Real Madrid 9
کاربر سایت
آتش گرفتن ویتا در زمان شارژ، آب شدن بدنه شارژر به خاطر Overheat و ترک خردن صفحه نمایش ویتا از مشکلات تایید شده سخت افزاری ویتا هست
یه سرچ کوچیک کنین کافیه .
آتش گرفتن ویتا در زمان شارژ، آب شدن بدنه شارژر به خاطر Overheat و ترک خردن صفحه نمایش ویتا از مشکلات تایید شده سخت افزاری ویتا هست
دوستان سلام.
دوستان من به تازگی یک پی اس ویتا گرفتم ولی رم رو اک نگرفتم به صورت دسته دوم تهیه کردم.
الان پی اس ان اکانتی که روی رم بوده با دستگاه یکی شده نمیزاره هیچ کاری بکنم که یک ایدی جدید بزنم...یعنی حتی برای رست فکتوری هم ایمیل و پسی رو میخواد که من ندارم.
میخواستم ببینم اگه کسی به همچین مشکلی برخورده یا مشکلی مشابه بتونه کمک کنه ممنون میشم
رم هم فرمت میکنم اکانت رو دستگاه میمونه.
چیزی نخر..اونم چرته..هفته بعد یه سری بازی دیگه تخفیف میخوره احتمالا بهتر باشن..سلام
این بازی Modnation که برای پلاسی ها زیر 10 دلار با تمام DLC هاش ارزش خرید داره ؟
12 دلار دارم نمیدونم چی بخرم :d
راهنمایی کنین مرسی ...
یک سوال دیگه ... این فیفا برای قسمت آنلاینش کد نیاز داره ؟
میشه راحت بازی کرد ؟
پلاس که بشم ؟چیزی نخر..اونم چرته..هفته بعد یه سری بازی دیگه تخفیف میخوره احتمالا بهتر باشن..
پلاس که بشم ؟
دموی وایپ رو هم بازی کردم ... اصلا خوشم نیومد
امیدوارم بازی فری برای پلاس ها یه GTA در نظر بگیرن
این 6 تا بازی که فری هستن کی تغییر میکنن ؟
یعنی برای این ماه همینه با عوض هم میشه ؟
خوب دوستان سلام
میخوام یه نکته رو بهتون بگ
نمیدونم خودتون بلد هستید یا نه ولی من اتفاقی فهمیدم و از منبع یا جای خاصی نخوندم
ببینید اونهایی گوشی های از سامسونگ دارند حتما دیدید وقتی دستتون رو توی رابط کاربری تاچویز روی اون اعداد پایین صفحات میزارید و عدد بصورت یکم بزرگتر بالای دستتون ظاهر میشه اگر به سمت چپ یا راست دستتونو تکون بدید صفحات با سرعتی چندین برابر به صفحه اول یا آخر یا هر صفحه ای میرند
توی ویتا هم همچین چیزی هست
هم توی ردیف های افقی یعنی اون 7 تا برنامه ای که باهم باز هستند و
هم توی ردیف های عمودی یعنی لیست برنامه هامون
وقتی یک صفحه رو عوض میکنید
صفحه کمی تغییر سایز داده و کوچکتر میشه و به صفحه بعد میره
خوب شما یکبار صفحه رو لمس کنید و برید صفحه بعد همون لحظه دستتون رو از روی صفحه بردارید و قبل از اینکه به صفحه بعد برسه دوباره دستتون رو بزارید روی صفحه تیو یه حالت خاصی میمونه و اگر دستتونو به سمت چپ یا راست صفحه OLED خودتون ببرید تمامی صفحات با سرعت بالای رد میشند
عین رابط کابری گوشی های سامسونگ
خیلی چیز باحالی بود که اتفاقی پیش اومد و بعد گیر دادم تا فهمیدم چجوری عمل میکنه
جالب بود نه ؟
خیر کلا تو فکرشم نباش ! دوربین VGA معمولی هست ... اصولا به منظوره بازی کردن طراحی شدهسلام
دوستان ایا از دوربین ویتا میتوان به عنوان یک دوربین فیلمبرداری استفاده کرد؟کیفیت دوربینش رو چطور میبینید؟
خوب دوستان سلام
میخوام یه نکته رو بهتون بگ
نمیدونم خودتون بلد هستید یا نه ولی من اتفاقی فهمیدم و از منبع یا جای خاصی نخوندم
ببینید اونهایی گوشی های از سامسونگ دارند حتما دیدید وقتی دستتون رو توی رابط کاربری تاچویز روی اون اعداد پایین صفحات میزارید و عدد بصورت یکم بزرگتر بالای دستتون ظاهر میشه اگر به سمت چپ یا راست دستتونو تکون بدید صفحات با سرعتی چندین برابر به صفحه اول یا آخر یا هر صفحه ای میرند
توی ویتا هم همچین چیزی هست
هم توی ردیف های افقی یعنی اون 7 تا برنامه ای که باهم باز هستند و
هم توی ردیف های عمودی یعنی لیست برنامه هامون
وقتی یک صفحه رو عوض میکنید
صفحه کمی تغییر سایز داده و کوچکتر میشه و به صفحه بعد میره
خوب شما یکبار صفحه رو لمس کنید و برید صفحه بعد همون لحظه دستتون رو از روی صفحه بردارید و قبل از اینکه به صفحه بعد برسه دوباره دستتون رو بزارید روی صفحه تیو یه حالت خاصی میمونه و اگر دستتونو به سمت چپ یا راست صفحه OLED خودتون ببرید تمامی صفحات با سرعت بالای رد میشند
عین رابط کابری گوشی های سامسونگ
خیلی چیز باحالی بود که اتفاقی پیش اومد و بعد گیر دادم تا فهمیدم چجوری عمل میکنه
جالب بود نه ؟