل حاضرم چیزی در قبال PC نیستند ...حتی بازیای معرفی شده نصل بعد چیزی در قبال Crysis 3 برای گفتن فعلا ندارن - پس نمیدونم با چه رویی سازنده های بازی برای PS3 - xboxمیدن وقتی در قبال pc گرافیکشون نابوده ... !!!! گرافیک هست که اصولا بازیای که بودجه بالای 20 ملیون دلار دارن همگی گرافیکهای خوبی دارن.

حدود 20 تا بازی متای بالای 80 دارن بعد دوستان میگن 2-3 تا متای خوب داره

Dead or alive هم همچین که فکر میکنید گرافیکش بد نیست ... اثلا خودتون بگید ... ترجیح میدن گرافیک بره بالا بازی fighting که بر اساس60 فریم طراحی شده رو روی 30 فریم بازی کنید ؟؟؟ gameplay از بین بره که گرافیک زیبا باشه ! این چیزهای رو هم در نظر بگیرید ... نمونش همین AC که همه فقط میگن گرافیکش خوبه اما همچین کسی هم از بازیش لذت نبرد انقدر افت فریم داشت ...

البته نظر همه قابل احترام o:-)

اها مموری رم ریست کردم اوکی شد ...
خب 1 چند تا چیز دیگه ...
بازی ها رو چجوری میشه انلاین بازی کرد ؟! :/
داستان این psn کارت ها چیه ؟!
بازیای store شو رو میشه دانلود کرد free هاشو ؟ اجرا میشن ؟!
داستان این کد بازی ها چیه ...
و اینکه من 1 ویتا با 1 رم 8 + بازی انچارتد + کیف گرفتم 800 خوب خریدم یا نه :)

بازیهای که انلاین دارن میری توی بخش Multiplayer - اگر بازی کد داره که اول باید رجیستر کنی کد رو
PSN کارت راهی هست برای اضافه کردن پول به اکانتت و خرید بازیای که فقط به صورت انلاین عرضه میشه یا دیگر بازیا
Free هم یک تعداد بازی معمولی داره که زیاد هم جالب نیستن ... میشه دانلود و بازی کرد مشکلی نیست

مرسی دوست عزیز
لطف کردی
اگر باز به مشکل بر خوردم "که 100% میخورم"
پی ام میدم بهت
اها راستی اگه کد 1 بازی رو قبلا 1 نفر استفاده کرده باشه و بعد ازش بازی رو بخری
عملا نمیتونی انلاین بازی کنی دیگه ؟!
منظورم اینه که 1 کد رو فقط رو 1 کنسول میشه اجرا کرد ؟!

مرسی دوست عزیز
لطف کردی
اگر باز به مشکل بر خوردم "که 100% میخورم"
پی ام میدم بهت
اها راستی اگه کد 1 بازی رو قبلا 1 نفر استفاده کرده باشه و بعد ازش بازی رو بخری
عملا نمیتونی انلاین بازی کنی دیگه ؟!
منظورم اینه که 1 کد رو فقط رو 1 کنسول میشه اجرا کرد ؟!
:D مشکلی نیست ...
هرچه دله تنگت خواست در مورده ویتا بپرس :d;;)>:d<

خیر نمیشه ....در اون صورت باید از خوده psn یک کد دیگه برای خودت بخری ...
یک کد در واقع یک بار بر روی یک اکانت رجیستر میشه نه خوده کنسول برای همین اکانت مهم هست

:D مشکلی نیست ...
هرچه دله تنگت خواست در مورده ویتا بپرس :d;;)>:d<

خیر نمیشه ....در اون صورت باید از خوده psn یک کد دیگه برای خودت بخری ...
یک کد در واقع یک بار بر روی یک اکانت رجیستر میشه نه خوده کنسول برای همین اکانت مهم هست

ای بابا چه خریتی کردم این اکانت یارو رو پاک کردم فقط بخاطر اینکه اسم خودم باشه

فک کنم کلی کد مد روش بود :|
هه هه ایراد نداره خودم استادش میکنم

راستی من psn کارت همون کشوری که زدم رو باید بخرم ... ؟!

1 سوال دیگه الان واسه انچارتدم 1 اپدیت 90 مگی اومده اون واسه چی هست ؟
اگه اپدیت های این شکلی رو بگیرم به گاج نمیره چیزی ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or