درود عزیزدرود ...!
ببخشید یک سوال داشتم ...!
قابلیت نصب app داره ؟!
یعنی چه برنامه هایی میشه روش نصب کرد ؟!
یاو مسنجر نمیشه ؟!
ممنون ..!
109 میگه ... تغییری هم ندیدماين آپديت جديده كه اومده كسى دانلود كرده؟ حجمش چقدره؟
ریجن منطقه هایی هست که بازیا عرضه میشه .... مثلا هر شماره مربوط به یک منطقه هست. 1 برای us بر فرض مثال ... خوشبختانه Vita خودش Free region هست برای همین مشکلی توی اجرای بازیهای ریجن دیگه به جز ریجن خوده دستگاه نیست اما بخش انلاین region locked هست . بر فرض مثال بازیهایی مثل LBP که دارای online pass هستن در واقع برای انلاین بازی کردنشون ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه !سلام.
یه سوالی داشتم.
این که میگن یه بازی رجین 1 یا 2 یعنی چی؟
اصلا رجین چیه و به چه درد می خوره؟
کدوم رجین برای PSN بهتره؟
تغییری نکرده ؟؟ مطمئنی ؟ پس چرا گفته بود تغییر زیادی داره...مسخره کرده هی فرتو فرت آپدیت کنیم109 میگه ... تغییری هم ندیدم
تغییری نکرده ؟؟ مطمئنی ؟ پس چرا گفته بود تغییر زیادی داره...مسخره کرده هی فرتو فرت آپدیت کنیم
من رو فریمور 2.05 وسط ps store یا party chat یا وسط بازی میپرید بیرون الان اپدیت کرده ام درست شد .یه تغییر دیگه وقتی توبازی هست دوستات که تو پارتی میرن یا انلاین میشدن رو نشون میده رو 20.5 نشون نمیداد
دوستان کسي جواب اين سوال من رو بدونه ؟ خيلي دلم ويتا ميخواد ولي بودجه اجازه نميدهدوستان فروشنده هایی هستند که خودشون بازی psv اجاره بدن؟
منظورم یه چیزی مثل قدیمای ps3 هست یعنی یه بازی بخری بعدا بری n تومان بدی عوض کنی
ممنون
شما یه بازی میخری مثلا آنچارتد بعد میتونی با یه بازی هم سطحش تعویض کنی مثل ریمن،نینجا گایدن ،فیفا و ...دوستان کسي جواب اين سوال من رو بدونه ؟ خيلي دلم ويتا ميخواد ولي بودجه اجازه نميده