K o j i m a
کاربر سایت
دوستان مخوام بازی Unit 13 ریجن2 که کدش استفاده نشده رو میخوام بخرم میتونم رو اکانت خودم که ریجن 1 هستش کدش رو استفاده کنم ممنون از دوستان![]()
متأسفانه نمیشه.

دوستان مخوام بازی Unit 13 ریجن2 که کدش استفاده نشده رو میخوام بخرم میتونم رو اکانت خودم که ریجن 1 هستش کدش رو استفاده کنم ممنون از دوستان![]()

من PS3 ندارم ! اثلا کنسول بدم میاد ! لول :d.آقای triangel شما پلی استیشن 3 خودت رو کپی خور کردی یا بازی اورجینال استفاده میکنی؟
الان برای ویتا چه بازیهایی خریدی و عالی بودن؟
به نظرت ps3 بگیرم یا ویتا؟ کامپیوترم نسبتا قویه و معمولا با اون بازی میکنم ولی uncharted3 رو که دیدم خیلی کف کردم از گرافیکش
لطفا راهنماییم کنید
باید پینگت رو با سرورهای امریکا تست بگیری ... برو توی Speedtest.net از امریکا تست بگیر ...من الان اکانتم ریجن 1 هست ولی هیچی روش ندارم
می خوام LBP بخرم از آنلاینشم استفاده کنم، چون ریجن 1 برای آمریکاست پینگ بالا می ره توی LBP آنلاین مشکل می خوره یا نه؟
کلا برای انلاین بازی کردن خوب پینگ زیره 150 پیش نهاد میشه ... میتونی با 285 بازی کنی اما خب امکان داشتن لگ هست یا ممکنه Timed out بشه ...285 هست با New York
برای LBP جواب می ده؟
من پینگ ام 128 ولی توی فیفا تیک میزنه.یعنی فیفا تنها بازی هست که برام مشکل دار خواهد بود؟کلا برای انلاین بازی کردن خوب پینگ زیره 150 پیش نهاد میشه ... میتونی با 285 بازی کنی اما خب امکان داشتن لگ هست یا ممکنه Timed out بشه ...
کلا سروراش همینجورین، منم تو ps3 هیچ بازی رو مشکل ندارم اما وقتی اونو بازی میکردم لگ داشت.من پینگ ام 128 ولی توی فیفا تیک میزنه.یعنی فیفا تنها بازی هست که برام مشکل دار خواهد بود؟
کمک کنیدویتای من قاطی کرده لمس یه نقطه از صفحه تقریبا مرتبا کار می کنه.دوستان خواهش می کنم کمک کنید
ویتای من قاطی کرده لمس یه نقطه از صفحه تقریبا مرتبا کار می کنه.دوستان خواهش می کنم کمک کنید
نه داداش کلاه 2 یا 3 دقیقه که روشن میمونه اینجوری میشهمهدی جان این مشکل به خاطر اینه که زیاد بازی کردی و ویتات داغ کرده. فقط لازمه بزاری یه مدت خنک بشه تا درست شه. >:d
از کی اینطور شده ؟؟؟کمک کنید
---------- نوشته در 08:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------
لطفا کمک کنید
به خاطره Server ها هستش .... ممکنه همین مشکل توی LBP هم باشه ! نمیدونیم تا این بازی نیاد ... بستگی به قدرت سرورهای اونها هم داره .من پینگ ام 128 ولی توی فیفا تیک میزنه.یعنی فیفا تنها بازی هست که برام مشکل دار خواهد بود؟
یه 2 روزی میشه ریست هم کردم فایده ای نداشتاز کی اینطور شده ؟؟؟
دستگاه رو Reset کن ... ببین چی میشه ..... نباید اینطور باشه... احتمالا دچار باگهای نرم افزاری شده .
به خاطره Server ها هستش .... ممکنه همین مشکل توی LBP هم باشه ! نمیدونیم تا این بازی نیاد ... بستگی به قدرت سرورهای اونها هم داره .
به 1.80 اپدیتش کردی ؟؟؟ پس از اول که خریدی این مشکلی بوده یا بعد از یک مدت پیش اومده ؟یه 2 روزی میشه ریست هم کردم فایده ای نداشت
به 1.80 اپدیتش کردی ؟؟؟ پس از اول که خریدی این مشکلی بوده یا بعد از یک مدت پیش اومده ؟