ส็็็็KINGส็็็็
کاربر سایت
فکر کنم شما فقط از طرف خودتون صحبت کردین چون این چیز واضحی هست که به این زودیا هک نمیشه چون PS3 که چند سال پیش اومد رو به زور و با دردسر هکش کردن بعد شما توقع دارین که ویتا رو 1 ساله هک کنند:-o.من که دیگه نمیگرفتم چون اکثر ماها به امید هک شدنش ویتا رو گرفتیم ولی کو هک. حالا اگه قبلا psp نداشتی ویتا رو بگیر و 1 کارت psn 10 دلاری هم بگیر و اخبار vhbl رو دنبال کن تا یک xploiet (بازی که برای هک مورد استفاده قرار میگیره ) جدید بیاد و دانلود کنو فعلا بازی های psp رو با چند تا بازی فیزیکی روش اجرا کن تا بعد ببینیم چی میشه
من که بودم،دوباره می خریدم،چون از موقعی که خبر اومدنش رو شنیدم و خودش رو دیدم یک یا دو سال تو کفش بودم:-o.به یه سوال دیگم جواب ندادین
اگه دوباره پولتونو برگردونن ویتا میخرین یا نه ؟؟؟
من که دیگه نمیگرفتم چون اکثر ماها به امید هک شدنش ویتا رو گرفتیم ولی کو هک. حالا اگه قبلا psp نداشتی ویتا رو بگیر و 1 کارت psn 10 دلاری هم بگیر و اخبار vhbl رو دنبال کن تا یک xploiet (بازی که برای هک مورد استفاده قرار میگیره ) جدید بیاد و دانلود کنو فعلا بازی های psp رو با چند تا بازی فیزیکی روش اجرا کن تا بعد ببینیم چی میشه
دوستان میشه اپدیت یه بازی مثل lbp رو از طریق pc بدون برنامه گرفت؟؟( یا با ps3 مثل اپدیت فرم ور؟ )
سلام...آقا من الان نمیتونم چند روزه به psn از طریق ویتا وصل بشم ارور میده که به علت Time out نمیتونی وصل بشی چیکار کنم؟
FBنمیشه وصل شده بدون اون ... یک راهنمایی تو بخش ویتا بود در این رابطه اما الان نمیدونم تاپیکش کجاست !من میخاستم بدونم رو ویتا *** کار میکنه یا نه میشه باهاش رفت تو فیس بوک ؟

منم یکی دوبار اینجوری شد ولی بعدش که دوباره میذارم واسه دانلود حل میشهسلام:d
من یک چند وقتی هست وقتی شب میزنم دانلود وقتی ویتا میره رو حالت Standby دانلود قطع میشه
چی کار باید بکنم؟![]()
خب خدارو شکر:dمنم یکی دوبار اینجوری شد ولی بعدش که دوباره میذارم واسه دانلود حل میشه
احتمالا یجور باگه

بیشتر به خاطره اینکه سرعت دانلود میاد پایین Timed out میشه برای همین دانلود قطع میشه که باطری سیو بشه ... Wifi رو خاموش میکنه ... بعضی موقعا پیش میاد ... ولش کن خودش Standby بشه بهتره .خب خدارو شکر:d
یک لحظه گفتم نکنه ویتام مشکل داره:d
خیالم راحت شد:d
thanks my friend
اخه دیشب زده بودم دمو sound shapes بگیره امروز پاشدم میبینم یک کوچولو سبز شده
خدا کنه حل بشه مشکلشم
ممنون