هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام بچه ها من قبلا یه اکانت واسه کشور عربستان درست کرده بودم خیلی راحت داخل برنامه near میرفت
بعد من سیستم و ریستور کردم و یه اکانت جدید واسه کشور آمریکا درست کردم ولی الان هرکاری میکنم داخل near نمیره و هی میگه:
The use of location date is not allowed due to parental controls.
داخل setting هم که میرم allow شو روشن کنم بازم همون پیغام بالایی رو میده نمیدونم چیکار کنم
راهنمایی کنید ممنون

سلام دوستان خواهشا یکی منو کمک کنه
ویتا به adsl وصل نمیشه هرکاری میکنم وصل نمیشه
موبایل کامپیوتر و.. همه وصل میشن ولی ویتا سرچ میکنه میارتش ولی بهش وصل نمیشه
مودمو از لیست حذف کردم دوباره سرچ کردم بازم همون مشکل
تو اینترنت تست کانکشن هم تو همون اولی (ip) ایرور میده

دقیقا مشکل امروز منم همین هست هر کاری میکنم نمیتونم به استور وصل بشم اعصابم خورد شد .کلی بازی جدید اومده بود امروز
تازه گرفتار یه مشکل دیگه هم شدم وقتی میخوام دستگاه را خاموش کنم تو منوی power دستگاه فریز میکنه مجبورم 30 ثانیه دکمه پاور را نگه دارم :((

دقیقا مشکل امروز منم همین هست هر کاری میکنم نمیتونم به استور وصل بشم اعصابم خورد شد .کلی بازی جدید اومده بود امروز
تازه گرفتار یه مشکل دیگه هم شدم وقتی میخوام دستگاه را خاموش کنم تو منوی power دستگاه فریز میکنه مجبورم 30 ثانیه دکمه پاور را نگه دارم :((

مال كلن به اينترنت وصل نميشه
استورو و فرند ليست و نامه ها و هرچی که با نت باشه نمیاره :((

سعی که روترت رو خاموش روشن کنی بعدش امتحان کن
یعنی هر دفعه Freez میکنه ؟؟
بهتری Backup بگیری و Factory Reset کنی / Freez کردن همیشگی مشکل نرمالی نیست.

سعی که روترت رو خاموش روشن کنی بعدش امتحان کن

یعنی هر دفعه Freez میکنه ؟؟
بهتری Backup بگیری و Factory Reset کنی / Freez کردن همیشگی مشکل نرمالی نیست.
اره امروز اینطوری شده تا الان اینطور نبود .
در مورد اینترنت هم ارور c2-13935-1 را میده یکم سرچ کردم چیز خاصی دستگیرم نشد چند نفری این مشکل را داشتن اما راه حل خاصی ارائه نداده بودند:(

عدم نشناختن Wi Fi در بیشتر موارد مربوط به اینترنت هست (به خصوص دوستانی که می گن لیست دوستان یا هر چی که مربوط به نت هست مشکل دارد بی شک این مشکل مربوط به ISP شماست)
پی اس ویتا هم مثل پی اس تری در وصل شدن به شبکه خیلی سخت گیرتر از خیلی از وسایل دیگه هست (اگر پینگتون تایم اوت داشته باشه یا isp داعم کیفیتش تغییر کنه یا از این دسته موارد به ندرت وصل می شه)
این چند روز هم که اطلاع دارید به دلیل پیاده سازی " اینترنت ملی " بیشتر isp ها دچار کاهش کیفیت می شن چون مجبورن در تمام سیستم هاشون تغییر ایجاد کنند ( بعضی isp زودتر قات(!) زدن بعضی ها دیرتر!)
ریست کردن کردن مودم از طریق ویندوز ، ریست کلی مودم از طریق اون منفذ پشت مودم ها و دوباره تنظیم کردنش ممکن کمک کنه .(در خیلی از موارد که Time Out دارید ریست مودم بر طرفش می کنه)

عدم نشناختن Wi Fi در بیشتر موارد مربوط به اینترنت هست (به خصوص دوستانی که می گن لیست دوستان یا هر چی که مربوط به نت هست مشکل دارد بی شک این مشکل مربوط به ISP شماست)
پی اس ویتا هم مثل پی اس تری در وصل شدن به شبکه خیلی سخت گیرتر از خیلی از وسایل دیگه هست (اگر پینگتون تایم اوت داشته باشه یا isp داعم کیفیتش تغییر کنه یا از این دسته موارد به ندرت وصل می شه)
این چند روز هم که اطلاع دارید به دلیل پیاده سازی " اینترنت ملی " بیشتر isp ها دچار کاهش کیفیت می شن چون مجبورن در تمام سیستم هاشون تغییر ایجاد کنند ( بعضی isp زودتر قات(!) زدن بعضی ها دیرتر!)
ریست کردن کردن مودم از طریق ویندوز ، ریست کلی مودم از طریق اون منفذ پشت مودم ها و دوباره تنظیم کردنش ممکن کمک کنه .(در خیلی از موارد که Time Out دارید ریست مودم بر طرفش می کنه)

با ps3 میرم مشکل نداره
مودمم هم سالمه
ispیم مخابراته وفک نکنم مشکل داره چون همونجور که گفتم ps3 وصل میشه
تایم اوت هم نداره

بابا این ویتای ما ترکید تو اکانتم ساین این نمیشه وقتی میخوام خاموش بکنم هنگ میکنه تو خیلی از چیزا هم هنگ میکنه یا خیلی از چیزاش مثل مپ یا حتی قسمت اپدیت تو سیتینگ
چیکارش کنم ؟

بابا این ویتای ما ترکید تو اکانتم ساین این نمیشه وقتی میخوام خاموش بکنم هنگ میکنه تو خیلی از چیزا هم هنگ میکنه یا خیلی از چیزاش مثل مپ یا حتی قسمت اپدیت تو سیتینگ
چیکارش کنم ؟
فکر کنم مشکل نرم افزاری باشه باید اپدیت کنید ولی مطمئن نیتسم

چیکارش کنم ؟
به اخرین فریمور اپدیتش کردی ؟ اگر اره و هنوز مشکل رو داری Backup بگیر و Format کن باید احتمالا درست بشه.

این فریمور آخری کلی مشکل داره:)
آمار هنگ ویتا رفته بالا...ویتای خودم هر روز 2-3 بار هنگ میکنه!!!!
با آپدیت بعدی درست میشه
آپدیت بعدی هم چند هفته دیگه به همراه پلاس برای ویتا میاد

این فریمور آخری کلی مشکل داره:)
آمار هنگ ویتا رفته بالا...ویتای خودم هر روز 2-3 بار هنگ میکنه!!!!
با آپدیت بعدی درست میشه
آپدیت بعدی هم چند هفته دیگه به همراه پلاس برای ویتا میاد[/QUOT

من از وقتیکه update کردم اصلا مشکل ندارم احساس میکنم سرعت نرم افزارشم بیشتر شده الان به store وصل شدم تست کردم download ام کردم شاید مشکل از جا دیگه باشه تا حالا خوشبختانه هنگ نکرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or