هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

تا حالا سونی چیزی درباره پشتیبانی ویتا از فلش و زبان فارسی نکرده بخدا خیلی ستمه حداقل 10 درصد اینترنت به فلش احتیاج داره اون وقت سونی اضافه نمیکنه...زبان فارسیم که دیگه هیچی...یه کتاب صورت میریم هیچی ازش نمیشه سر در اورد...تو psp این دو تا رو داشت نه؟

تا حالا سونی چیزی درباره پشتیبانی ویتا از فلش و زبان فارسی نکرده بخدا خیلی ستمه حداقل 10 درصد اینترنت به فلش احتیاج داره اون وقت سونی اضافه نمیکنه...زبان فارسیم که دیگه هیچی...یه کتاب صورت میریم هیچی ازش نمیشه سر در اورد...تو psp این دو تا رو داشت نه؟
خیر ... توی PSP هم فکر نمیکنم داشته باشه . زبان فارسی احتمال اضافه شدنش در حال حاضر بسیار پایینه. از نظر فلش هم خیر . اینا سعی کردن بخش HTML 5 رو به اندازه که میتونن گسترش بدن . از فلش خبری نیست.

دوستان بازيهاي پلاس هر چند هفته يه بار اپديت ميشن؟:-/
فکر نکنم تاریخ دقیقی داشته باشه ! هروقت بازی که free میشه ممکنه احتمالا قبلش اعلام بشه مثل زمانی که plus داشت روی ویتا میومد

با سیم کارت ایرانسل میشه از GPRS روی ویتا استفاده کرد ؟!
و اینکه MGS:Social Ops روی ویتا هم اجرا میشه ؟
طبیعتا باید بشه
خیر ... فکر کنم اون فقط برای سیستم عامل سمارت فون ها بود .فقط از سری PSP بازیهای MGS Portable ops - Peace Walker و از MGS 1 روی PSOne روی ویتا بالا میان

دوستان فروشنده هایی هستند که خودشون بازی psv اجاره بدن؟
منظورم یه چیزی مثل قدیمای ps3 هست یعنی یه بازی بخری بعدا بری n تومان بدی عوض کنی

ممنون

منظورم یه چیزی مثل قدیمای ps3 هست یعنی یه بازی بخری بعدا بری n تومان بدی عوض کنی

ممنون

باید بگردین ببینین بعضیا ازین کارا انجام میدن . یا تعویض میکنن .

ممنون
من یکی رو میشناسم که توی مشهد کار می کنه(کرایه می ده ) و کارش هم درسته ولی نمی دونم که به تهران هم می فرسته یا نه.ایشون اینجا با آیدی Mb corporation هستند.

من همین پریروز یه ویتا خریدم اما یه مشکلی برخوردم خیلی عجیبه یه قسمت از سمت چپ بعضی اوقات صفحه لمسیش کار نمیکنه!!
بردم پیش کسی ازش خریدم گفت باگه فریمواره!!!
راست گفت یا پیچونده ما رو؟

من همین پریروز یه ویتا خریدم اما یه مشکلی برخوردم خیلی عجیبه یه قسمت از سمت چپ بعضی اوقات صفحه لمسیش کار نمیکنه!!
سلام
فریمورت رو به 2.1 الان اپدیت کن ببین حل میشه یا نه - ماله بعضیا مشکلشون حل شده بود .
این مشکل تو سری های اول ویتا تک و توک بوده و گارنتی هم عوض میکنه دستگاه رو چون بعضیا مشکلشون با اپدیت فریمور هم حل نشده ... .
راه حلی که سونی اراعه کرده فقط اجرای یک Hard Reset - اپدیت فریمور هستش .... اگر حل نشه که دستگاه مشکل داره ...
چون من هم دوستم روزه لانچ با هم ویتا خریدم اون هم صفحه های تاچش یک قسمتهایشش کار نمیکرد یا خود به خود بالا پایین میرفت که با اپدیت اینا هم حل نشد و دستگاه رو عوض کردن .

امیدوارم با عوض کردن فریمور درس بشه چون در غیر این صورت باید یکی دیگه بگیری!!!(چقدر جالبه ما یه چیزی بنام نمایندگی سونی داریم که هیچ قابلیتی نداره و قیمتاشم 10 برابر قیمت جهانیه...من درس متوجه نشدم که وظیفه نمایندگی ارائه قیمت جهانیه با گارانتی طلاییه یا اینا دارن سرمونو کلاه میزارن؟)!!!

امیدوارم با عوض کردن فریمور درس بشه چون در غیر این صورت باید یکی دیگه بگیری!!!(چقدر جالبه ما یه چیزی بنام نمایندگی سونی داریم که هیچ قابلیتی نداره و قیمتاشم 10 برابر قیمت جهانیه...من درس متوجه نشدم که وظیفه نمایندگی ارائه قیمت جهانیه با گارانتی طلاییه یا اینا دارن سرمونو کلاه میزارن؟)!!!
دادم به اون دوستی که ازش خریدم یکی دیگه داد درست بود شانس اوردم آدم خوبی بود وگرنه بیچاره بودم(فروشگاه تماشا)
دوستان من چه جوری میتونم بدون اتصال ویتا به اینترنت از کامپیوتر چیزی به ویتا انتقال بدم؟

دادم به اون دوستی که ازش خریدم یکی دیگه داد درست بود شانس اوردم آدم خوبی بود وگرنه بیچاره بودم(فروشگاه تماشا)
دوستان من چه جوری میتونم بدون اتصال ویتا به اینترنت از کامپیوتر چیزی به ویتا انتقال بدم؟

Content managerبریز

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or