هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

با هوش تیک شو زدم:d
open cma که نداری؟چون اگه داشته باشی یه کاری میکنه که اگه حتی wifi هم داشته باشی وصل نشه

دوستان داداشم داشت با ویتا بازی میکرد حس کنجکاویش گل کرد(خدا این حس رو از زمین ور داره:d)رفت ویتا رو ریست فکتوری کرد میگم راهی هست برگردونم ویتا رو به چند رو پیش؟:((

open cma که نداری؟چون اگه داشته باشی یه کاری میکنه که اگه حتی wifi هم داشته باشی وصل نشه

دوستان داداشم داشت با ویتا بازی میکرد حس کنجکاویش گل کرد(خدا این حس رو از زمین ور داره:d)رفت ویتا رو ریست فکتوری کرد میگم راهی هست برگردونم ویتا رو به چند رو پیش؟:((
open cma چی هست؟از کجا باید بدونم دارم یا نه؟

open cma چی هست؟از کجا باید بدونم دارم یا نه؟
چیزی هست که یه کاری میکنه بدون اینترنت کامپیوتر رو ویتا وصل کنید
برو تو جایی که برنامه رو نصب کردی ببین فایلی به نام run.bat هست اگه بود یعنی داری

مال من هم درست شد مموری رو در اوردم دوباره گذاشتم همه چی درست شد #:-sنمیدونم داشم چه کرده بود:d

میشه اما به صورت همزمان نه
یعنی باید از رو دسگاه قبلی ورداشته شه تا رو دستگاه بعدی بزاری
نه دوست عزیز،همچین خبری نیست.میشه هم زمان دو تا ویتا روی یک اکانت اکتیو باشن و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.خودم تجربه کردم(اگرچه تجربه خوبی نبود:d).مگر اینکه روی اکانت یک PS3 اکتیو باشه که در این صورت نمیشه دو تا ویتا اکتیو بشن(فقط یکی).

يه بار ويتاي من هنگ كرد وسط بازي هيچ دكمه اي هم كار نمي كرد فريز شده بود صبر كردم شارژش تموم شه راه ديگه اي نيست ؟ ممنون اگه جواب بديد
دکمه POWER رو به مدت 30 ثانیه نگه داری دستگاه ریست میشه.
دوستان اگر ps vita هک بشه این کنسولی که الان خرید میکنیم هم کپی خور میشه کرد یا نه؟
اره میشه.

دوستان اگر ps vita هک بشه این کنسولی که الان خرید میکنیم هم کپی خور میشه کرد یا نه؟
به احتمال زیاد میشه.همین الان هم یه نیمچه هک هایی برای همین ویتا انجام دادن که میشه انجام بدی(اجرای بازی های کپی پی اس پی و PS1).

نه دوست عزیز،همچین خبری نیست.میشه هم زمان دو تا ویتا روی یک اکانت اکتیو باشن و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.خودم تجربه کردم(اگرچه تجربه خوبی نبود:d).مگر اینکه روی اکانت یک PS3 اکتیو باشه که در این صورت نمیشه دو تا ویتا اکتیو بشن(فقط یکی).
ممنون نمیدونستم:d
عذرمیخوام:p
دوستان من اگه هک psp کنم اپدیت بعدی بیاد اپدیت کنم میپره؟

به احتمال زیاد میشه.همین الان هم یه نیمچه هک هایی برای همین ویتا انجام دادن که میشه انجام بدی(اجرای بازی های کپی پی اس پی و PS1).

سلام من هرکاری کردم هنوز هم نتونستم بازیهای Ps1 رو اجرا کنم اگه بلدی میشه آموزش تصوری یا هرچیزی شو بزاری ماهم بتونیم از Ps1 فیض ببریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or