هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من که دیگه نمیگرفتم چون اکثر ماها به امید هک شدنش ویتا رو گرفتیم ولی کو هک. حالا اگه قبلا psp نداشتی ویتا رو بگیر و 1 کارت psn 10 دلاری هم بگیر و اخبار vhbl رو دنبال کن تا یک xploiet (بازی که برای هک مورد استفاده قرار میگیره ) جدید بیاد و دانلود کنو فعلا بازی های psp رو با چند تا بازی فیزیکی روش اجرا کن تا بعد ببینیم چی میشه

من که دیگه نمیگرفتم چون اکثر ماها به امید هک شدنش ویتا رو گرفتیم ولی کو هک. حالا اگه قبلا psp نداشتی ویتا رو بگیر و 1 کارت psn 10 دلاری هم بگیر و اخبار vhbl رو دنبال کن تا یک xploiet (بازی که برای هک مورد استفاده قرار میگیره ) جدید بیاد و دانلود کنو فعلا بازی های psp رو با چند تا بازی فیزیکی روش اجرا کن تا بعد ببینیم چی میشه
فکر کنم شما فقط از طرف خودتون صحبت کردین چون این چیز واضحی هست که به این زودیا هک نمیشه چون PS3 که چند سال پیش اومد رو به زور و با دردسر هکش کردن بعد شما توقع دارین که ویتا رو 1 ساله هک کنند:-o.
اگه شما می خواستید واسه هک شدنش بگیرید،می زاشتید وقتی خبر هایی شد و هکش نزدیک به کامل شدن بود،می گرفتید.

---------- نوشته در 10:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 AM ارسال شده بود ----------

به یه سوال دیگم جواب ندادین
اگه دوباره پولتونو برگردونن ویتا میخرین یا نه ؟؟؟
من که بودم،دوباره می خریدم،چون از موقعی که خبر اومدنش رو شنیدم و خودش رو دیدم یک یا دو سال تو کفش بودم:-o.

psp داشتم
قیمت بازیاشم زیا مهم نیست میخواستم بدونم میرزه آیپادمو بفروشم ؟؟؟

یه چیز دیگه میگم نخندین مثل psp کلیدای L و R داره ؟
چون هرچی ازش ویدیو دیدم کسی توش R و L نزد:rolleyes:

آخرین ویرایش:
دوستان میشه اپدیت یه بازی مثل lbp رو از طریق pc بدون برنامه گرفت؟؟( یا با ps3 مثل اپدیت فرم ور؟ )

سلام
http://forum.bazicenter.com/thread61151/
این راهنما رو یکی از دوستان نشوته البته نمیدونم برای پج ها بازیای ویتا هم کار میکنه یا نه ... اگر نه که راهی به جز دانلودشون از VITA نیست

سلام...آقا من الان نمیتونم چند روزه به psn از طریق ویتا وصل بشم ارور میده که به علت Time out نمیتونی وصل بشی چیکار کنم؟

به علت خوده نتت هست که Timed out میشه .... امتحان کن Wifi رو خاموش روشن کن یا Delet کن دوباره رمز بده ببین تاثیری داره برای ویتا ؟ چون بعضی موقعها ممکنه درست بشه اما time out به خاطره نت هست

من میخاستم بدونم رو ویتا *** کار میکنه یا نه میشه باهاش رفت تو فیس بوک ؟
FBنمیشه وصل شده بدون اون ... یک راهنمایی تو بخش ویتا بود در این رابطه اما الان نمیدونم تاپیکش کجاست !

منم یکی دوبار اینجوری شد ولی بعدش که دوباره میذارم واسه دانلود حل میشه
احتمالا یجور باگه
خب خدارو شکر:d
یک لحظه گفتم نکنه ویتام مشکل داره:d
خیالم راحت شد:d
thanks my friend:)
اخه دیشب زده بودم دمو sound shapes بگیره امروز پاشدم میبینم یک کوچولو سبز شده:|
خدا کنه حل بشه مشکلشم
ممنون

خب خدارو شکر:d
یک لحظه گفتم نکنه ویتام مشکل داره:d
خیالم راحت شد:d
thanks my friend:)
اخه دیشب زده بودم دمو sound shapes بگیره امروز پاشدم میبینم یک کوچولو سبز شده:|
خدا کنه حل بشه مشکلشم
ممنون
بیشتر به خاطره اینکه سرعت دانلود میاد پایین Timed out میشه برای همین دانلود قطع میشه که باطری سیو بشه ... Wifi رو خاموش میکنه ... بعضی موقعا پیش میاد ... ولش کن خودش Standby بشه بهتره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or