هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان برای شارژ ps vita باید مبدل که مستقیم داخل پریز برق می ره باید جدا تهیه کرد؟ یا مبدل مخصوص به خودش داره و یا راه دیگری هست؟

آخرین ویرایش:
دوستان الان با ویتا چند ساعت میتون بازی کنم کلا؟باتریش احساس کردم زود تموم شد
البته سیم و اینا رو غیر فعال کردم
اگه لوکیشن هم باتری رو مصرف میکنه دیزبل کنم؟
مثلا انچارتد رو چند ساعت میشه با برایتنس نرمال و هدست بازی کرد؟

دوستان الان با ویتا چند ساعت میتون بازی کنم کلا؟باتریش احساس کردم زود تموم شد
البته سیم و اینا رو غیر فعال کردم
اگه لوکیشن هم باتری رو مصرف میکنه دیزبل کنم؟
مثلا انچارتد رو چند ساعت میشه با برایتنس نرمال و هدست بازی کرد؟
با فول شارژ 4 یا 5 ساعت میشه البته بهتره بازی هم اپدیت باشه

ببخشید چطوری میشه بازی رو اپدیت کرد/?
وقتی خود بازی رو انتخاب کردی و منوش اومد(قبل از شروع بازی) اگر یک دایره نارنجی رنگ بالا سمت چپ باشه یعنی اینکه میتونی بازی رو آپدیت کرد و همون رو میزنی تا رایگان آپدیت کنه.

وقتی خود بازی رو انتخاب کردی و منوش اومد(قبل از شروع بازی) اگر یک دایره نارنجی رنگ بالا سمت چپ باشه یعنی اینکه میتونی بازی رو آپدیت کرد و همون رو میزنی تا رایگان آپدیت کنه.
ممنون از راهنماییتون
راستی ویتای بنده 3g هست و لاک
امکان خرید با اعتبارش هست یا نه؟

دوستان برای شارژ ps vita باید مبدل که مستقیم داخل پریز برق می ره باید جدا تهیه کرد؟ یا مبدل مخصوص به خودش داره و یا راه دیگری هست؟

همه ى لوازم مورد نياز در خود پک هست و نيازى به تهيه ى چيز اضافى اى نيست (البته فقط در مورد شارژر)

ویتا رو اپدیت کنیم به 1.81?راحت?
یعنی خبری از هک و این چیزا نیست?
اپدیت کنیم?
کلا این اپیدیت ظارهرا اجباری هست ... بعضی ها گفتن وقتی خواستن به PSN وصل بشن که برن Friendz - messages اینا با پیغام اپدیت کردن مواجه شدن ...
خبری از هک نبوده که باشه !
اون VHBL قضیه چیزه دیگه ای هست ....

ممنون از راهنماییتون
راستی ویتای بنده 3g هست و لاک
امکان خرید با اعتبارش هست یا نه؟
خیر ... فقط با سیم توی جعبه کار میکنه در واقع ... تا امروز هم خبری مبنا بر انلایک شدنش نبوده ....

همه ى لوازم مورد نياز در خود پک هست و نيازى به تهيه ى چيز اضافى اى نيست (البته فقط در مورد شارژر)
ممنون ولی آنچه برای شارژر هست یک کابل usb هست یک آداپتور و یک کابل که از طرف دیگر آداپتور خارج می شه ولی سر اون کابل مثل دو شاخه های معمولی مطابق با پریزهای ما نیست (در کشور ما حداقل) می خواستم بدونم برای وصل کردنش به پریز برق باید رابط اون تهیه بشه یا وسیله ای دیگری هست؟ ممنون می شم دوستان راهنمایی دقیق کنند الان سر این قضیه موندم!
سوال دیگر مدت زمان شارژ کامل ویتا چقدر هست؟ و اینکه برای بار اول این زمانش فرق می کنه یا نه؟
آخرین ویرایش:
ممنون ولی آنچه برای شارژر هست یک کابل usb هست یک آداپتور و یک کابل که از طرف دیگر آداپتور خارج می شه ولی سر اون کابل مثل دو شاخه های معمولی مطابق با پریزهای ما نیست (در کشور ما حداقل) می خواستم بدونم برای وصل کردنش به پریز برق باید رابط اون تهیه بشه یا وسیله ای دیگری هست؟ ممنون می شم دوستان راهنمایی دقیق کنند الان سر این قضیه موندم!
سوال دیگر مدت زمان شارژ کامل ویتا چقدر هست؟ و اینکه برای بار اول این زمانش فرق می کنه یا نه؟
براى من که وقتى خريدم سرش دو شاخه ى معمولى بود ولى اگه براى شما اينجورى طبيعيه که بايد تبديل بگيريد.
شارژ ويتا هم فک نکنم دفعه ى اول فرق بکنه و وقتى شارژش پره حدود 5ساعت ميشه باهاش بازى کرد و اگه باترى بيشترى ميخواى سونى يه باترى اضافى هم معرفى کرده که اون رو ميتونين جدا تهيه کنين.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or