هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

نه با 3ds حال می کنیم
ما هر وقت میام با ps3 بازی کنیم می بینیم یکی داره تلویزیون نگاه می کنه
هک بازی هاش هم درست و حسابی نیست
نسل بعد هم که داره شروع می شه
بعد مولتی پلیر هم نمی تونم بازی کنم کپی هست
بازی های 3ds هم مولتی درست و حسابی ندارن
دارم وسوسه می شم نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم
اگه میخوای زود بخر چون هک شه.....
بهترین موقع هکش دوسال بعده چون اون موقع بازیای خوب واسش اومدن ولی الانا بخواد هک شه خیلی بد میشه چون دیگه واسش بازی نمیسازن
ولی به نظر من این دستگاه در اینده که هک شه و بازیای جدید داشته باشه مثل ps3 دستی میشه

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------

توی ویتا مگه میشه با *141*XXXXXXXXXXX شارژش کرد =))

فک کنم دایمی دیگه !
واقعا وای
فکر نکنم تو موبایلت مزاریش شارژ میکنی

نه با 3ds حال می کنیم

با این توصیفاتی که کردی،یه نظر من،آره،بخر.
در کل به نظر من ویتا ارزش همه چیز رو داره چون Gameplay جالب و منحصر به فردی داره ولی اگه به بازی های کم قانع نمیشی(تا موقعی که هک شه)بهتره نخری
نمیدونم چند تا از بازی های ویتا رو دیدی ولی اگه 5 یا 6 تاش رو دیده باشی،یه چیزی فراتر از وسوسه میشی(مجنون(مثل من :d)میشی ).

0522df01-d3c4-a85f.jpg

دوستان این چیه؟بزنم دانلود شه مجانیه؟

نه با 3ds حال می کنیم

به نظرم الان ps3 رو اوریج خور کن,چون نهایت تو همین یکی دوسال آینده تعداد بازی هات به عدد 10 هم نمیرسه و میتونی یه تجربه معرکه از آنلاین داشته باشی!
ویتا هم آنلاینش اونطور که فکر میکنی خوب نیست,احتمالا در آینده بهتر میشه ولی در هر صورت از 3ds بهتره!اصلا امیدی به آنلاین 3ds در آینده نیست!
منم که اینقدر روم فشار اومد از بی آنلاینی,فردا می خوام ps3 بخرم!

من آخر کار نفهمیدم این وسیله با این سخت افزار چطور 5 فرمت مختلف ویدیو ریختم ساپورت نکرد!!!!!!!
سونی تو این زمینه درست مثل یه احمق رفتار میکنه PS3 هم همین مشکل رو داره نه به این حادی
حالا کسی میدونه دقیقا چه فرمتی رو ساپورت میکنه ممنون میشم بنده رو ملتفت بکنه

0522df01-d3c4-a85f.jpg

دوستان این چیه؟بزنم دانلود شه مجانیه؟
يك برنامه كوتاه براي قبل از عرضه ويتا بوده يعني فيلم هستش
من آخر کار نفهمیدم این وسیله با این سخت افزار چطور 5 فرمت مختلف ویدیو ریختم ساپورت نکرد!!!!!!!
سونی تو این زمینه درست مثل یه احمق رفتار میکنه PS3 هم همین مشکل رو داره نه به این حادی
حالا کسی میدونه دقیقا چه فرمتی رو ساپورت میکنه ممنون میشم بنده رو ملتفت بکنه
فقط mp4 و تا رزوليشن 720
سلام یه سوال تو map ویتا نمیتونه منو پیدا کنه و یه ارور میده تو نیر هم همین طور هست چرا

بايد بري به سايت skyhook و قسمت ويتا رو نقشه جات رو بزاري و mac ادرس رو بزاري و منتظر بموني تا درست بشه توي قسمت مشكلات انلاين لينكش هست*

فقط mp4 و تا رزوليشن 720

بايد بري به سايت skyhook و قسمت ويتا رو نقشه جات رو بزاري و mac ادرس رو بزاري و منتظر بموني تا درست بشه توي قسمت مشكلات انلاين لينكش هست*
میدونم اینارو بلدم ولی نمیدونم چه جوری تو سون مک ادرس وایرلس رو پیدا کنم؟

---------- نوشته در 11:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ----------

راستی وقتی رفتم تو سایتskyhookwireless.com موقع وارد کردن ادرس فقط شهر و کشور کافیه

میدونم اینارو بلدم ولی نمیدونم چه جوری تو سون مک ادرس وایرلس رو پیدا کنم؟

---------- نوشته در 11:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ----------

راستی وقتی رفتم تو سایتskyhookwireless.com موقع وارد کردن ادرس فقط شهر و کشور کافیه
بايد بري توي cmd بعدش هم بزن ipconfig /all بعدش اون خطي كه phyisical adress نوشته همون mac هستش
يك ره بعدي هم هست كه بزني getmac فكر كنم
ادرس هم روي نقشه محل فعليت رو مشخص كن

بايد بري توي cmd بعدش هم بزن ipconfig /all بعدش اون خطي كه phyisical adress نوشته همون mac هستش
يك ره بعدي هم هست كه بزني getmac فكر كنم
ادرس هم روي نقشه محل فعليت رو مشخص كن
ممنون دستت درد نکنه حالا چه قدر برای تو طول کشید
راستی موقعی که همه ی اطلاعات رو ثبت کردم بالا نوشت ارسال شد به سیستم و... ولی از اون صفخه خارج نشدم و چند بار وارد کردم اشکالی نداره

فقط mp4 و تا رزوليشن 720

تریلرهای گیم تریلرز رو خواستم کپی کنم توش ( 720 هستن و MP4) ! میگه ساپورت نمیکنه!!!!!!!!!!!

به نظرم الان ps3 رو اوریج خور کن,چون نهایت تو همین یکی دوسال آینده تعداد بازی هات به عدد 10 هم نمیرسه و میتونی یه تجربه معرکه از آنلاین داشته باشی!
ویتا هم آنلاینش اونطور که فکر میکنی خوب نیست,احتمالا در آینده بهتر میشه ولی در هر صورت از 3ds بهتره!اصلا امیدی به آنلاین 3ds در آینده نیست!
منم که اینقدر روم فشار اومد از بی آنلاینی,فردا می خوام ps3 بخرم!
اولین بار داخل کافی نت دیدم یه عده نشستن دارن call of duty 2بازی می کنن
منم رفتم باز کردم یعنی گفتم گور بابای بخش داستانی بازی ها
بعدش مولتی انچارتد 3 رو دیدم دیگه هنگ کرده بودم
الانم اینترنت سرعتش پایین هست
بعدش پول زیادی برای هکش دادم
ps3 هم پیشاپیش مبارکت
برو باهاش حال کن
حالا تا e3 صبر می کنم شاید نظرم عوض شد
اگه کمکی درباره ی ps3 خواستی در خدمتم
بهترین بازی انلاینش چی هست

تریلرهای گیم تریلرز رو خواستم کپی کنم توش ( 720 هستن و MP4) ! میگه ساپورت نمیکنه!!!!!!!!!!!
من امتحان نكردم يك تستي ميكنم ببينم مشكا از كجاست اما بيشتر فايلهايي كه داشتم رو تونستن بريزم توش gametrailers ا
ممنون دستت درد نکنه حالا چه قدر برای تو طول کشید
راستی موقعی که همه ی اطلاعات رو ثبت کردم بالا نوشت ارسال شد به سیستم و... ولی از اون صفخه خارج نشدم و چند بار وارد کردم اشکالی نداره
نه نداره براي من هم از ابتدا مشكلي براي مكان يابي نداشتش

من امتحان نكردم يك تستي ميكنم ببينم مشكا از كجاست اما بيشتر فايلهايي كه داشتم رو تونستن بريزم توش gametrailers ا

نه نداره براي من هم از ابتدا مشكلي براي مكان يابي نداشتش
حتما شما تو تهرانی مگه نه چون میگن فقط تو پایتخت ها مشکل نداره یکی تو یکی از شهر هایامریکا
هم این مشکل رو داشت

حتما شما تو تهرانی مگه نه چون میگن فقط تو پایتخت ها مشکل نداره یکی تو یکی از شهر هایامریکا
هم این مشکل رو داشت
نه عزیز من استرالیا زندگی میکنیم .... این دلیله مشکلش هم نمیدونم . دوستای من که ویتا خریدن اینجا چه تو پایختخت چه تو شهرهای اطراف کلا مشکلی نداشتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or