هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

560714_398619573512721_2101085719_n.jpg

دوستان این پکیج رو DC اورده 60 تومن.
به نظر شما خوبه؟

یه برنامه واسه ویتا دانلود کردم به اسم music unlimited ..... وقتی بازش می کنم میگه ریجن و کشور شما ساپورت نمی کنه ..... با p/r/o/x/y مشکل حل میشه ؟
کسی این برنامه رو دان کرده چه جوریه ؟
ممنون

من رو pspاین رو فک کنم داشتم و کار میکرد و پولی هم نبود ولی رو ویتا نمیدونم چرا نمیشه فک کنم با پرکسی حل شه چون قبلا میشد الان نمیشه!حالا یه تست بکن خبرشو بده

560714_398619573512721_2101085719_n.jpg

دوستان این پکیج رو DC اورده 60 تومن.
به نظر شما خوبه؟
مطمئنی ؟60 تومنه والا ما یه شیلد اشغالی که 2 روزه زیرش هوا افتاد رو 15 خریدیم ... این پکی که شما گذاشتی همه چی توش هست کم مونده یه مسواک هم تو میذاشتن :d
البته به قیافش نمی خوره اورجینال یا تحته لیسانس باشه .....فیکم نیست ...های کپی هستش

---------- نوشته در 05:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

کسی ویتا رو تو حالت دانلود لاک کرده ....مثلا بذاری واسه یه شب تا صبح تو دانلود باشه ....

--------

کسی ویتا رو تو حالت دانلود لاک کرده ....مثلا بذاری واسه یه شب تا صبح تو دانلود باشه ....
اگر بزاری دانلود شی همینطور ولش کنی خودش به حالت Stand by میره بدونه اینکه دانلود Pause بشه ..... من تا حالا کردم قطع نمیشه .... وقتی صفحش خاموش میشه و در حال دانلود هست Home Button نارنجی میمونه که نشانه دانلود کردن هست اگر خاموش بشه یعنی قطع شده یا دانلود تموم شده.

سلام به همه عزیزان
شرمنده بد جا پست دادم باید ببخشید چون واسم کم کم تبدیل به یه مشکل و معضل شده بنده خریدار یه آنچارتد تمیز واسه ویتا هستم از دوستان کسی داشت pm بده بازم معذرت میخوام
ممنونم

دوستان 2تا vita هست که میتونم بگیرم هرجفتشون wifi هست ولی یکیشون ریجن 1 اونیکی 2 . ریجن خود دستگاه که اصلا مهم نیست درسته ؟ چون حداقل تو ps3 ریجن دستگاه برای فیلم ها مهم بود اینو دیگه نمیدونم !
سوال دوم هم راجع به ریجن اکانتی هست که باید درست کنم ! من شنیدم قیمت بازی ها تو استور US خیلی ارزون تر از UK هست ! ولی از شانس بد من ریجن PS3م 2 هست که اگه بخوام با اون ست کنم مجبورم اکانت ریجن UK درست کنم !(همه تروفی هام تو این اکانتم هست) حالا موندم کدوم رو بسازم ...
پیشاپیش ممنونم ;)

دوستان 2تا vita هست که میتونم بگیرم هرجفتشون wifi هست ولی یکیشون ریجن 1 اونیکی 2 . ریجن خود دستگاه که اصلا مهم نیست درسته ؟ چون حداقل تو ps3 ریجن دستگاه برای فیلم ها مهم بود اینو دیگه نمیدونم !
سوال دوم هم راجع به ریجن اکانتی هست که باید درست کنم ! من شنیدم قیمت بازی ها تو استور US خیلی ارزون تر از UK هست ! ولی از شانس بد من ریجن PS3م 2 هست که اگه بخوام با اون ست کنم مجبورم اکانت ریجن UK درست کنم !(همه تروفی هام تو این اکانتم هست) حالا موندم کدوم رو بسازم ...
پیشاپیش ممنونم ;)

ریجن دستگاه اهمیتی نداره
uk اصلا یه وضیه!تازه برای کارتpsnهم باید خیلی خرج کنی چون به پوند حساب میشه
پیشنهاد من اینه که همون اکانت ps3رو استفاده کن

ریجن دستگاه اهمیتی نداره
uk اصلا یه وضیه!تازه برای کارتpsnهم باید خیلی خرج کنی چون به پوند حساب میشه
پیشنهاد من اینه که همون اکانت ps3رو استفاده کن
خوب دوست عزيز ريجن ps3م هم ٢ (uk) هست ديگه يعني اگه بخوام از همين استفاده كنم بايد كارت uk (به پوند !) و بازي هاي گرونتر بخرم كه منم تو همين موندم!
فقط مجبورم ريجن ١ بسازم و بيخيال اين اكانت و تروفي هاي ps3 شم !

خوب دوست عزيز ريجن ps3م هم ٢ (uk) هست ديگه يعني اگه بخوام از همين استفاده كنم بايد كارت uk (به پوند !) و بازي هاي گرونتر بخرم كه منم تو همين موندم!
فقط مجبورم ريجن ١ بسازم و بيخيال اين اكانت و تروفي هاي ps3 شم !

اره من درست متوجه نشدم فک کردم ps3امارات داری
با این وضع بستگی به خودت داره با توجه به رنکت که 8 هست حیفه از دست بدیش ولی خب میتونی یه اکانت جداگونه برا ویتا بسازی که خب دیگه ست نمیشه
اگرم بازی کم میگیری از psn خب همون uk داشته باش

اره من درست متوجه نشدم فک کردم ps3امارات داری
با این وضع بستگی به خودت داره با توجه به رنکت که 8 هست حیفه از دست بدیش ولی خب میتونی یه اکانت جداگونه برا ویتا بسازی که خب دیگه ست نمیشه
اگرم بازی کم میگیری از psn خب همون uk داشته باش
داداش قيمت يه كارتpsn 50 دلاري uk رو الان ميدوني چند ميشه ؟
از اونطرف اگه بخوام ريجن ١ بسازم غير از تبادل تروفي ها كه از دست ميدم ديگه دقيقا چه چيزي رو از دست ميدم ؟
پاك هنگ كردم...! ممنون بابت راهنماييت دوست عزيز ;)

داداش قيمت يه كارتpsn 50 دلاري uk رو الان ميدوني چند ميشه ؟
از اونطرف اگه بخوام ريجن ١ بسازم غير از تبادل تروفي ها كه از دست ميدم ديگه دقيقا چه چيزي رو از دست ميدم ؟
پاك هنگ كردم...! ممنون بابت راهنماييت دوست عزيز ;)
رو پلی3که میتونی چندتا اکانت بسازی یعنی قبلیت رو هم داشته باشی و بازی های پلی3رو با اون اکانت بازی کنی و یدونه دیگه که برا ویتا ساختی رو میتونی رو پلی 3 هم استفاده کنی
چیزایی هم که از دست میدی تروفی-بازی ها و dlcها و کلا هرچی گرفتی با اون اکانت رو از دست میدی قیمت کارت ukفک کنم حدود 2 تا 3 برابر قیمت کارتهای امارات باشه
الان یه جا قیمت گرفتم 25دلاری ukرو 75ت.من میده

رو پلی3که میتونی چندتا اکانت بسازی یعنی قبلیت رو هم داشته باشی و بازی های پلی3رو با اون اکانت بازی کنی و یدونه دیگه که برا ویتا ساختی رو میتونی رو پلی 3 هم استفاده کنی
چیزایی هم که از دست میدی تروفی-بازی ها و dlcها و کلا هرچی گرفتی با اون اکانت رو از دست میدی قیمت کارت ukفک کنم حدود 2 تا 3 برابر قیمت کارتهای امارات باشه
الان یه جا قیمت گرفتم 25دلاری ukرو 75ت.من میده

! oh crap
بهتره همون ریجن 1 بسازم ! :d آقا دمت گرم خیلی حال دادی ممنون.

راستي حواست باشه بازيهاي فيزيكي هم كه ميگيري بايد ريجن 1 باشه البته اونايي كد دارن درغير اينصورت اگر بازيت ريجن 2 يا 3 باشه نميتوني كد رو توي ريجن 1 بزني:d
به نظر من عالیه.من فقط همون کریستال رو صفحه رو 18 تومان پول دادم
باز كه خوبه براي من 20 تومن گرفت واسه جلوش گذاشت 8 تومن هم گرفت بره پشتش:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or