هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

اما خوب وقتی بازی برات گرون تر تموم میشه فیفا انلاین داره من خودم دیدم مال دوستم داشت و همون طور که میدونی ادم چرا بی خودی پولشو بریزه دور یک اکانت uk میسازی الان که فکر میکنم میبینم بازی هاش چه قدر از us ارزون تر هست
راستی 16 هم زیادی هست ادم واسه چی بره 32 بخره که 16 یا 15 گیگش خالی بمونه
شما كه تهران نيستي چجوري اخه مي گي قيمت ها يا يكيه يا ٥. تومن بالا پايين معمولا بعدشم توي كشور هاي ديگ هم قيمت ها فرق نداره كه من يه سري از بازي هام هم از اون ور مي گيرم. پس اگه انقدر ارزونه چرا خودت بازي نمي خري
من مثلا الان متال و از پي اس ان خريدم و. بيش از ٣ گيگ هم پر كرد الان فكر كنم١٢/١٤ گيگ برام مونده و به زدي هم بتمنو مي خرم كه يه گيگ هست

شما كه تهران نيستي چجوري اخه مي گي قيمت ها يا يكيه يا ٥. تومن بالا پايين معمولا بعدشم توي كشور هاي ديگ هم قيمت ها فرق نداره كه من يه سري از بازي هام هم از اون ور مي گيرم. پس اگه انقدر ارزونه چرا خودت بازي نمي خري
من مثلا الان متال و از پي اس ان خريدم و. بيش از ٣ گيگ هم پر كرد الان فكر كنم١٢/١٤ گيگ برام مونده و به زدي هم بتمنو مي خرم كه يه گيگ هست
قیمت بازیها تو هر کشور با کشور دیگه فرق داره برای همین هم هست که هر کدوم ریجن و منطقه و store خودشون رو دارن ! بر فرض مثال بازی مثل فیفا اگر تو استوره us قیمتش 49 دلار تو استور من ( استرالیا ) قیمتش 69 دلاره ... چرا ؟ خیلی ساده ! چون در امد ساعتی مردم به صورت minimum در us فقط 7 دلاره و استرالیا 15 دلار .... بازیها هم توی japan حتی گرونتر هستش... من زمانی که بودم بازی مثل Modern warfare رو که توی us میخریدی 46 دلار حوالی 89 دلار میخریدم ! چرا ؟ چون درامدشون چند برابر مردم اونجاست . به همین نسبت هم قیمت بازیها تو استورهای فرق داره .... حالا به پوند با به دلار و جتی کله UN .... همش هم بنا به قوانین کشورها هست .

در سته من تهران نیستم ولی خبر دارم بالاخره فروشنده ها به نفع شونه بازی ها ی ریجن 2 بیارن من بازی نمیخرم چون اینور بازی قحطی هست انچارتد داره با اسفالت اسفالت که خیلی چرته پی اس ان هم نداره
خوب خودت داری میگی 12 گیگ میدونی چه قدزر زیاد هست همه مثل شما از پی اس ان خریدی نمیکنن چون سرعت اینتر نت خیلی پایینه پس بیشتر همه بازی رو از مغازه میخرن من خودم هم اینتوری هستم حوصله ندارم بیشنم دانلود شه حالا این بازی که دان کردی با هاله چه بازی پیشنهاد میدی شاید یک 35 پوند بخرم اونم 23 هست اگه خوبه بهم بگو

در سته من تهران نیستم ولی خبر دارم بالاخره فروشنده ها به نفع شونه بازی ها ی ریجن 2 بیارن من بازی نمیخرم چون اینور بازی قحطی هست انچارتد داره با اسفالت اسفالت که خیلی چرته پی اس ان هم نداره
خوب خودت داری میگی 12 گیگ میدونی چه قدزر زیاد هست همه مثل شما از پی اس ان خریدی نمیکنن چون سرعت اینتر نت خیلی پایینه پس بیشتر همه بازی رو از مغازه میخرن من خودم هم اینتوری هستم حوصله ندارم بیشنم دانلود شه حالا این بازی که دان کردی با هاله چه بازی پیشنهاد میدی شاید یک 35 پوند بخرم اونم 23 هست اگه خوبه بهم بگو
متال نياز به تعريف نداره چند تا بازي ديگه بخرم پر مي شهخوب خيليا هم ديجيتالي مي خرند دي سي همه چي مياره. تصلا من دوست دارم ريجن يك داشته باشم

سلام
میگم بچه ها چند تا خش سطحیه ریز افتاده رو تاچ پشتی ویتا نمیشه یجورایی پاکشون کرد؟ بد جوری رو اعصابن.:(
فکر نکنم راهی برای پاک کردنشون باشه ... کلا بهتره از این Shell ها استفاده کنید یا تا کیف باشه ... کلا بدنه ویتا نسبت به ضربه و خش ضعیفه به دلیل ظرافت در طراحیش.

کمک
اومدم سیمکارتو در بیارم دستگاه رفت که ریست شه
اما گیر گرده ریستم نمیشه
دکمه ی ps روشنه اما هیچ کلیدی کار نمیکنه
چه کنم؟ :-s

---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:31 PM ارسال شده بود ----------

کمک
اما گیر گرده ریستم نمیشه

خودم درستش کردم b-):d

کمک
اما گیر گرده ریستم نمیشه

---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:31 PM ارسال شده بود --------

خودم درستش کردم b-):d
خوب خدارو شکر یک سوال کوچیچک ازتون داشتم ممنون میشم جواب بدن اینکه 3g انلاک دارین اگه انلاکه چی توش میزارین همراه اول یا ایرانسل دایمی یا اعتباری

سلام
اگه ریجن دستگاه 2باشه مدلش 3g wifi باشه سیم کارت ایران میخوره یانه؟ اصلا اگه بخوره چیکار میشه باهاش کرد نمیشه تماس گرفت؟=)):d
اره میخوره.ولی تماس نمیشه گرفت.فقط میشه مولتی بازی کرد و از امکانات آنلاین ویتا استفاده کرد البته با سرعت های ایران هیچ کدوم از این کارا شدنی نیست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or