هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من الان اکانتم ریجن 1 هست ولی هیچی روش ندارم

می خوام LBP بخرم از آنلاینشم استفاده کنم، چون ریجن 1 برای آمریکاست پینگ بالا می ره توی LBP آنلاین مشکل می خوره یا نه؟

آقای triangel شما پلی استیشن 3 خودت رو کپی خور کردی یا بازی اورجینال استفاده میکنی؟

الان برای ویتا چه بازیهایی خریدی و عالی بودن؟
به نظرت ps3 بگیرم یا ویتا؟ کامپیوترم نسبتا قویه و معمولا با اون بازی میکنم ولی uncharted3 رو که دیدم خیلی کف کردم از گرافیکش

لطفا راهنماییم کنید
من PS3 ندارم ! اثلا کنسول بدم میاد ! لول :d.
داشته باشم هم من همهچی رو اصولا Orig بازی میکنم ...
برای ویتا
Ninja Gaiden
Uncharted
RAyman
Fifa Soccer
Lumines
Unit 13
Gravity Rush
Mortal kombat
Resistance
Wipeout 2048
Disgaea 3
BlazeBlue
MGS HD COllection
Zen Pinball HD
PvZ
Tales From Space
Sound Shapes
Puddle
و ...
میتونی انیجا نظرهایی که در مورده این بازی ها دادم رو بخونی ... اطلاعات خوبی دستگیرت میشه
http://forum.bazicenter.com/thread58599/
دیگه بستگی به خودت داره ... کامپیوتر خوده من خیلی قوی و من از نظر ران کردن بازیها روی MAX SETTING اثلا مشکلی ندارم (امضام) پس شخصا دلیلی برای خریده کنسول نمی بینم ... اما اگر شما بازیهای کنسولی رو علاقه داری میتونی PS3 رو بخری .... در صورت که عاشق بازیهاش هستی .... و PC بهت حال نمیده ... PS3 الویت باشه .... Vita بخری بازی باید حسابه جیبت رو بیشتر بکنی ... نسبت به PS3 بازیاش کمیاب تره و گرونتر هم هست .
من الان اکانتم ریجن 1 هست ولی هیچی روش ندارم

می خوام LBP بخرم از آنلاینشم استفاده کنم، چون ریجن 1 برای آمریکاست پینگ بالا می ره توی LBP آنلاین مشکل می خوره یا نه؟
باید پینگت رو با سرورهای امریکا تست بگیری ... برو توی Speedtest.net از امریکا تست بگیر ...

کلا برای انلاین بازی کردن خوب پینگ زیره 150 پیش نهاد میشه ... میتونی با 285 بازی کنی اما خب امکان داشتن لگ هست یا ممکنه Timed out بشه ...
من پینگ ام 128 ولی توی فیفا تیک میزنه.یعنی فیفا تنها بازی هست که برام مشکل دار خواهد بود؟

ویتای من قاطی کرده لمس یه نقطه از صفحه تقریبا مرتبا کار می کنه.دوستان خواهش می کنم کمک کنید
کمک کنید

---------- نوشته در 08:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------

ویتای من قاطی کرده لمس یه نقطه از صفحه تقریبا مرتبا کار می کنه.دوستان خواهش می کنم کمک کنید

لطفا کمک کنید

کمک کنید

---------- نوشته در 08:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------

لطفا کمک کنید
از کی اینطور شده ؟؟؟
دستگاه رو Reset کن ... ببین چی میشه ..... نباید اینطور باشه... احتمالا دچار باگهای نرم افزاری شده .
من پینگ ام 128 ولی توی فیفا تیک میزنه.یعنی فیفا تنها بازی هست که برام مشکل دار خواهد بود؟
به خاطره Server ها هستش .... ممکنه همین مشکل توی LBP هم باشه ! نمیدونیم تا این بازی نیاد ... بستگی به قدرت سرورهای اونها هم داره .

از کی اینطور شده ؟؟؟
دستگاه رو Reset کن ... ببین چی میشه ..... نباید اینطور باشه... احتمالا دچار باگهای نرم افزاری شده .

به خاطره Server ها هستش .... ممکنه همین مشکل توی LBP هم باشه ! نمیدونیم تا این بازی نیاد ... بستگی به قدرت سرورهای اونها هم داره .
یه 2 روزی میشه ریست هم کردم فایده ای نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or