هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

پاور رو نگه داشتم زیر 20 ثانیه safe mode اومد .
گزینه هاشم اینان :
restart the ps vita system
rebuild database
format memory card
restore the ps vita system
update system software
کودومو بزنم ؟

---------- نوشته در 08:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:09 PM ارسال شده بود ----------

سوالم احمقانه بود :دی
اولیش رو باید میزدم :دی

---------- نوشته در 08:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:14 PM ارسال شده بود ----------

چه جالب !
بازیی هم که دانلود کردم به محض روشن شدن نصب شد :دی لول

چند وقته روی صفحه ی screen lock قفل میکنه و تاچ کار نمیکنه . زمان شارژ هم که کلا همینطوریه ولی این اتفاق جدید اتفاق افتاده .
بعد از اینکه همینجوری قفل میکنه باید چند بار دکمه ی پاور رو بزنم و یکم صبر کنم و دوباره دکمه ی پاور یا ps رو بزنم تا تاچ کار کنه !
این مشکل از چیه :(
میخواستم ریست کنم حیفم اومد . کلی بازی توش دارم .

چند وقته روی صفحه ی screen lock قفل میکنه و تاچ کار نمیکنه . زمان شارژ هم که کلا همینطوریه ولی این اتفاق جدید اتفاق افتاده .
بعد از اینکه همینجوری قفل میکنه باید چند بار دکمه ی پاور رو بزنم و یکم صبر کنم و دوباره دکمه ی پاور یا ps رو بزنم تا تاچ کار کنه !
این مشکل از چیه :(
میخواستم ریست کنم حیفم اومد . کلی بازی توش دارم .
خوب از ویتات back up بگیر که بازیاتم پاک شد بتونی برگردونی اول از منو recovery برو گزینه Rebuild Database بزن این گزینه بازیاتو پاک نمی کنه اگه بازم درست نشد اینو بزن
. Restore PS Vita System

این گزینه تمامی اطلاعات کنسول را پاک کرده و کنسول را به تنظیمات اولیه ای که کارخانه برای آن تعریف کرده است می برد این گزینه زمانی استفاده می شود که کنسول مشکل پیدا کرده و هیچ راهی برای بازگرداندن آن نیست(از لحاظ نرم افزاری)
back up یادت نره تروفیاتم میتونی قبلش synce کنی که نپره

بک اپ بگیرم بازیام و فیلمام نمیرن ؟
سیو هام چی ؟
سیو های بازی هم کجا میرن ؟

---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:31 PM ارسال شده بود ----------

چطوری باید بک اپ بگیرم ؟

سیو هام چی ؟

---------- نوشته در 12:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:31 PM ارسال شده بود ----------

چطوری باید بک اپ بگیرم ؟

جون توضیح دادنش به فارسی خیلی طولانیه من لینک برات گذاشتم از سایت خود سونی البته انگلیسی هست که ساده هست با تصویر توضیح داده لینک اول از طریق wifi هست
Transferring data using Wi-Fi | PlayStation�Vita User's Guide

اینم به روش قدیمیه
Backing up and restoring files on your PS Vita system using a computer | PlayStation�Vita User's Guide

در مورد سیواتم نمیدونم بک اپ گرفته میشه یا نه اما وقتی بک اپ میگیری همه بازیا فیلما سیو میشه

دوستان کسی ویتا 3g انلاک داره؟ ارزش داره ویتامو بفروشم انلاک بخرم؟من 3g لاک دارم حک gravity rush ام داره برا بازیا psp دلم نمیاد بچمو بدم بره:dl-)
سلام من دارم
به نظر من چیز خیلی خوبیه من یه همراه اول گذاشتم توش الانم وای فای من مشکل داره
خیلی خوبه باهاش میام پارتی مسیج و...
اگه تو تهران یا جا های دیگه باشی که رایتل داشته باشه بهترم میشه

سیو هام چی ؟

چطوری باید بک اپ بگیرم ؟
از همه چی می تونی بک آپ بگیری،فقط موقع این کار باید انتخاب کنی که از چه چیز می خوای بک آپ بگیری.

سلام دوستان یک سوال کوچک داشتم ! من الان 300 هزار تومن کنار گذاشتم که 2 -3 تا بازی بخرم . به نظر شما عوضیت پلاس بگیرم یا بازی ها رو به صورت فیزیکی بخرم ؟ کدوم به صرفه تره ؟

توی ویتا بک اپ رو بزنی بعد که فرمت کردم ویتارو باید ریستور رو بزنم توی منوی یک اپ ؟
بله،باید گزینه Restore رو بزنید تا اطلاعات رو از PC به ویتا برگردونه.

---------- نوشته در 08:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:00 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان یک سوال کوچک داشتم ! من الان 300 هزار تومن کنار گذاشتم که 2 -3 تا بازی بخرم . به نظر شما عوضیت پلاس بگیرم یا بازی ها رو به صورت فیزیکی بخرم ؟ کدوم به صرفه تره ؟
مطمئناً پلاس به صرفه تر هست.الان پلاس 5 یا 6 تا بازی قشنگ رو مجانی گذاشته،از قبیل:Gravity Rush,Uncharted,Ninja Gaiden,Mega Man,Foosball و...
ولی اگه بازی های پلاس رو بازی کرده باشی و بخوای چند تا بازی جدید مثل AC یا LBP بگیری،خوب معلومه که بازی ها رو بخری بهتره یا اینکه منتظر بمونی بازی های مجانی پلاس عوض بشن.

بله،باید گزینه Restore رو بزنید تا اطلاعات رو از PC به ویتا برگردونه.

---------- نوشته در 08:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:00 PM ارسال شده بود ----------

مطمئناً پلاس به صرفه تر هست.الان پلاس 5 یا 6 تا بازی قشنگ رو مجانی گذاشته،از قبیل:Gravity Rush,Uncharted,Ninja Gaiden,Mega Man,Foosball و...
ولی اگه بازی های پلاس رو بازی کرده باشی و بخوای چند تا بازی جدید مثل AC یا LBP بگیری،خوب معلومه که بازی ها رو بخری بهتره یا اینکه منتظر بمونی بازی های مجانی پلاس عوض بشن.

آقا اگه بازیهای مجانی پلاس عوض بشن و بازیهای جدید بزارن اون بازی قدیمیا رو بازم میشه بازی کرد دیگه چون تو اکانت پلاسمون هستن
من این برام سوال شده لطفا بهم بگید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or