هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوست عزیز،فکر نکنم اینجا پرسیدن فایده ای داشته باشه.چون این جور موارد کم هست و همه از ویتا مثل بچه شون مراقبت می کنن.
به نظرم اول از مغازه هایی که ویتا می فروشن و زود تر از بقیه آورن بپرسید بعد از تعمیراتی های کنسول که معتبر باشن.به جای اینکه هر چند وقت یک بار اینجا پرسید،هر چند وقت یک بار از این کسانی که گفتم بپرسید.

همه از دم با ویتاشون مثل GF شون رفتار می کنن !!!
اگه ویتا تون شکست باید خداحافظی کنید باهاش ! کلا تو ایران چند نفر ویتا دارن که مغازه دارا بخوان قطعاتشم بیارن :))))))))))

سلام بچه ها من امروز یه چیزی دیدم شاخ درآوردم به نظرتون واقعیت داره یا طبق معمول از خالیای این سایت هستش
اگه واقعیت داره یکی آموزش برنامه با خودشو بزاره
اجرای آندروید روی ویتا به اسم Vita Droid
اینم سایتش

Download And Play Android Apps/Games On Ps vita [VitaDroid] | Download Ps vita Games , Free Ps vita Games
VitaDroid : Android On Ps vita
دوست عزیز،دلایل خیلی زیادی مبنی بر الکی بودنش هست.یکی اینکه اگه عکسی که رو انداخته نگاه کنید،می فهمید اون عکس اندروید روی ویتا با فوتوشاپ درست شده و واقعی نیست.یکی اینکه طریقه ریختن برنامه رو توی ویتا نگاه کنید.نوشته بعد دانلود کپی کنید توی ویتا!!!!!:-oبه همین سادگی،به همین خوشمزگی...
و دلیل دیگه هم میشه داشتن Survey گفت که معلوم هست که چرت کامل می باشد.

ویتا کم کم داره موتورش راه میوفته و بازی های آرکید و مینی خوبی داره براش میاد که میتونه خیلی راحت با گوشی ها هوشمند رقابت کنه و با این بسته های تخفیفی که می زاره میشه با قیمت خوب کلی بازی خرید ...
اصلا به هک فکر نکنید
فقط نمیدونم چرا نمیتونم به PSN وصل بشم .... باز کابل برگدون دارن تو PSN ?:دی

ویتا کم کم داره موتورش راه میوفته و بازی های آرکید و مینی خوبی داره براش میاد که میتونه خیلی راحت با گوشی ها هوشمند رقابت کنه و با این بسته های تخفیفی که می زاره میشه با قیمت خوب کلی بازی خرید ...
اصلا به هک فکر نکنید
فقط نمیدونم چرا نمیتونم به PSN وصل بشم .... باز کابل برگدون دارن تو PSN ?:دی
ويتا الان موتورش با بازيواركيد راه نميفته خودتونم ميدونيد كه پتانسيل خييييييلي بالايي داره كه حتي ميتونه با كنسول خونگي هم رقابت كنه!
مميدونم چرا ولي ويتا نفرين شده!
كسي اگه دليلشو بگه ممنون ميشم چون اين چيزا دليل داره مثلا اتاري جگوار برنامه نويسيش خييلي سخت بوده و دريم كست هم كپي خورش ملس بوده ولي اين كه از اين مورد ها نداره !واقعا دليلشو نميدونم....البته مطمئن باشيد بعد از gta v يه gta براش مياد!راك استار هواي سوني رو داره

ويتا الان موتورش با بازيواركيد راه نميفته خودتونم ميدونيد كه پتانسيل خييييييلي بالايي داره كه حتي ميتونه با كنسول خونگي هم رقابت كنه!
مميدونم چرا ولي ويتا نفرين شده!
كسي اگه دليلشو بگه ممنون ميشم چون اين چيزا دليل داره مثلا اتاري جگوار برنامه نويسيش خييلي سخت بوده و دريم كست هم كپي خورش ملس بوده ولي اين كه از اين مورد ها نداره !واقعا دليلشو نميدونم....البته مطمئن باشيد بعد از gta v يه gta براش مياد!راك استار هواي سوني رو داره
دلیل اینکه بازی سازا زیاد سرمایه گذاری نمیکنن
یه استدیو با یه تیم محدود که داره نمیتونه چند تا بازی با هم بسازه
تعداد استدیو ها هم خیلی کمه
حالا با این ریسک در نظر بگیرید چند تا شرکت میاد سرمایه گذاری کنه ...
البته اینم بگم آخر نسل هفتم کار کنسول ها تموم بشه و یکم ترافیک کم بشه بازی سازی برای کنسول های دستی رونق میگیره ...

سلام یه سوال من الان اکانت uk دارم و ریجن دستگاهم دو هست
حالا میخوام یه اکانت us درست کنم طبیعتا باید اکانت uk رو پاک کنم آیا اگه اکانت رو پاک کنم سیو بازی ها هم پاک میشه؟
آیا برای پاک کردن اکانت فعلی باید حتما مموری فرمت بشه؟
این که ریجن دستگاه دو هست با اکانت us مشکلی پیدا نمیشه؟
متشکر

سلام یه سوال من الان اکانت uk دارم و ریجن دستگاهم دو هست
حالا میخوام یه اکانت us درست کنم طبیعتا باید اکانت uk رو پاک کنم آیا اگه اکانت رو پاک کنم سیو بازی ها هم پاک میشه؟
آیا برای پاک کردن اکانت فعلی باید حتما مموری فرمت بشه؟
این که ریجن دستگاه دو هست با اکانت us مشکلی پیدا نمیشه؟
متشکر

بله سیو ها پاک میشه رمم باید فرمت شه چون فقط با یه اکانت ریجیستر میشه ریجن دستگاهم ربطی به اکانت و اینا نداره من خودم ps3 و ویتا دارم هردو دستگاها ریجن 2 هستن ولی اکانتم ریجن 1

دوستان چنتا سوال در رابطه با ویتا 3g داشتم انلاک ریجن 3
دستگاه من سیم کارت ایرانسل اعتباری رو ساپورت نمیکنه ایا این طبیعیه؟
سیمکارت همراه اول هم که میشناسه به اینترنت کانکت نمیشه مشکل از کجاست؟

دوستان چنتا سوال در رابطه با ویتا 3g داشتم انلاک ریجن 3
دستگاه من سیم کارت ایرانسل اعتباری رو ساپورت نمیکنه ایا این طبیعیه؟
سیمکارت همراه اول هم که میشناسه به اینترنت کانکت نمیشه مشکل از کجاست؟

باید ساپورت کنه نباید فرقی داشته باشه
باید تنظیمات شبکه همراه اولو وارید کنید تا بتونید کانکت شید

سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز

من چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.

1- آخر روشی اومده برا هک که بتونه بازی های psp 1 رو ویتا اجرا کرد برا جدیدترین فریمور ویتا یا نه امکان پذیر نیست.

2- آیا روشی که برای انتقال داده بدون اینترنت بود هنوزم تو فریمور جدید کار میکنه یا اگه استفاده کنیم دستگاه مث همیشه آپدیت شه مشکلی برا ویتا نمیاد و به به قول گفتنی بن نمیشه؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید:">

باید ساپورت کنه نباید فرقی داشته باشه
باید تنظیمات شبکه همراه اولو وارید کنید تا بتونید کانکت شید

کدوم قسمت رو باید تنظیم کنم فقط اسم شبکه رو از من میخواد باید از مخابرات چیزی رو فعال کنم دستگاه فقط انتن میده می نویسه 2g

سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز

من چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.

1- آخر روشی اومده برا هک که بتونه بازی های psp 1 رو ویتا اجرا کرد برا جدیدترین فریمور ویتا یا نه امکان پذیر نیست.

2- آیا روشی که برای انتقال داده بدون اینترنت بود هنوزم تو فریمور جدید کار میکنه یا اگه استفاده کنیم دستگاه مث همیشه آپدیت شه مشکلی برا ویتا نمیاد و به به قول گفتنی بن نمیشه؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید:">
توی تاپیک هک می پرسیدین بهتر بود.
1-برای جدید ترین فریمور همچین هکی نیومده.کلاً چون زیاد دلچسب نیست،هکرها چند وقتی هست که روی هک بازی های خود ویتا دارن تمرکز می کنن.
2-این هم از همون زمان که آخرین هک اومد،دیگه نیومده(اگه اشتباه نکنم)ولی به هر حال خیلی وقته نیومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or