هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان اگر 2 ویتا داشته باشی + 2تا فیفا میشه از طریق وای فای به هم دیگه وصل شید و باهم بازی کنید؟
به تلویزیون هم وصل میشه؟
قیمتهای مموری کارتهاشم اگر دارید بگید
ممنون
اینم کلی
برای Save ها : 100% نیاز هست
بازی های کارتی : بازی روی مموری کپی نمیشه اما فضای save و به علاوه پچ های هر بازی روی مموری نصب میشه
بازیهایی که از PSN برای VITA خریداری میشه : چه بازیهای PSP و بازیهای فقط دانلودی VITA همه روی مموری میاد
با وای فای اکسس پوینتم رو پیدا نمیکنه ویتا اما لپ تابم وصل میشه ونشون میده علتش چیه؟

الان چه کیفی بگیرم که خوب باشه؟Deluxe Travel Case یا Clean n Protect Pouch for PS Vita یا PS Vita Travel Pouch؟اینم خوبه اینو بگیرم یا کیفPS Vita Carrying Case ؟
والا بسته به سلیقه هست اما travel اگر بدنه محکم تری داره به صرفه تر هستش
بعد مدتها خواستم انلاین بشم جلوی جلوی اوبتاین ای پی ادرسم فیلد میزنه.مشکل از چیه؟قبلا اپدیت کرده بودم کنسول رو چرا وصل نمیشه؟مشکل کلی هست از سرور ها یا تنظیماتمه؟
یه بار Delet کن بعدش دوبارهconnect شو

آخرین ویرایش:
با کابل هر دو رو به هم وصل کن و بعدش هم توی ویتا بزن content manager ! بعدش وصل میشه

سلام
والله من همه کار کردم
یه سری عکس و فیلم و آهنگ از PS3 با همین content manager ریختم توش ولی یه مشکل دارم
ببینید من یه سری بازی دمو و بازی های مجانی رو رو PS3 دانلود کردم و الان تو PS3 من هستند بصورت حباب دار و امل دانلود شدند
الان که میخوام بریزم تو ویتا هی ارور الکی میده
چکار کنم
ببینید تو content manager تو قسمت ویتا اپلیکیشن هستند
دقیق نشونش میده و حجم و عکسشو میاره ( همون قسمتی که میگه اگه کپی کنی سورسش تو PS3 پاک میشه ) وقتی میزنم کپی یه 30 ثانیه ای طول میکشه بعدش هم ارور میده
چار کنم؟
تازه ویتا خریدم ... بد جوری گیر کردم
ممنون

---------- نوشته در 07:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:06 PM ارسال شده بود ----------

ببینید یه نکته رو اضافه کنم
تمامی فایل هایی رو که دانلود کردم سالم هستند و یه تکه و کامل دانلود شدند
نمیتونم به ویتا انتقال بدم
؟؟؟ :(

سلام
والله من همه کار کردم
یه سری عکس و فیلم و آهنگ از PS3 با همین content manager ریختم توش ولی یه مشکل دارم
ببینید من یه سری بازی دمو و بازی های مجانی رو رو PS3 دانلود کردم و الان تو PS3 من هستند بصورت حباب دار و امل دانلود شدند
چکار کنم
دقیق نشونش میده و حجم و عکسشو میاره ( همون قسمتی که میگه اگه کپی کنی سورسش تو PS3 پاک میشه ) وقتی میزنم کپی یه 30 ثانیه ای طول میکشه بعدش هم ارور میده
چار کنم؟
ممنون

---------- نوشته در 07:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:06 PM ارسال شده بود ----------

چه ارروري ميده؟
اپديتش كردي؟

سلام
والله من همه کار کردم
چکار کنم
چار کنم؟
ممنون

بازی و دمو VITA دانلود کردی درسته ؟؟؟ یا بازی PSP ? همه بازیهای PSP رو ویتا کار نمیکنه
دوم ارور رو برای ما بنویسی راحتر میشه متوجه مشکل شد
سوم هم حواست باشه اکانتی که باهاش بازی ها روی PS3 دانلود کردی با اکانی که روی VITA هست کاملا یکی باشه !!! مگرنه دچار مشکل میشی

دوستان یه راهنمایی بکنید .دیروز یه مودم وای فای asus گرفتم . اما هر کاری میکنم ویتا بهش وصل نمیشه .access point را میشناسه بعد وصل هم میشه توی قسمت internet connection statue هم میزنه وصله و 100 درصد قدرت هم داره اما وقتی از اونجا میام بیرون میخوام برم وب یا استور وصل نمیشه .
securiy را هم هم wpa2 ' گذاشتم هم به wep تغییر دادم اما فایده ای نداره:(

دوستان یه راهنمایی بکنید .دیروز یه مودم وای فای asus گرفتم . اما هر کاری میکنم ویتا بهش وصل نمیشه .access point را میشناسه بعد وصل هم میشه توی قسمت internet connection statue هم میزنه وصله و 100 درصد قدرت هم داره اما وقتی از اونجا میام بیرون میخوام برم وب یا استور وصل نمیشه .
securiy را هم هم wpa2 ' گذاشتم هم به wep تغییر دادم اما فایده ای نداره:(
یک کانکشن تست بگیر از توی ویتا ببین از همه مراحل رد میشه یا نه ؟ اگر اره که نباید مشکلی باشه ... اگر اون عکس کانکت بودن wifi از بالای bar رفتش شما برو psn یا web جای امتحان کن ببین خودش وصل میشه یا نه
مطمعن باش ویتا رو هم اپدیت کرده باشی اگر روی فریمورهای اولی هستی اونها باگهایی داشته
اگر نشد wifi رو خاموش کن روشن کن یا خوده مودم هم امتحان کن ... یک بار اکسس پوینت مربوطه رو delet کن . دوباره وصل شده ... ویتا رو هم یک ریستی بده !!!
ببین چی میشه !

بازی و دمو VITA دانلود کردی درسته ؟؟؟ یا بازی PSP ? همه بازیهای PSP رو ویتا کار نمیکنه
دوم ارور رو برای ما بنویسی راحتر میشه متوجه مشکل شد
سوم هم حواست باشه اکانتی که باهاش بازی ها روی PS3 دانلود کردی با اکانی که روی VITA هست کاملا یکی باشه !!! مگرنه دچار مشکل میشی

دست دوستان درد نکنه
والله همه چیز درست بوده
مشکل فکر کنم از سرعت اینترنت بوده
چون مثل اینکه موقع انتقال دیتا باید آنلاین باشی
چون من هم کنسول PS3 و هم VITA ریجین 2 هستند
اکانتم هم مربوط به UK هستش
و از یه اکانت مشترک دارم روشون استفاده میکنم
در هر صورت ممنون درست شد ...

سلام
دوستان من اینترنت تو خونه ندارم(با این سرعت مسخره ترجیح دادم نداشته باشم) راهی برای انتقال دیتا به ویتا بدون اتصال به اینترنت نیست؟

سلامدوستان من اینترنت تو خونه ندارم(با این سرعت مسخره ترجیح دادم نداشته باشم) راهی برای انتقال دیتا به ویتا بدون اتصال به اینترنت نیست؟
متاسفانه خیر ... .
چه حالی میده یه تاپیک بزنی این قدر پر بازدید باشه:p خدایی باید از Triangels یه تشکر حسابی کرد .:x
لطف دارین البته دست بقیه دوستان هم که پاسخ دادن درد نکنه ... به سلامتی همه !!!!
سلام بچه ها میشه لطفا در مورد انلاک بودن ونبودن ویتا برام توضیح بدبد و ایا میشه موقع خرید فهمید که انلاک هست یا نه
درودتو تاپیک قبلی پست زدی جواب دادم عزیز

دوستان الان من رفتم تو این سایت برای اپدیت 1.67
Download & Install PlayStation®Vita System Software Update For PS Vita

الان از کجا فایل اپدیت رو بگیرم و اصلا چجوری با PC دستگاه رو اپدیت کنم

میشه راهنمایی کنید چون تو سایت چیزی برای دانلود اپدیت نگذاشته بود
این در واقع توضیح داده در مورده اپدیت جدید و چگونگی نصبش .... شما نمیتونی فایلی رو عملا دوانلود و به ویتا بفرستی
برای گرفتن اپدیت باید بری تو Setting < بزنی Update system و بقیه راه رو خودت انتخاب کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or