هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

من يك اكانت برا فروش دارم ٢٤.يا٢٥$ چون خورده داره اين شكلي گفتمتوش هست به اضافه ي بازي هاي خفن زير
Escape plan
tales from space
table of tanks
ريجن. يك هست امريكا برا خودم١١٨ درو مده ٩٠-١٠٠ مي فروشم
دليل فروش اينه كه ساختن اكانت ريجن دو چون همه بازي هامو از اروپا دي گه مي گييرم
سوالي داشتيد بگيد id psn. Mh_msv
دلارم دوباره داره گرون مي شه دارم خوب مي دم كمي هم راه ميام
خودم اين قيمت گرفتم
Escape plan. 14.99$
tales from space. 7.99$
table of tanks1.99$

آخرین ویرایش:
دوستان یه پرسش،ریجن بازیهای ویتا از کجا مشخص می شه؟
بعدش هم چطوری می شه از ویتا به عنوان دسته PS3 استفاده کرد یا بازیهای PS3 رو روی LED ويتا دید و با ویتا کنترل کرد بازی رو چون تو یوتیوب چندتا ویدیو دیدم که یارو داشت با PS VITA بازیهایی چون GTA IV و *********** 3 رو بازی می کرد!

من يك اكانت برا فروش دارم ٢٤.يا٢٥$ چون خورده داره اين شكلي گفتمتوش هست به اضافه ي بازي هاي خفن زير
Escape plan
tales from space
table of tanks
ريجن. يك هست امريكا برا خودم١١٨ درو مده ٩٠-١٠٠ مي فروشم
دليل فروش اينه كه ساختن اكانت ريجن دو چون همه بازي هامو از اروپا دي گه مي گييرم
سوالي داشتيد بگيد id psn. Mh_msv
دلارم دوباره داره گرون مي شه دارم خوب مي دم كمي هم راه ميام
خودم اين قيمت گرفتم
Escape plan. 14.99$
tales from space. 7.99$
table of tanks1.99$
اینجا جای فروش و تبلیع اکانت نیست !
دوستان یه پرسش،ریجن بازیهای ویتا از کجا مشخص می شه؟
بعدش هم چطوری می شه از ویتا به عنوان دسته PS3 استفاده کرد یا بازیهای PS3 رو روی LED ويتا دید و با ویتا کنترل کرد بازی رو چون تو یوتیوب چندتا ویدیو دیدم که یارو داشت با PS VITA بازیهایی چون GTA IV و *********** 3 رو بازی می کرد!
در پشت جعبه بازی یک شماره بر روی عکس کره زمین هست که اون شمار نشان گیر ریجن بازی هستش
از ویتا نمیشه به عنوان دسته استفاده کرد ! اما میشه با استفاده از اپشن Remote play به PS3 وصل بشی و بازهای رو از توی PS VITA بازی کنی . البته خیلی از بازیها Support نمیشه

در پشت جعبه بازی یک شماره بر روی عکس کره زمین هست که اون شمار نشان گیر ریجن بازی هستش
از ویتا نمیشه به عنوان دسته استفاده کرد ! اما میشه با استفاده از اپشن Remote play به PS3 وصل بشی و بازهای رو از توی PS VITA بازی کنی . البته خیلی از بازیها Support نمیشه
خود سونی خبر داده بود که از ویتا می شه به عنوان دسته PS3 استفاده کرد!!
آموزشی چیزی داره؟
لیست بازیهایی که ساپورت می شه کدوماست؟

اینجا جای فروش و تبلیع اکانت نیست !
هنوز نمي تونم تاپيك بزنم ببخشيد حالا .....

نموتونم تاپيك بزنم برا همين نوشتم حالا كه چيزي نشده ببخشيد

ببخشید یه سوال اگه شما قبلا رو اسکایپ ویتا ساین این شده باشین و مثلا دستگاه رو استند بای باشه زنگ میخوره

---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:01 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید این نیکو نیکو تو همه ی استورا هست

---------- نوشته در 06:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها من یه اپلیکیشن توی منوی ویتا دیدم اسمشم نمیدونم ولی ایکونش یه پرنده ی سفیدی هست که تو دستش ویدیو گرفته اینم لینک میشه اخرین صفحهPhoto***39;s or Screenshots of your console/handheld Home - Multimedia - DSHack.org
این برنامه به چه درد میخوره

خب یه خبر داغ
Sony will cut the price of Vita by €50 starting June 1. More to come.
سونی بالاخره قیمت ویتارو کاهش داد.
سونی باید همون اول این کارو میکرد !

---------- نوشته در 06:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:45 PM ارسال شده بود ----------

این که گفته فقط برای 15 روز کاهش قیمت دارن :|

سلام به همه من مشکلی دارم با انداختن عکس و فیلم با pc ؟؟؟ usb که میزنم فقط یکی میاره به اسم ps vita نه رم هست نه چیزی
دیگه هیچی کپی نمیشه داخلش کمک کنید >:d

سلام به همه من مشکلی دارم با انداختن عکس و فیلم با pc ؟؟؟ usb که میزنم فقط یکی میاره به اسم ps vita نه رم هست نه چیزی
دیگه هیچی کپی نمیشه داخلش کمک کنید >:d

خوب پسر خوب باید نرم افزار Content Manager Assistant رو رو PC نصب کنی و آدرس پوشه فیلم ه و عکس ها و موزیک ها رو بهش بدی تا بتونی تو ویتا ببینیشون

با سلام به دوستان من آخر خرداد میخوام ویتا بگیرم همه چیز خوبه فقط یک مشکل :
این پیکسل سوختگی چیه؟
از کجا بفهمم دستگاه این مشکلو نداره؟
چجوری یک دستگاه سالم بگیرم؟
ممنون میشم جواب بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or