هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام شایان با ویتا بلد نیستم ادد کنم :(
من همون zombie_ir هستم امروز 2دقیقه مثه ادم نتونستم بیام تو پارتی :((

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها این بازی مذخرف welcome park هست که از اول تو دستگاهه
وقتی میرم توش یه بازی میرسم که باید لمس پشت ویتا رو استفاده کرد (تو اون بازی که 123 میزنی بازیه سومیش) اولین بار که رفتم معمولی کار کرد بار بعدی رفتم دیگه هرچی پشت ویتارو میزنم هیچی نمیشه یواش - قوی - متوسط هرجور زدم هیچ تغییری بوجود نمیاد
چیکار کنم ؟ :((
الان این مشکل برام تو بقیه بازیا هم میاد ؟ ؟؟ ؟ (فعلا بازی ندارم که امتحان کنم)
اینم عکس من اینجا هرچی میزنم هیچی نمیشه
4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing
دستگاهتو اپدیت کردی؟
ا

سلام
تاره ویتا خریدم :)
چطوری screen lock رو عوض کنم ؟
چطوری screen shot بگیرم ؟
وقتی میرم تو near میگه باید location رو روشن کنی وقتی میرم تو تنظیمات که روشنش کنم یه ایرور میده میگه
the use of lacation data is not allowed due to parental controls.
جیکار کنم ؟
-
چرا سرعت دانلودش خیلی بده ؟
چرا وقتی میرم تو party خیلییییییی خیلیییی ارور میده ؟؟

سلام مهدی جان
برای برنامه near من هم همین مشکل رو داشتم
راه حلش:
برو تو setting بعد گزینه security رو بزن.حالا parental controls رو انتخاب کن و بعدش location data رو allow کن
برای optaining شدن هم تو همین قسمت سوالات و مشکلات ویتا صفحه 46 یکی از دوستان آموزشش رو گذاشته

---------- نوشته در 09:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 AM ارسال شده بود ----------

سلام شایان با ویتا بلد نیستم ادد کنم :(
من همون zombie_ir هستم امروز 2دقیقه مثه ادم نتونستم بیام تو پارتی :((

---------- نوشته در 09:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها این بازی مذخرف welcome park هست که از اول تو دستگاهه
وقتی میرم توش یه بازی میرسم که باید لمس پشت ویتا رو استفاده کرد (تو اون بازی که 123 میزنی بازیه سومیش) اولین بار که رفتم معمولی کار کرد بار بعدی رفتم دیگه هرچی پشت ویتارو میزنم هیچی نمیشه یواش - قوی - متوسط هرجور زدم هیچ تغییری بوجود نمیاد
چیکار کنم ؟ :((
الان این مشکل برام تو بقیه بازیا هم میاد ؟ ؟؟ ؟ (فعلا بازی ندارم که امتحان کنم)
اینم عکس من اینجا هرچی میزنم هیچی نمیشه
4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing

دستگاهت رو reset کن درست میشه

چجوری اکانت us بسازم :d
من اکانتمو برای اریزونا (arizona) ساختم الان این چیه uk یا us :d
سوال بعد قیمت escape plan تو us و uk رو بدید ممنون
این دو تا (us و uk ) هر دو با دلار هستن خریدشون؟:d
من زیاد درباره اکانت و این چیزا چیزی نمیدونم برای همین اکانتمو اریزونا ساختم :d
اخه هیچی در مورد اکانت بلد نبستم ممنون میشم یکمم راهنمایی کنید:d(علاوه بر این سوالات یکم راهنمایی کنید در باره اکانت ساختن):d

---------- نوشته در 11:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 AM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 12:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:58 AM ارسال شده بود ----------

online pass چیه؟

چجوری اکانت us بسازم :d
من اکانتمو برای اریزونا (arizona) ساختم الان این چیه uk یا us :d
سوال بعد قیمت escape plan تو us و uk رو بدید ممنون
این دو تا (us و uk ) هر دو با دلار هستن خریدشون؟:d
من زیاد درباره اکانت و این چیزا چیزی نمیدونم برای همین اکانتمو اریزونا ساختم :d
اخه هیچی در مورد اکانت بلد نبستم ممنون میشم یکمم راهنمایی کنید:d(علاوه بر این سوالات یکم راهنمایی کنید در باره اکانت ساختن):d

---------- نوشته در 11:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 AM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 12:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:58 AM ارسال شده بود ----------

online pass چیه؟
هر کشوری از US اکانت 1 ساخته میشه
Arizona هم یکی از استانهای United State هست
قیمت اونا رو اطلاع ندارم ... اما کلا US نسبت به UK بازیاش باید ارزونتر باشه ... حالا نسبت ارزی رو دوستان بیشتر اطلاع دارن

هر کشوری از US اکانت 1 ساخته میشه
Arizona هم یکی از استانهای United State هست
قیمت اونا رو اطلاع ندارم ... اما کلا US نسبت به UK بازیاش باید ارزونتر باشه ... حالا نسبت ارزی رو دوستان بیشتر اطلاع دارن

United State یعنی همین us هست؟
پس نیازی نیست من اکانتمو عوض کنم؟
برای انلاین مشکلی پیش نمیاد ؟
من اگه بخوام بازی رو دیجیتالی بگیرم online pass هم باید جدا بگیرم برای لیتل بیگ پلنیت؟
و اگر فیزیکی بگیرم باید ریجن بازی چند باشه؟(با همین اکانت)

من گیم ام هر 3 تا فیزیکی هست از کجا teh میشه credit خرید برا خریدن گیم از play station network؟ مجتمع پایتخت داره؟گیم دسته 2 از کجا میشه پیدا کرد یا تعویض کرد؟:d:-b

United State یعنی همین us هست؟
پس نیازی نیست من اکانتمو عوض کنم؟
برای انلاین مشکلی پیش نمیاد ؟
من اگه بخوام بازی رو دیجیتالی بگیرم online pass هم باید جدا بگیرم برای لیتل بیگ پلنیت؟
و اگر فیزیکی بگیرم باید ریجن بازی چند باشه؟(با همین اکانت)
بله US میشه United States
برای انلاین باید بازی ریجن 1 بخری زمانی که Online pass داره بازی ... اگر نداره که هیچی
خیر ... بازی وقتی Digital خریداری میشه نیاز به Online pass نیست چون به Account شما بازی رجیستر میشه ... بازی فیزکی مثل دیجیتالی به اکانت رجیستر نمیشه
باید ریجن بازی 1 باشه .

دوستان چند روزه MAP باز میکنم میزنه you must connect to a network to use this application در حالی که ویتا به اینترنت وصله
ممنون میشم کمک کنید
بله منم این مشکل رو دارم
فک کنم از سرعت پایین نت هست
کلا این چند روز سرعتا پایینه چون دارن گوگل را قیلتر میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or