خیر ... تغییر در ساپورت کدک و رزولیشن بالاتر اعمال نشده کلا
بله ... چون نامه کشور نشانه ریجن اکانت هست ... کارتهای PSN هم ریجن بندی دارن ... نمیشه کارت PSN برای امریکا رو بر روی اکانتی که بر فرضه مثال UK هست Redeem کرد.
من خودم برای پیدا کردن آدرس از Google استفاده کردم.بهترین راه هم اینکه کشور دلخواه رو با آدرس اداره پست جستجو کنید.مثلا:Canada post office addressدوستان کسی آدرس کانادا برای ساخت اکانت کانادا بلده؟
فرمت استاندارد mp4 هستش مگه مشکلی داره؟کلا خسته نباشند
من نمیدونم چرا اینا نمیخواهند روی کارهای جانبی ویتا کار کنند
کلا 1 فرمت MP4 رو اونم 720P آخرشه که ساپورت میکنه
خسته نباشه
وجدانن من هم One X دارم هم S2 که تمامی فرمت ها رو پخش میکنند
موزیک پلیر قدرتمند دارند و سرعت لود عکس ها در اونها بسیار بالاتر هست ولی این ویتا که هم CPU و هم GPU چهار هسته دارهو از لحاظ سخت افزاری قوی !!!
واقعا جای تاسف داره
حتی PS3 هم کلی فرمت رو ساپورت میکنه ولی ویتا هیچ
تازه هی میگفتند پلی ریموت داره
من یه عالمه بازی PS3 دارم همه ارجینال حتی 1 دونه اش هم اجرا نشد
والله مگه در آینده یه فکر به حالش بکنند
تازه زحمت کشیدند تو قسمت ویدیو آیکون عکس فعال شد برای کلیپ ها که اونم متحرک نیست حتی تو PSP هم اینطور نبود
خدایی از لحاظ جانبی و ویدیو PSP معمولی سر تره اینه
اه اه اه اه
...از همه نظر که خوبه!یه سوال دارم : این near داره اعصابمو خورد میکنه...
هرچی میخوام بهش وصل بشم میزنه you must connect the psvita system to the internet بعدشم مینویسه بدون اینترنت کانکت نمیشه near....
مسخرسا....اینترنت دارم بعدش یه همچین چیزی میزنه میرم وب گردی مشکلی نداره تا میخوام کانکت بشم همین داستانه....
راهنمایی میکنید؟؟
راستی تو اون سایته هم ثبت نام کردم skyhook ولی بازم درست نمیشه
کلا خسته نباشند
من نمیدونم چرا اینا نمیخواهند روی کارهای جانبی ویتا کار کنند
کلا 1 فرمت MP4 رو اونم 720P آخرشه که ساپورت میکنه
خسته نباشه
وجدانن من هم One X دارم هم S2 که تمامی فرمت ها رو پخش میکنند
موزیک پلیر قدرتمند دارند و سرعت لود عکس ها در اونها بسیار بالاتر هست ولی این ویتا که هم CPU و هم GPU چهار هسته دارهو از لحاظ سخت افزاری قوی !!!
واقعا جای تاسف داره
حتی PS3 هم کلی فرمت رو ساپورت میکنه ولی ویتا هیچ
تازه هی میگفتند پلی ریموت داره
من یه عالمه بازی PS3 دارم همه ارجینال حتی 1 دونه اش هم اجرا نشد
والله مگه در آینده یه فکر به حالش بکنند
تازه زحمت کشیدند تو قسمت ویدیو آیکون عکس فعال شد برای کلیپ ها که اونم متحرک نیست حتی تو PSP هم اینطور نبود
خدایی از لحاظ جانبی و ویدیو PSP معمولی سر تره اینه
اه اه اه اه
دوستان توی جعبه ویتای من یه سری کارت هست یه 6تایی میشه به نام Ar play cart روش عکسه مث عکس بازی تتریس این به چه دردی میخوره؟
پشت جعبه ویتا عکس یک کره زمین کوچیک(حدود 25 سانتی مربع) به صورت سیاه و سفید انداخته.هر عددی که داخل اون کره نوشته ریجن شما به حساب میاد.برای خریدن هم،من یک سایت خوب سراغ دارم که خواستی بگو که پ.خ کنم.دوستان من میخام یه psn cart بخرم 25 دلاری لطفا راهنمایی کنید چطوری ریجن دستگاهم رو بفهمم و اینو از کجا بخرم با قیمت مناسب باپرداخت آنلاین ممنون میشم کمک کنید
تا جایی دوستان تا حالا گفتن،هنوز جایی برای تعمیرات ویتا نیومده و اگر هم بیاد مشکل صفحه اش گرون در خواهد آمد چون هم لمسی و هم OLED است.دوستان یکی از رفیقام ویتاش از دستش افتاده و صفحش پخش رنگ گرفته لبش بنده خدا چیکار میتونه کنه . خیلی فکرش خرابه نو خریده بود تازه .
چه برای ویتا و چه برای هر کنسول دیگه یک چند وقتی هیچی نمیاد(بازی خوب)و یک زمان(نزدیک های سال جدید میلادی)زیاد میاد.شما اگه پول داشته باشی،بدون بازی نخواهی موند.به هر حال فکر کنم به طور میانگین هر ماه 4 یا 5 تا بازی خوب و معروف واسش میاد.به طور میانگین هر ماه چند تا بازی جدید برای این کنسول میاد؟