K o j i m a
کاربر سایت
CMA کاملا با اینترنت کار میکنه و وقتی دستگاه آپدیت نباشه نمیشه به PC وصلش کرد @};-بیشتر کاربر ها گفتن که CMA وصل نمی شه اگه به 1.81 آپدیت نکنی، بعضی ها هم گفتن می شه، اما OpenCMA کار می کنه و مشکلی نداره
CMA کاملا با اینترنت کار میکنه و وقتی دستگاه آپدیت نباشه نمیشه به PC وصلش کرد @};-بیشتر کاربر ها گفتن که CMA وصل نمی شه اگه به 1.81 آپدیت نکنی، بعضی ها هم گفتن می شه، اما OpenCMA کار می کنه و مشکلی نداره
CMA کاملا با اینترنت کار میکنه و وقتی دستگاه آپدیت نباشه نمیشه به PC وصلش کرد @};-
با فول شارژ 4 یا 5 ساعت میشه البته بهتره بازی هم اپدیت باشهدوستان الان با ویتا چند ساعت میتون بازی کنم کلا؟باتریش احساس کردم زود تموم شد
البته سیم و اینا رو غیر فعال کردم
اگه لوکیشن هم باتری رو مصرف میکنه دیزبل کنم؟
مثلا انچارتد رو چند ساعت میشه با برایتنس نرمال و هدست بازی کرد؟
ببخشید چطوری میشه بازی رو اپدیت کرد/?با فول شارژ 4 یا 5 ساعت میشه البته بهتره بازی هم اپدیت باشه
وقتی خود بازی رو انتخاب کردی و منوش اومد(قبل از شروع بازی) اگر یک دایره نارنجی رنگ بالا سمت چپ باشه یعنی اینکه میتونی بازی رو آپدیت کرد و همون رو میزنی تا رایگان آپدیت کنه.ببخشید چطوری میشه بازی رو اپدیت کرد/?
ممنون از راهنماییتونوقتی خود بازی رو انتخاب کردی و منوش اومد(قبل از شروع بازی) اگر یک دایره نارنجی رنگ بالا سمت چپ باشه یعنی اینکه میتونی بازی رو آپدیت کرد و همون رو میزنی تا رایگان آپدیت کنه.
دوستان برای شارژ ps vita باید مبدل که مستقیم داخل پریز برق می ره باید جدا تهیه کرد؟ یا مبدل مخصوص به خودش داره و یا راه دیگری هست؟
کلا این اپیدیت ظارهرا اجباری هست ... بعضی ها گفتن وقتی خواستن به PSN وصل بشن که برن Friendz - messages اینا با پیغام اپدیت کردن مواجه شدن ...ویتا رو اپدیت کنیم به 1.81?راحت?
یعنی خبری از هک و این چیزا نیست?
اپدیت کنیم?
خیر ... فقط با سیم توی جعبه کار میکنه در واقع ... تا امروز هم خبری مبنا بر انلایک شدنش نبوده ....ممنون از راهنماییتون
راستی ویتای بنده 3g هست و لاک
امکان خرید با اعتبارش هست یا نه؟
ممنون ولی آنچه برای شارژر هست یک کابل usb هست یک آداپتور و یک کابل که از طرف دیگر آداپتور خارج می شه ولی سر اون کابل مثل دو شاخه های معمولی مطابق با پریزهای ما نیست (در کشور ما حداقل) می خواستم بدونم برای وصل کردنش به پریز برق باید رابط اون تهیه بشه یا وسیله ای دیگری هست؟ ممنون می شم دوستان راهنمایی دقیق کنند الان سر این قضیه موندم!همه ى لوازم مورد نياز در خود پک هست و نيازى به تهيه ى چيز اضافى اى نيست (البته فقط در مورد شارژر)
ممنون ولی آنچه برای شارژر هست یک کابل usb هست یک آداپتور و یک کابل که از طرف دیگر آداپتور خارج می شه ولی سر اون کابل مثل دو شاخه های معمولی مطابق با پریزهای ما نیست (در کشور ما حداقل) می خواستم بدونم برای وصل کردنش به پریز برق باید رابط اون تهیه بشه یا وسیله ای دیگری هست؟ ممنون می شم دوستان راهنمایی دقیق کنند الان سر این قضیه موندم!
سوال دیگر مدت زمان شارژ کامل ویتا چقدر هست؟ و اینکه برای بار اول این زمانش فرق می کنه یا نه؟