هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ُلام یه سوال من یه ps3 دارم رجیون 2 اکانتم هم رجیون 2 هست حالا می خوام یه ps vita بگیرم رجیون 1 باشه به مشکل بر می خورم؟؟؟ اخه می خوام از همون اکانت ps3 استفاده کنم

ُلام یه سوال من یه ps3 دارم رجیون 2 اکانتم هم رجیون 2 هست حالا می خوام یه ps vita بگیرم رجیون 1 باشه به مشکل بر می خورم؟؟؟ اخه می خوام از همون اکانت ps3 استفاده کنم
خیر ....همون اکانت رو روی vita میزای .... میشه ریجن 2 ... از لحاظ فیزیکی ریجن اهمیت نداره

این دکمه L1 من از اون موقعی که گرفتم وقتی می زنمش یه صدایی میده حالت چلپ چلپ ! اما R1 صدایی نمی ده یعنی صدای معمولیشه !
البته L1 کار می کنه های هیچ مشکلی نداره ! من زیادی حساسم نه ؟! :d واسه کسی اینطوری هست ؟

این دکمه L1 من از اون موقعی که گرفتم وقتی می زنمش یه صدایی میده حالت چلپ چلپ ! اما R1 صدایی نمی ده یعنی صدای معمولیشه !
البته L1 کار می کنه های هیچ مشکلی نداره ! من زیادی حساسم نه ؟! :d واسه کسی اینطوری هست ؟
حساسیتت فکر کنم به خاطر علاقه زیادت هست.منظورت از صدای چلپ چلپ چیه؟کلاً یک صدا ممکن داشته باشه برای اینکه مقداری شل هست(نه به عنوان مشکل،به طور طبیعی)و یک صدا داره شبیه صدای دکمه های R یا L دسته های کنسول(بسیار صدای دلنشینی است:d.یه چیزی توی مایه های همون چلپ چلپ که میگی).ویتای من اون صدا دومی را برای R نداره ولی برای L داره و اگه هم یکم دکمه ها رو تکون هم بدم،صدای لق لق میده.کلاً تا موقعی که خوب و درست و بدون مشکل کار کنه یعنی هیچ مشکلی نیست.حتی اگه صدای عر عر کنه:d.

ویتام رو گم کردم:|ارمان راه حلی نداری؟؟؟؟:|
لول
چی بگم والا ؟
یک گشتی بزن ببین کجانی خونست !!!!!!

چیزه مهمی نیست ! عادی ...
نگران نباش !

اگر ساختار ویتا مثل psp شل و ول باشه حتما نگران شو:dچون یادمه سر psp قابش پوکید الکی:|
حالا خداکنه ویتا اینطوری نباشه;)

اگر ساختار ویتا مثل psp شل و ول باشه حتما نگران شو:dچون یادمه سر psp قابش پوکید الکی:|
حالا خداکنه ویتا اینطوری نباشه;)
یعنی چی پوکید؟من که حدود 5 سال دارم و نه قابش و نه خودش کوچک ترین مشکلی نداشته!!!!
شاید یکی شما تقلبی بوده :d.

من با pc بازي دان كردم داشتم ميريختم روي ويتا كه يهو وسط ريختن ويتا شارژ تموم كرد روشنش كردم زدمش به شارژ بعد اون بازي كه در حال دانلود بود ارور داد كه دانلود نميشه منم زدم كنسل يه چند دقيقه اي طول كشيد حوصله ام نذاشت خاموشش كردم حالا خاموش شده ولي دكمه ps ش هي روشن خاموش ميشه(ابي رنگ ميشه هي):(
چه خاكي به سرم بريزم؟:((

من با pc بازي دان كردم داشتم ميريختم روي ويتا كه يهو وسط ريختن ويتا شارژ تموم كرد روشنش كردم زدمش به شارژ بعد اون بازي كه در حال دانلود بود ارور داد كه دانلود نميشه منم زدم كنسل يه چند دقيقه اي طول كشيد حوصله ام نذاشت خاموشش كردم حالا خاموش شده ولي دكمه ps ش هي روشن خاموش ميشه(ابي رنگ ميشه هي):(
چه خاكي به سرم بريزم؟:((

:D دستگاه Crash کرده ! چیزی نیست ... دستت رو روی دکمه پاور نگه دار خودش Reset میشه از منوی recovery میاد بالا ! دیگه بعدش هم restart میشه و به صورت normal میاد بالا ... اگر نشد که دستگاه رو بزار توی شارج و دکمه پاور رو نگه داره ... 30 ثانیه باید نگه داری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or