هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام دوستان من دیروز ویتام factory reset کردم برای تغییر اکانت (ارمان تو جریانش هست)برای همین میخواستم back up بگیرم و بریزم رو ps3 اما نه تو ps3 اورد نه وقتی می خواستم دو باره بریزم رو ویتام
یعنی Backup گرفتی اما الان Backup رو نمیاره ؟
با PC آمتحان کن ببین وصل میشه به Content manager یا نه .
اول اکانته جدیدت رو بزار روی ویتا بعد امتحان کن Backup رو برای انتقال data

میگم بازی های دست دو (Game Card ) تروفی نمیدن ؟ من هر چی گرفتم دیجیتالی بوده . میخواستم پرسونا رو فیزیکی بگیرم اگه گیرم اومد ولی ساپورت سونی نوشته که تروفی نمیده و فقط روی یک اکانت تروفی میده بازی .
آخه یک تستی سایت Kotaku گذاشته که سرعت لود بازی رو گیم کارد بیشتره واسه همین مهم شد برام این قضیه .

میگم بازی های دست دو (Game Card ) تروفی نمیدن ؟ من هر چی گرفتم دیجیتالی بوده . میخواستم پرسونا رو فیزیکی بگیرم اگه گیرم اومد ولی ساپورت سونی نوشته که تروفی نمیده و فقط روی یک اکانت تروفی میده بازی .آخه یک تستی سایت Kotaku گذاشته که سرعت لود بازی رو گیم کارد بیشتره واسه همین مهم شد برام این قضیه .
بازی رو که گرفتی میزاری تو دستگاه پس از اولین نصب . بازی رو یک بار کامل Delet میکنی ... بعد دوباره بازی رو نصب میکنی ... اینطوری باید تروفی بده .

آخه یک تستی سایت Kotaku گذاشته که سرعت لود بازی رو گیم کارد بیشتره واسه همین مهم شد برام این قضیه .
نکته جالبی بود من قبلا انچارتد رو فیزیکی خریدم الانم دیجیتالیش رو خریدم به طور مشهودی سرعت لود کند هست!!

عجیبه! دلیلشو کسی میدونه ؟
راستی تویه بازیای psp هم این موضوع به همین شکله ؟ اخه gta ctw هم بنظرم کنده لودینگ اولش

خب سرعت خوندن اطلاعات تو مموری باید کمتر از کارت باشه دیگه!!!
من حتی تو انچارتد دیجیتالی:d یه قسمت افت فریم شدید پیدا کردم صحنه اهسته شده بود!! البته 3-4 ثانیه بیشتر نبود

ویتا،فرمت epub رو پشتیبانی میکنه؟
خیر ... احتمال اومدن چنین فرمتهایی روی ویتا پایینه .
بیشتر فرمتهای جامع کار میکنن مثل mp4 و mp3 .
epub هم بر فرض بزاریم احتمال زیاد در اینده اپدیت PDF READER براش میاد اما بقیه فرمتها فکر نکنم.

عجیبه! دلیلشو کسی میدونه ؟
راستی تویه بازیای psp هم این موضوع به همین شکله ؟ اخه gta ctw هم بنظرم کنده لودینگ اولش

والا من که بازیهای psp رو با هک vhbl اجرا میکنم اونم با فرمت cso که تازه فشرده شده ایزوی بازی و موقعی که سرعت cpu میزارم رو بالاترین سرعت در سه سوت بازی لود میشه و همین جی تی چاینا و کلا همه بازیها رو میگم و من psp1 که داشتم وقتی فرمت cso میکردم (برای کم کردنه حجم) تو بازی لگ میزد و اذیت میکرد که البته ماله سرعت مموری psp1 هم بود ولی توی ویتا با قدرت اجرا میکنه و هیچ کم و کاستی نداره و دلیله اینکه تو بازی برای شما طولانی میشه اینه که سونی تنظیمات رو روی حالت معمولی و نرمال گذاشته و اگه یه روز کلا ویتا کامل هک بشه و سرعت cpu رو بشه تو بازیهایی مثل انچارتد بالا برد و اورکلاک کرد میبینید که با چه قدرتی بازیها رو سریعتر لود و اجرا میکنه.

آقا من میخوام ویتا بگیرم
یه سوال داشتم
اگه دوباره پولتونو بهتون بدن حاضرین دوباره ویتا بگیرین (یعنی ویتا میرزه من بگیرم ؟)
یکی میگه بگیر یکی میگه نگیر نظرتونو بگین (اونای که ویتا دارن)
اگه میرزه :
0.قیمت 3G با wifi خالی چقدر فرق میکنه ؟
1.هاردش فقط برای سیو بازیا و موزیک و فیلمو اینجور چیزاست ؟
2.هارد چند گیگ بگیرم ؟
3.برای شروع کدوم بازیارو بگیرم اینا خوبه (uncharted golden abyss) و (little big planet) و (unit 13) و (call of duty:black Ops or assassin creed : libration)
4.این 3G که زیاد بکار ما نمیاد پس اگه نداشته باشه که چیزه زیادی از دستگاه کم نمیشه ؟
5.این lock تو نسخه 3G یعنی جی ؟
ممنونم..
:-??
yahoo_106.gif
yahoo_106.gif
yahoo_106.gif
yahoo_106.gif
yahoo_106.gif
yahoo_106.gif
yahoo_106.gif
yahoo_106.gif
yahoo_106.gif
yahoo_106.gif

آخرین ویرایش:
آقا من میخوام ویتا بگیرم
یه سوال داشتم
اگه دوباره پولتونو بهتون بدن حاضرین دوباره ویتا بگیرین (یعنی ویتا میرزه من بگیرم ؟)
اگه میرزه :
2.هارد چند گیگ بگیرم ؟
3.برای شروع کدوم بازیارو بگیرم اینا خوبه (uncharted golden abyss) و (little big planet) و (unit 13) و (call of duty:black Ops or assassin creed : libration)
4.این 3G که زیاد بکار ما نمیاد پس اگه نداشته باشه که چیزه زیادی از دستگاه کم نمیشه ؟
ممنونم..
:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??
سلام :
ببین بازیاش رو دوست داری بگیر ... اگر دوست نداری ببین بازیای 3ds خوشت میاد.

1. بله....
2. اگر بازیای انلاین میخوای بخری 32 اگر میخوای فیزیکی بخری 8 یا 16
3. Uncharted Golden Abyss - LittleBigPlanet - بازیای خوب بود.
4. خیر ... فقط GPS نداری ...
5. یعنی هر سیم کارتی نمیشه استفاده کرده مثل نسخه ریجن 1 که لاک هست

آقا من میخوام ویتا بگیرم
یه سوال داشتم
اگه میرزه :
2.هارد چند گیگ بگیرم ؟
ممنونم..
از موقعی که من خریدم تا الان حدود 100 تومن(یا مقداری بیشتر)به قیمتش اضافه شده.این هم که بیارزه یا نیارزه کاملاً بستگی به خودت داره که از چه چیزایی و چه جور بازی هایی خوشت بیاد.کلاً بازی های قشنگی داره ولی برای کسانی که از گیم پلی متفاوت خوششون میاد ولی برای کسانی که فقط مثل... دنبال عنوان هستن،هنوز عنواین معروف زیادی نیومده(اگر اومده ولی نه زیاد که همچین آدم هایی رو زاضی کنه).
البته همین جا هم بگم که تاریخ Release بازی Killzone:Mercenary توسط سونی 17 سپتامبر اعلام شده.

آقا من میخوام ویتا بگیرم
یه سوال داشتم
اگه میرزه :
2.هارد چند گیگ بگیرم ؟
ممنونم..
:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??

منم میخواستم بخرم ! مونده بودم بینه ویتا و 3 دی اس ... اما پشیمون شدم ! :-b

در اینکه ویتا کنسول خوبیه که شکی نیس : یه نگاه به سخت افزارش بندازی میبینی که اگه بخوان واسش بازی بدن بیرون اصلا کم نمیاره اما الان واسه ی خریدن زوده !
قیمت خودش و بازیاش بالاست + عنوان های خوبی که واقعا ارزش داشته باشن بالای 100 هزار تومان پول بدی واسشون خیلی کمه ! چیزی هم که خیلی بیشتر تو ذق میزنه اینه که امسال یعنی 2013 یکی دو عنوان جالب بیشتر واسش نمی خواد بیاد که ناامید کنندست !!! :-&

در کل اینجوری نیس که بگی بگیر خوبه یا نگیر بده ! خریدش جزء واجباته :d فقط دیر یا زود داره !
منم میگم الان فعلا خیلی زوده ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or