هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ج رو تصحيح كن به چ ركيكه خيلي ويتا اينكاره هم شد >:d<
بازي هاي ويتا از٧٥تا١٠٠
واي فاي
ويتا هك نشده و ايشالاه حالا حالا ها هك نمي شه
از اين به بعد در تايپ كردن دقت كن
=))
بابا تو الان اینجوری هستی همسن ما بشی چی از اب در میایی؟!!

كيبوردم عربي مينويسه
اگه با اي پدي رو ج اگر نگه داري. يه گزينه بالاش مياد تكون مي دي مي شه چ. ب هم همينطور مي شه پ

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:09 PM ارسال شده بود ----------

=))
بابا تو الان اینجوری هستی همسن ما بشی چی از اب در میایی؟!![/QUOTE
مانند بقيهاز اب در ميام
ولي ديگه الان معني شو ميدونه دي گه از بچه ي ٧ تا n ساله. والا
بعدشمزخودتم مي دوني كه يعني .........
ولش كن
مرتضي tales from space رو نگرفتي هنوز من ١٠٠٪ كردم

سلام
دوستان عزیز اگه میشه لطف کنید و این لیست بازی و برنامه و سایر برنامه های رایگان ویتا را که جالب و به درد بخره و میتونم از استور مجانی دانلود کنم را با اسم دقیقشون لیست کنند در ضمن اکانت من آمریکا هستش و از این استور میخام دانلود کنم
خیلی ممنون از تمامی دوستان خوب و گل این تاپیک

سلام
دوستان عزیز اگه میشه لطف کنید و این لیست بازی و برنامه و سایر برنامه های رایگان ویتا را که جالب و به درد بخره و میتونم از استور مجانی دانلود کنم را با اسم دقیقشون لیست کنند در ضمن اکانت من آمریکا هستش و از این استور میخام دانلود کنم
خیلی ممنون از تمامی دوستان خوب و گل این تاپیک
برنامه که اسکایپ فعلا کاربردی تره و البته همه برنامه هاش تا الان رایگان بوده بازی همfrobisher saysمجانی هست و یه سری دمو که دمو یونیت13 خوبه گرویتی راش هم دموش باید خوب باشه کلا اگه تو فکر مفت خوری:dهستی خیلی چیزای جالبی نداره

گاهی اوقات میشه دیگه ولی من الان امتحان کردم واسه منم نمیشه البته هر چند وقت یه بار یه سری تعمیراتی روpsn اعمال میکنن که شاید شبکه رو یه چند ساعت یا حتی 1روز از دسترس خارج کنه
بعدا امتحان کن ببین چی میشه

چرا ویتا من به store وصل نمیشه؟میگه not connect to server !!!! مشکلش چیه؟
مشکل میتونه از نتت هم باشه . میتونی روترت رو یک بار خاموش روشن کنی یا تنظمیات اون Wifi رو پاک کنی . دوباره براش تعریف کنی ... اگر نشد نهایتا چند ساعت بعد امتحان کن

سلام
عزیزان چرا ویتا فرمت MP4 را قبول نمیکنه؟ چندتا تریلر E3 گرفتم همشون هم MP4 هستند ولی روی ویتا قابل پخش نیستند خواهشا کمک کنید یا یه کانورتور قوی و با کیفیت عالی معرفی کنید ببخشید که زیاد مزاحمتون میشم لطف میکنید

سلام
عزیزان چرا ویتا فرمت MP4 را قبول نمیکنه؟ چندتا تریلر E3 گرفتم همشون هم MP4 هستند ولی روی ویتا قابل پخش نیستند خواهشا کمک کنید یا یه کانورتور قوی و با کیفیت عالی معرفی کنید ببخشید که زیاد مزاحمتون میشم لطف میکنید
اگر از GT گرفتی که کپی نمیشن .... میتونی از Total Video Convertor استفاده کنی به Mp4 معمولی تبدیلش کنی میخونه . ضمنن ویتا بالای 720 رو قبول نمیکنه ... xilisoft هم خیلی خوبه

اگر از GT گرفتی که کپی نمیشن .... میتونی از Total Video Convertor استفاده کنی به Mp4 معمولی تبدیلش کنی میخونه . ضمنن ویتا بالای 720 رو قبول نمیکنه ... xilisoft هم خیلی خوبه
واقعا بعضی کارا خیلی مسخرست ویتا بالاتر از 720 پشتیبانی نمیکنه ولی تو استور ویتا تریلر های e3رو با 1080 گذاشتن!!:-b

یه برنامه واسه ویتا دانلود کردم به اسم music unlimited ..... وقتی بازش می کنم میگه ریجن و کشور شما ساپورت نمی کنه ..... با p/r/o/x/y مشکل حل میشه ؟
کسی این برنامه رو دان کرده چه جوریه ؟
ممنون

یه برنامه واسه ویتا دانلود کردم به اسم music unlimited ..... وقتی بازش می کنم میگه ریجن و کشور شما ساپورت نمی کنه ..... با p/r/o/x/y مشکل حل میشه ؟
کسی این برنامه رو دان کرده چه جوریه ؟
ممنون
اگر اشتباه نکنم سیستمش برای 30 روز فقط مجانی هست و باید پول بدی .... یک چیزی مثل Itunes هست اما میشه اهنگ گرفت گوش کرد و (با عضویتی که داری) هزینش رو نمیدونم چه قدره اما اگر اینترنتت کنده که اثلا نمیصرفه بگیریش ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or