خیر ... توی PSP هم فکر نمیکنم داشته باشه . زبان فارسی احتمال اضافه شدنش در حال حاضر بسیار پایینه. از نظر فلش هم خیر . اینا سعی کردن بخش HTML 5 رو به اندازه که میتونن گسترش بدن . از فلش خبری نیست.تا حالا سونی چیزی درباره پشتیبانی ویتا از فلش و زبان فارسی نکرده بخدا خیلی ستمه حداقل 10 درصد اینترنت به فلش احتیاج داره اون وقت سونی اضافه نمیکنه...زبان فارسیم که دیگه هیچی...یه کتاب صورت میریم هیچی ازش نمیشه سر در اورد...تو psp این دو تا رو داشت نه؟
فکر نکنم تاریخ دقیقی داشته باشه ! هروقت بازی که free میشه ممکنه احتمالا قبلش اعلام بشه مثل زمانی که plus داشت روی ویتا میومددوستان بازيهاي پلاس هر چند هفته يه بار اپديت ميشن؟![]()
طبیعتا باید بشهبا سیم کارت ایرانسل میشه از GPRS روی ویتا استفاده کرد ؟!
و اینکه MGS:Social Ops روی ویتا هم اجرا میشه ؟
دوستان فروشنده هایی هستند که خودشون بازی psv اجاره بدن؟
منظورم یه چیزی مثل قدیمای ps3 هست یعنی یه بازی بخری بعدا بری n تومان بدی عوض کنی
ممنون
من یکی رو میشناسم که توی مشهد کار می کنه(کرایه می ده ) و کارش هم درسته ولی نمی دونم که به تهران هم می فرسته یا نه.ایشون اینجا با آیدی Mb corporation هستند.دوستان فروشنده هایی هستند که خودشون بازی psv اجاره بدن؟
منظورم یه چیزی مثل قدیمای ps3 هست یعنی یه بازی بخری بعدا بری n تومان بدی عوض کنی
ممنون
سلاممن همین پریروز یه ویتا خریدم اما یه مشکلی برخوردم خیلی عجیبه یه قسمت از سمت چپ بعضی اوقات صفحه لمسیش کار نمیکنه!!
بردم پیش کسی ازش خریدم گفت باگه فریمواره!!!
راست گفت یا پیچونده ما رو؟
امیدوارم با عوض کردن فریمور درس بشه چون در غیر این صورت باید یکی دیگه بگیری!!!(چقدر جالبه ما یه چیزی بنام نمایندگی سونی داریم که هیچ قابلیتی نداره و قیمتاشم 10 برابر قیمت جهانیه...من درس متوجه نشدم که وظیفه نمایندگی ارائه قیمت جهانیه با گارانتی طلاییه یا اینا دارن سرمونو کلاه میزارن؟)!!!من همین پریروز یه ویتا خریدم اما یه مشکلی برخوردم خیلی عجیبه یه قسمت از سمت چپ بعضی اوقات صفحه لمسیش کار نمیکنه!!
بردم پیش کسی ازش خریدم گفت باگه فریمواره!!!
راست گفت یا پیچونده ما رو؟
دادم به اون دوستی که ازش خریدم یکی دیگه داد درست بود شانس اوردم آدم خوبی بود وگرنه بیچاره بودم(فروشگاه تماشا)امیدوارم با عوض کردن فریمور درس بشه چون در غیر این صورت باید یکی دیگه بگیری!!!(چقدر جالبه ما یه چیزی بنام نمایندگی سونی داریم که هیچ قابلیتی نداره و قیمتاشم 10 برابر قیمت جهانیه...من درس متوجه نشدم که وظیفه نمایندگی ارائه قیمت جهانیه با گارانتی طلاییه یا اینا دارن سرمونو کلاه میزارن؟)!!!
دادم به اون دوستی که ازش خریدم یکی دیگه داد درست بود شانس اوردم آدم خوبی بود وگرنه بیچاره بودم(فروشگاه تماشا)
دوستان من چه جوری میتونم بدون اتصال ویتا به اینترنت از کامپیوتر چیزی به ویتا انتقال بدم؟
بله،راهی هست و اون هم Open CMA هست که آموزشش در چند صفحه قبل هست و همینطور در تاپیک هک ویتا،خودم قبلا آموزشش رو گذاشتم.چجوری کار میکنه میگه به وای فای وصل شو منم نمیتونم
راهی هست؟
من چون نمیتونم ابدیت کنم رو 1.06 هستم شما لینک دانولد cma و open cma رو برای 1.06 دارید؟بله،راهی هست و اون هم Open CMA هست که آموزشش در چند صفحه قبل هست و همینطور در تاپیک هک ویتا،خودم قبلا آموزشش رو گذاشتم.