هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

بچه ها من اگه بخام مستر کارت بخرم تو store کار میکنه؟ ربطی به ریجن هم داره؟

---------- نوشته در 09:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:27 PM ارسال شده بود ----------

مدل انلاک و همراه اول میشه !
ولی من تو ویتام همراه اول امتحان کردم نشد؟
این انلاک یانی چی؟

بچه ها من اگه بخام مستر کارت بخرم تو store کار میکنه؟ ربطی به ریجن هم داره؟

---------- نوشته در 09:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:27 PM ارسال شده بود ----------

ولی من تو ویتام همراه اول امتحان کردم نشد؟
این انلاک یانی چی؟

انلاک یعنی فقط با یه سیمکارت کار نمیکنه و با سیمکارت ها دیگه هم میشه
ویتات اگه ریجن دو باشه انلاکه

سلام به همه دوستان :)
یه سوال
من این خبرو چند وقت پیش خوندم که گفته بود قابلیت کراس بای (همونی که برای PS3 بازی بخری نسخه ویتا رو رایگان دریافت میکنی ) فقط برای اروپا فعال هستش
حال میخاستم بپرسم یکی مثل من که هم کنسول هام و هم ریجین استفاده ازشون اروپا هستش ( یعنی 2 ) این قابلیت رو میتونم استفاده کنم؟
شامل حال چه کسایی میشه ؟

سلام به همه دوستان :)
یه سوال
من این خبرو چند وقت پیش خوندم که گفته بود قابلیت کراس بای (همونی که برای PS3 بازی بخری نسخه ویتا رو رایگان دریافت میکنی ) فقط برای اروپا فعال هستش
حال میخاستم بپرسم یکی مثل من که هم کنسول هام و هم ریجین استفاده ازشون اروپا هستش ( یعنی 2 ) این قابلیت رو میتونم استفاده کنم؟
شامل حال چه کسایی میشه ؟
شامل حال کسه خاصی یا ریجنی نمیشه. ... برای همه ریجنها هست ... مثل همین Sound shape که میخری میتونه دو نسخه رو داشته باشی ...... بازیهایی که در اطلاعاتشون Cross Buy ذکر شده این قابلیت رو دارن ...
دوستان کسی میتونه رهنمای کنه چه جوری میشه از کد بازی استفاده کرد ///ممنون
از انلاین Pass ؟ برو توی PSN بعدش Setting رو باز کن و بزن Redeem code و شماره رو وارد کن و Accept رو بزن ... و تمام ! کد به اکانت شما یک بار و برای همیش رجیستر میشه.

از انلاین Pass ؟ برو توی PSN بعدش Setting رو باز کن و بزن Redeem code و شماره رو وارد کن و Accept رو بزن ... و تمام ! کد به اکانت شما یک بار و برای همیش رجیستر میشه.[/QUOTE]

دادش خیلی ممنون میشم بگی اون کد رو کجا نوشته :x

من اکانت امارات ولی کراس بای رو در اختیار دارم:d
پس فقط به اروپا محدود نیست

میشه بگید تا حالا ازش استفاده کردید ؟
چجوریه
یه توضیح بده
بازی رو برای PS3 خریدی و بعد نسخه ویتا رو دانلود کردی ؟
چون من میخوام بار بازی های جدید که نسخه فیزیکی میخرم بتونم نسخه دیجیتالی ویتا رو دانلود کنم
برای همین میپرسم
بخصوص دلمو واسه NFS MW صابون زدم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or