هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

سلام به همه عزیزان
منم کم کم دارم به عده کثیر ویتا داران اضافه میشم به زودی اگه انشاا... اسباب خریدش جور بشه پیشاپیش تشکر میکنم از همه عزیزان و چندتا سوال داشتم میخاستم از استادان گل خودم بپرسم:
آیا واسه ویتا حتما باید اکانت درست کرد؟بدون اکانت میشه بازی کرد؟
واسه وصل شدن به PSN با ویتا حتما باید مودم وای فای داشته باشم؟ آخه مودمم از همین معمولیاس
این برنامه content manager را باید دانلود کرد یا اینکه وقتی ویتا را به PC وصل میکنیم خودش میاد؟
آیا وقتی میخام عکس و موزیک به ویتا منتقل کنم حتما باید ویتا به اینترنت کانکت باشه؟
منتظر سوالات بعدی بنده باشید:d
ممنون و تشکر از تمامی دوستان که وقت گذاشتند و بنده را توجیه کردند

سلام به همه عزیزانمنم کم کم دارم به عده کثیر ویتا داران اضافه میشم به زودی اگه انشاا... اسباب خریدش جور بشه پیشاپیش تشکر میکنم از همه عزیزان و چندتا سوال داشتم میخاستم از استادان گل خودم بپرسم:آیا واسه ویتا حتما باید اکانت درست کرد؟بدون اکانت میشه بازی کرد؟واسه وصل شدن به PSN با ویتا حتما باید مودم وای فای داشته باشم؟ آخه مودمم از همین معمولیاساین برنامه content manager را باید دانلود کرد یا اینکه وقتی ویتا را به PC وصل میکنیم خودش میاد؟ آیا وقتی میخام عکس و موزیک به ویتا منتقل کنم حتما باید ویتا به اینترنت کانکت باشه؟منتظر سوالات بعدی بنده باشید:dممنون و تشکر از تمامی دوستان که وقت گذاشتند و بنده را توجیه کردند
سلام
پیشاپیش مبارک !
بدون اکانت فکر کنم میشه بازی کرد اما از مزیتهای زیادی جا میمونی ...بازی که فیزیکی میخری که هیچی اما خب Trophy های که میگیری و اگر بخوای Online بزنی و DLC و پچ براش بگیری همه بایستی با اکانتت سینک بشن....
باز کردن اکانت هم کاره بسیار ساده ای هست . بلافاصله که ویتا روشن میشه فقط راهنمایی های روی صفحه رو پیش میگیری و اکانت هم بازی میکنی راحت .
ضمن اینکه برای بهتر کار کردن هرچه بهتر ویتا شما حتما باید فریمور ویتا رو اپدیت بکنی .... چون ویتا با فریمورهای اولی کلا مشکل داشته .... باید داشته باشی مدل Wifi >....
برای گزر ار هیتلر هم اموزش تو بخش انلاین هست که دیگه مشکلی برای استفاده از برنامه های ویتا نداشته باشی
Content manager
هم باید از سایت خوده سونی دانلود کنی تا ویتا بتونه روی pc شناخته بشه .
اره باید به انترنت کانکت باشه ..... به خاطره مساعل و قوانین امنیتی هستش که توی دستگاهای Open source و قابل حمل بیشتر و سخت گیرانه تر هستش.

سلام ببخشید طبیعی هستش تو انچارتد همه ی شبکه هارو قطع میکنه و وقتی میری تو بازی اون بالاش یه اخطار بهت میده؟
به خاطره دخیره هرچه بهتر بازی هست اگر بودن انلاین در هنگام بازی کردن نیاز باشه ویتا خودش wifi رو روشن میکنه.
سلام

اقا جریان این live area چیه من هر چی می خوام انلاین بازی کنم این پیغام رو میده میگه برو اپدیتش کن از کجا اپدیتش کنم
Live area همون صفحه کاغذی مانندی هستش که اطالاعات بازی نمایش داده میشه . چه بازی هست ؟ اگر بازی Update براش عرضه شده باشه اون بالا یک ایکن نارنجی رنگ سمت چپ لینک به وب سایت بازی میاد که میشه اپدیپ کرد بازی رو.

سلام
دوستان اگه بخام با ps3 فایل مثل عکس و موزیک و ... روی ویتا انتقال بدم حتما باید فریمور ps3 4 به بالا باشه؟با 3.55 میشه این کار را کرد یا حتما ps3 هم باید به اینترنت وصل باشه تا بشه فایل انتقال داد آخه فعلا مودم وایرلس ندارمکه با pc ترتیبش را بدم
ممنون

سلام
بازم سوال معذرت میخام از تمامی عزیزان که وقت میزارند:
یه مودم وایرلس گرفتم از دوستان میخام مرحله به مرحله نحوه اتصال مودم به ویتا را کامل شرح بدند
ممنون

سلام
بازم سوال معذرت میخام از تمامی عزیزان که وقت میزارند:
یه مودم وایرلس گرفتم از دوستان میخام مرحله به مرحله نحوه اتصال مودم به ویتا را کامل شرح بدند
ممنون
من مدمم تی پی لینک هست و انطوری به psn وصل شدم
ابتدا مودمو نصب میکنی با کامپیوتر.بعد یه پسورد انتخاب میکنی دل بخواه با یک اسم برای مودم که میخوای بهش وصل شی.حالا ps vitaت رو روشن کن بعد بورو تو sittings بعد استارتو بزن بعدش قسمت networkبعد قسمت wi-fi settings بعد از اون تیک wi-fi رو فعال کن.بعد اونجا ps vita اسم مودمتو میاره حالا روش کلیک کن بعد پسوردی که با کامپیوتر وارد کردی رو وارد کن.خوب حالا کانکتو بزن تا کانکت شه.

سلامی دوباره
شرمنده میشه دوستان لطف کنند و مثل بالا مراحل کامل کار با برنامه content manager را برای انتقال فایل مثل عکس و ... به ویتا شرح بدن
یه دنیا ممنونم

سلامی دوباره
شرمنده میشه دوستان لطف کنند و مثل بالا مراحل کامل کار با برنامه content manager را برای انتقال فایل مثل عکس و ... به ویتا شرح بدن
یه دنیا ممنونم
به PS3 یا PC ?
به هر کدوم اتصال بدی توسط کابل USB اون ایکن Content manager تو صفحه ویتا شروع به لرزش میکنه ! روش کلیک میکنی و برای انتقال عکس = فیلک = بازی از PC یا PS3 میزنی PC > VITA یا PS3 > VITA و بلعکسش هم میشه کپی دیتا از VITA به PC/ PS3 ! بقیش هم مثلا برای عکس فایلهای دلخواهت رو select میکنی بعدش هم میزنی copy . منتها تو PC فایلها از جایی خونده میشه که توی Properties و Preference های Content manager تعریف شده باشه . برای اینکه بفهمی محلش کجاست کافی هست پس از نصب Content manager روی PC روش راست کلیک کنی و ادرس محل Games , Music , Photo, Videos رو ببینی.
سلام
دوستان اگه بخام با ps3 فایل مثل عکس و موزیک و ... روی ویتا انتقال بدم حتما باید فریمور ps3 4 به بالا باشه؟با 3.55 میشه این کار را کرد یا حتما ps3 هم باید به اینترنت وصل باشه تا بشه فایل انتقال داد آخه فعلا مودم وایرلس ندارمکه با pc ترتیبش را بدم
ممنون
ویتا باید به اینترنت وصل باشه . فریمور ps3 هم فکر کنم 3.55 کار میکنه اما اطمینان ندارم . به هر حال برای سازگاری کامل فریمور 4 به بالا توصیه میشه چون ویتا هم فریمورش اپدیپ میشه هرچند وقت یک بار .
کسی تا حالا تونسته این half by loader که تو بعضی بازی های پی اس پی تونستن ران کنن رو اجرا کنه؟
فکر نکنم

اقا ويتا هك شده ؟؟؟
بازي ارجينال ويتا جنده ؟؟؟
خود ويتا جنده ؟؟؟
با وجود جنين شرايطي تو ايران مناسب ترين مدل ويتا كدومه ؟؟؟

اقا ويتا هك شده ؟؟؟
بازي ارجينال ويتا جنده ؟؟؟
خود ويتا جنده ؟؟؟
با وجود جنين شرايطي تو ايران مناسب ترين مدل ويتا كدومه ؟؟؟
ج رو تصحيح كن به چ ركيكه خيلي ويتا اينكاره هم شد >:d<
بازي هاي ويتا از٧٥تا١٠٠
واي فاي
ويتا هك نشده و ايشالاه حالا حالا ها هك نمي شه
از اين به بعد در تايپ كردن دقت كن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or