هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام چطوري ميشه تروفي بازي دسته دو رو ريست كن ممنون ميشم توضيح كامل بديد ميخوام تروفي بازي دسته دو رو داشته باشم
پس از نصب شدن بازی کافی هست قبل از اینکه بازی رو شروع کنی دستت رو 2-3 ثانیه رو تصویر نگه دار و بعدش روی ایکنی که روی بازی ظاهر میشه بزن و بازی رو Delet کن و دوباره نصب کن . اینطور تروفی ها میادش

پس از نصب شدن بازی کافی هست قبل از اینکه بازی رو شروع کنی دستت رو 2-3 ثانیه رو تصویر نگه دار و بعدش روی ایکنی که روی بازی ظاهر میشه بزن و بازی رو Delet کن و دوباره نصب کن . اینطور تروفی ها میادش

مگه بازیاش رو دستگاه نصب میشن ؟

شما عزيزان كه تك و توك اين مشكل رو دارين يك امتحاني بكنين ببينين google maps هيتلر هست يا نه ؟

نه هیتلر نیست وقتی با browser ویتا سرچ کردم اپلیکیشن map باز کرد و این error داد (C0-14372-7 ) هرچی هم گشتم نفهمیدم این error واسه چیه

دوستانی که مشکل اتصال به Near و گوگل مپ رو دارن این کار رو هم انجام بدن ببین جواب میده؟ (من که با این روش میتونم کانکت بشم)
دستگاه رو ببرید رو حالت Airplane Mode و بعد WiFi رو روشن کنید و تست کنید ببینید وصل میشید یا نه؟

سلام دوستان ببخشید اگه اینجا جاش نیس نمیدونم کجا بپرسم راهنماییم کنید

من یه ویتا رجیون 2 + مموری 8 گیگ + آنچارتد دارم دستگاه تمیزه تمیزه یدونه خش و خطی نداره حتی میشه به اسم آک هم فروخت الان با این وضعیف قیمت ها با چه قیمتی میتونم بفروشم که سرم کلاه نره ؟

دوستانی که مشکل اتصال به Near و گوگل مپ رو دارن این کار رو هم انجام بدن ببین جواب میده؟ (من که با این روش میتونم کانکت بشم)
دستگاه رو ببرید رو حالت Airplane Mode و بعد WiFi رو روشن کنید و تست کنید ببینید وصل میشید یا نه؟

نه نشد
من فکر میکنم یه مشکلی تو قسمت Wi-Fi Settings هست چون هر چند ثانیه Access Points شروع به سرچ کردن میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or