هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

خیر ... تغییر در ساپورت کدک و رزولیشن بالاتر اعمال نشده کلا

بله ... چون نامه کشور نشانه ریجن اکانت هست ... کارتهای PSN هم ریجن بندی دارن ... نمیشه کارت PSN برای امریکا رو بر روی اکانتی که بر فرضه مثال UK هست Redeem کرد.

کلا خسته نباشند
من نمیدونم چرا اینا نمیخواهند روی کارهای جانبی ویتا کار کنند
کلا 1 فرمت MP4 رو اونم 720P آخرشه که ساپورت میکنه
خسته نباشه
وجدانن من هم One X دارم هم S2 که تمامی فرمت ها رو پخش میکنند
موزیک پلیر قدرتمند دارند و سرعت لود عکس ها در اونها بسیار بالاتر هست ولی این ویتا که هم CPU و هم GPU چهار هسته دارهو از لحاظ سخت افزاری قوی !!!
واقعا جای تاسف داره
حتی PS3 هم کلی فرمت رو ساپورت میکنه ولی ویتا هیچ
تازه هی میگفتند پلی ریموت داره
من یه عالمه بازی PS3 دارم همه ارجینال حتی 1 دونه اش هم اجرا نشد
والله مگه در آینده یه فکر به حالش بکنند
تازه زحمت کشیدند تو قسمت ویدیو آیکون عکس فعال شد برای کلیپ ها که اونم متحرک نیست حتی تو PSP هم اینطور نبود
خدایی از لحاظ جانبی و ویدیو PSP معمولی سر تره اینه
اه اه اه اه

کلا خسته نباشند
خسته نباشه
موزیک پلیر قدرتمند دارند و سرعت لود عکس ها در اونها بسیار بالاتر هست ولی این ویتا که هم CPU و هم GPU چهار هسته دارهو از لحاظ سخت افزاری قوی !!!
واقعا جای تاسف داره
تازه زحمت کشیدند تو قسمت ویدیو آیکون عکس فعال شد برای کلیپ ها که اونم متحرک نیست حتی تو PSP هم اینطور نبود
اه اه اه اه
فرمت استاندارد mp4 هستش مگه مشکلی داره؟:-/...از همه نظر که خوبه!
ps3 هم فقط چند تا فرمت پخش میکنه...!!!!!!و فرمت های مثل mkv رو ساپورت نمیکنه!
قابلیت ریموت پلی و کراس کنترل به زودی درست میشه...سونی اگه این قابلیت رو مثل قابلیت move رو هر بازی بزاره جالب میشه یعنی موقعه ی بازی کردن بازی های ps3 با ویتا یه کنترل متفاوت با دسته ی ps3 داشته باشیم...یعنی صفحه لمسی جلو و عقب و سنسورها و دوربین در کنترل بازی وارد بشن!!!
مثل lbp 2 که وقتی از ویتا به عنوان کنترل استفاده میشه سنسور ها و صفحه ی لمسی و حتی مثل اینکه دوربین هم کار میکنه:d
اگه فقط صرفا بخواد نقش همون دسته ی ps3 رو داشته باشه و فقط دکمه ها کار کنه زیاد جالب نیست

دوستان ومن وقتی میخوام با ویتا به psn وصل بشم میگه you must update sofwar
بعد که دانلود اپدیت تموم میشه میه میگه (an error has occurred(c3-12077-7
مشکل از کجاست؟

یه سوال دارم : این near داره اعصابمو خورد میکنه...
هرچی میخوام بهش وصل بشم میزنه you must connect the psvita system to the internet بعدشم مینویسه بدون اینترنت کانکت نمیشه near....
مسخرسا....اینترنت دارم بعدش یه همچین چیزی میزنه میرم وب گردی مشکلی نداره تا میخوام کانکت بشم همین داستانه....
راهنمایی میکنید؟؟
راستی تو اون سایته هم ثبت نام کردم skyhook ولی بازم درست نمیشه

یه سوال دارم : این near داره اعصابمو خورد میکنه...
هرچی میخوام بهش وصل بشم میزنه you must connect the psvita system to the internet بعدشم مینویسه بدون اینترنت کانکت نمیشه near....
مسخرسا....اینترنت دارم بعدش یه همچین چیزی میزنه میرم وب گردی مشکلی نداره تا میخوام کانکت بشم همین داستانه....
راهنمایی میکنید؟؟
راستی تو اون سایته هم ثبت نام کردم skyhook ولی بازم درست نمیشه

عزیز شما باید بری توی فضای باز و مکانیابی کنی

مثل اینکه DLC یی که قابلیت Cross Controller قراره توش باشه برای Lbp 2 بعد از ریلیز Little Big Planet ویتا هست.!!!
فقط اومدن و زودتر برنامش رو توی ویتا قرار دادن اما امکان استفاده ازش نیست.

آخرین ویرایش:
کلا خسته نباشند
خسته نباشه
واقعا جای تاسف داره
اه اه اه اه

خیلی از این قابلیت هایی که برای ps3-psp گفتی طی چند اپدیت اضافه شد و از همون اول نبود و برای ویتا هم همینگونه خواهد بود

دوستان توی جعبه ویتای من یه سری کارت هست یه 6تایی میشه به نام Ar play cart روش عکسه مث عکس بازی تتریس این به چه دردی میخوره؟

آخرین ویرایش:
دوستان من میخام یه psn cart بخرم 25 دلاری لطفا راهنمایی کنید چطوری ریجن دستگاهم رو بفهمم و اینو از کجا بخرم با قیمت مناسب باپرداخت آنلاین ممنون میشم کمک کنید

دوستان توی جعبه ویتای من یه سری کارت هست یه 6تایی میشه به نام Ar play cart روش عکسه مث عکس بازی تتریس این به چه دردی میخوره؟

باید به psn وصل بشی و بازی playstation fire work رو دانلود کنی(مجانیه) بعد بازی رو اجرا کن کارتها رو هم کنار هم بچین رو زمین.وقتی بازی اجرا شد دوربین ویتا خودش فعال میشه و کارتها رو شناسایی میکنه و روی کارتها محیط بازی رو اجرا میکنه بعد باید با صفحه لمسی بازی کنی.

دوستان من میخام یه psn cart بخرم 25 دلاری لطفا راهنمایی کنید چطوری ریجن دستگاهم رو بفهمم و اینو از کجا بخرم با قیمت مناسب باپرداخت آنلاین ممنون میشم کمک کنید
پشت جعبه ویتا عکس یک کره زمین کوچیک(حدود 25 سانتی مربع) به صورت سیاه و سفید انداخته.هر عددی که داخل اون کره نوشته ریجن شما به حساب میاد.برای خریدن هم،من یک سایت خوب سراغ دارم که خواستی بگو که پ.خ کنم.

---------- نوشته در 06:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:10 AM ارسال شده بود ----------

دوستان یکی از رفیقام ویتاش از دستش افتاده و صفحش پخش رنگ گرفته لبش بنده خدا چیکار میتونه کنه . خیلی فکرش خرابه نو خریده بود تازه .
تا جایی دوستان تا حالا گفتن،هنوز جایی برای تعمیرات ویتا نیومده و اگر هم بیاد مشکل صفحه اش گرون در خواهد آمد چون هم لمسی و هم OLED است.

---------- نوشته در 06:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:12 AM ارسال شده بود ----------

به طور میانگین هر ماه چند تا بازی جدید برای این کنسول میاد؟
چه برای ویتا و چه برای هر کنسول دیگه یک چند وقتی هیچی نمیاد(بازی خوب)و یک زمان(نزدیک های سال جدید میلادی)زیاد میاد.شما اگه پول داشته باشی،بدون بازی نخواهی موند.به هر حال فکر کنم به طور میانگین هر ماه 4 یا 5 تا بازی خوب و معروف واسش میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or