اره ..... میخوای اکانت غوض کنی بزن همون Factory setting از توی ویتا !خب پس شد بی رم میرم تو ستینگ فرمت بعدش ریستور ستینگ ریست فکتوری دیگه نه؟
جه قد پیچیده شد ! :d:d
اره ..... میخوای اکانت غوض کنی بزن همون Factory setting از توی ویتا !خب پس شد بی رم میرم تو ستینگ فرمت بعدش ریستور ستینگ ریست فکتوری دیگه نه؟
ممنون:dاره ..... میخوای اکانت غوض کنی بزن همون Factory setting از توی ویتا !
جه قد پیچیده شد ! :d:d
سلامسلام به همه عزیزانمنم کم کم دارم به عده کثیر ویتا داران اضافه میشم به زودی اگه انشاا... اسباب خریدش جور بشه پیشاپیش تشکر میکنم از همه عزیزان و چندتا سوال داشتم میخاستم از استادان گل خودم بپرسم:آیا واسه ویتا حتما باید اکانت درست کرد؟بدون اکانت میشه بازی کرد؟واسه وصل شدن به PSN با ویتا حتما باید مودم وای فای داشته باشم؟ آخه مودمم از همین معمولیاساین برنامه content manager را باید دانلود کرد یا اینکه وقتی ویتا را به PC وصل میکنیم خودش میاد؟ آیا وقتی میخام عکس و موزیک به ویتا منتقل کنم حتما باید ویتا به اینترنت کانکت باشه؟منتظر سوالات بعدی بنده باشید:dممنون و تشکر از تمامی دوستان که وقت گذاشتند و بنده را توجیه کردند
به خاطره دخیره هرچه بهتر بازی هست اگر بودن انلاین در هنگام بازی کردن نیاز باشه ویتا خودش wifi رو روشن میکنه.سلام ببخشید طبیعی هستش تو انچارتد همه ی شبکه هارو قطع میکنه و وقتی میری تو بازی اون بالاش یه اخطار بهت میده؟
Live area همون صفحه کاغذی مانندی هستش که اطالاعات بازی نمایش داده میشه . چه بازی هست ؟ اگر بازی Update براش عرضه شده باشه اون بالا یک ایکن نارنجی رنگ سمت چپ لینک به وب سایت بازی میاد که میشه اپدیپ کرد بازی رو.سلام
اقا جریان این live area چیه من هر چی می خوام انلاین بازی کنم این پیغام رو میده میگه برو اپدیتش کن از کجا اپدیتش کنم
من مدمم تی پی لینک هست و انطوری به psn وصل شدمسلام
بازم سوال معذرت میخام از تمامی عزیزان که وقت میزارند:
یه مودم وایرلس گرفتم از دوستان میخام مرحله به مرحله نحوه اتصال مودم به ویتا را کامل شرح بدند
ممنون
به PS3 یا PC ?سلامی دوباره
شرمنده میشه دوستان لطف کنند و مثل بالا مراحل کامل کار با برنامه content manager را برای انتقال فایل مثل عکس و ... به ویتا شرح بدن
یه دنیا ممنونم
ویتا باید به اینترنت وصل باشه . فریمور ps3 هم فکر کنم 3.55 کار میکنه اما اطمینان ندارم . به هر حال برای سازگاری کامل فریمور 4 به بالا توصیه میشه چون ویتا هم فریمورش اپدیپ میشه هرچند وقت یک بار .سلام
دوستان اگه بخام با ps3 فایل مثل عکس و موزیک و ... روی ویتا انتقال بدم حتما باید فریمور ps3 4 به بالا باشه؟با 3.55 میشه این کار را کرد یا حتما ps3 هم باید به اینترنت وصل باشه تا بشه فایل انتقال داد آخه فعلا مودم وایرلس ندارمکه با pc ترتیبش را بدم
ممنون
فکر نکنمکسی تا حالا تونسته این half by loader که تو بعضی بازی های پی اس پی تونستن ران کنن رو اجرا کنه؟
ج رو تصحيح كن به چ ركيكه خيلي ويتا اينكاره هم شد >:d<اقا ويتا هك شده ؟؟؟
بازي ارجينال ويتا جنده ؟؟؟
خود ويتا جنده ؟؟؟
با وجود جنين شرايطي تو ايران مناسب ترين مدل ويتا كدومه ؟؟؟