هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

درود ...!
ببخشید یک سوال داشتم ...!
قابلیت نصب app داره ؟!
یعنی چه برنامه هایی میشه روش نصب کرد ؟!
یاو مسنجر نمیشه ؟! :D
ممنون ..!
درود عزیز
خیر ( تنهای مجموعه app های منتشر شده مجموعه social networking های مثل face%book - Twitter - Forsquare و یا You-T-Ube هستن ... به غیر از اینها چیزه دیگری نیست ... همونطور که میدونید سونی کنسول بازی منتشر کرده پس دلیلی بر فکوس روی عرضه app ها نیست . حالا در اینده چه تغییراتی پیش بیاد فعلا چیزی اعلام نشده ....

لطفا یکی اینو یا اینجا یا تو پخ بهم بگه :
من با گوشیم اینترنت میدم به ویتا و 3
وی چی ان هم دارم ( یوزر پسورد و سرور که از طریق ستینگ خود گوشی میرم و فعالش میکنم)
چجوری این وی چی انو به ویتا بدم?(شیر کنم)
میخوام از یوتوچوب از طریق ویتا فیلم ببینم.
ممنون.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام.
یه سوالی داشتم.
این که میگن یه بازی رجین 1 یا 2 یعنی چی؟
اصلا رجین چیه و به چه درد می خوره؟
کدوم رجین برای PSN بهتره؟
ریجن منطقه هایی هست که بازیا عرضه میشه .... مثلا هر شماره مربوط به یک منطقه هست. 1 برای us بر فرض مثال ... خوشبختانه Vita خودش Free region هست برای همین مشکلی توی اجرای بازیهای ریجن دیگه به جز ریجن خوده دستگاه نیست اما بخش انلاین region locked هست . بر فرض مثال بازیهایی مثل LBP که دارای online pass هستن در واقع برای انلاین بازی کردنشون ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه !
ریجن UK و US فکر میکنم برای ایران بهتر باشه ... تا اونجایی که دوستان میگن معمولا بازیای ریجن 2 راحت گیر میاد

تغییری نکرده ؟؟ مطمئنی ؟ پس چرا گفته بود تغییر زیادی داره...مسخره کرده هی فرتو فرت آپدیت کنیم

من رو فریمور 2.05 وسط ps store یا party chat یا وسط بازی میپرید بیرون الان اپدیت کرده ام درست شد .یه تغییر دیگه وقتی توبازی هست دوستات که تو پارتی میرن یا انلاین میشدن رو نشون میده رو 20.5 نشون نمیداد

من رو فریمور 2.05 وسط ps store یا party chat یا وسط بازی میپرید بیرون الان اپدیت کرده ام درست شد .یه تغییر دیگه وقتی توبازی هست دوستات که تو پارتی میرن یا انلاین میشدن رو نشون میده رو 20.5 نشون نمیداد

تغییری به چشم نمیاد.........هر چی هست مربوط به سیستم عامله

اعلام شده بود که :
To improve stability in variouse application n variouse bug fixes
یک سری باگ برطرف شده و برخی برنامه ها حالا تعادل بهتری توی اجرا دارن

دوستان فروشنده هایی هستند که خودشون بازی psv اجاره بدن؟
منظورم یه چیزی مثل قدیمای ps3 هست یعنی یه بازی بخری بعدا بری n تومان بدی عوض کنی

ممنون
دوستان کسي جواب اين سوال من رو بدونه ؟ خيلي دلم ويتا ميخواد ولي بودجه اجازه نميده

دوستان کسي جواب اين سوال من رو بدونه ؟ خيلي دلم ويتا ميخواد ولي بودجه اجازه نميده
شما یه بازی میخری مثلا آنچارتد بعد میتونی با یه بازی هم سطحش تعویض کنی مثل ریمن،نینجا گایدن ،فیفا و ...
اجاره فکر نمیکنم ... پلاس هم بشید هر ماه سه بازی ویتا مجانی میشه که این ماه سه بازی خیلی خوب مجانی شده که میشه همون اجازه البته سه ماه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or