s.1
کاربر سایت
خوب دوست عزیز کسایی هستن مثل من که همه کنسول ها رو داشتن و به چه دردشون میخوره بازی ای که قبلا رو کنسول بازی کردن دوباره رو ویتا بازی کنن.دومین دلیل اینه قرار باشه بازی psp و ps1 رو روش بازی کنن خود psp خیلی ارزون تره و اونم میتونه بازی ps1 رو اجرا کنه.و سومین دلیل زمانی که psp اومد بازی هایی مثل میدنایت کلاب و گاد آف وار براش اومد همه انگشت به دهان موندن چون حتی قوی ترین گوشی ها هم حتی به بازیاش نمیتونستن نزدیک بشن.بعدش چقدرم بازی های درست و حسابی براش اومد از 2 تا میدنایت کلاب و 2 تا گاد آف وار بگیر تا 3 تا نید فور اسپید ها و متال گیر و موتور استورم و کیلزون و تام رایدر و گرن توریسمو با اون تعداد ماشین و 60 فریم که هنوزم که هنوزه زیباست و .... یعنی بازی خوب بشماری خیلی زیاده ولی برای ویتا با این قدرت چند تا بازی مثل آنچارتد و کیلزون اومد نه گاد آف وار نه تام رایدر نه گرن توریسمو نه .... اونم با قدرتی که میتونست فوق العاده باشه قدرتی که اگه آنچارتد اولشو با آنچارتد 1 مقایسه کنی باید ببینی آنچارتد بعدی براش میومد چی میشد.یا گاد آف وار میومد چی میشد.وقتی از قدرت کنسول استفاده نشه به چه دردی میخوره بازی ps1 باهاش بازی کنی.قرار باشه ps1 بازی کنی الان مدیاپلیرهای شاتل 150 تومن هستن میتونن اجرا کنن.psvita یه اژدهایی بود که هیچ وقت نشد قدرت اصلیشو دید بازی هایی مثل آنچارتد و کیلزون گوشه ای از قدرتشو نشون دادن که اگه سری های بعدیشون میومدن چون بازی سازها قبلا با سخت افزارش آشنا شده بودن میتونستن نسخه بعدی رو خیلی بهتر بسازن مثل ps3 و ...که با تجربه کسب کردن بهترشو ساختن.در ضمن بازی هایی که میخواید به صورت آنلاین برای ps3 رو بازی کنید باید قانونی بازی رو از همونجا خرید کنید با هک نمیشه.پس زیاد فکرش نرید.اشتراک 1 ماهش 240 تومنه.و نیاز به اینترنت پیشنهادی 12 مگ و پینگ تایم خیلی پایین داره.و البته psvita رو پشتیبانیشم از همین ps new قطع کرده و دیگه امکان پذیر نیست یعنی همه جانبه همون طور که خودشم چند سال پیش گفت پشتیبانی از ویتا رو به طور کامل قطع کرد.
اقا این اسمش PS NOW نه NEW
نمی دونم قطع شده یا نه اما چون هکش همچنان فعاله شاید بشه با 1 نرم تفزار دیگه دیگه دورش زد هر چند PSVITA قابلیت استریم عالی هم PC هم PS4 داره پس نشه هم از اونجا می شه PS NOW فعال کرد.
خوبیش اینکه RES PSVITA خیلی کمه احتمالا بشه باهاش با نت شخمی ایران هم بازی کرد.
من اصلا با حرفات موافق نیستم چرا؟ چون بازی های PS1 باید با دسته بازی کرد اونم توی صفحه نمایش کوچک که خیلی گرافیک پایینش توی ذوق نزنه تازه شبیه ساز ADRENILINE نه تنها SAVE STATE داره بلکه برای همه ی بازی هاشم چیت جدید اومده تا لذت بازی رو بیشتر بشه کرد.
اما اوج استفاده ی PS VITA بازی های PSP هست در هک جدیدش برای کلی از بازی هاش فریم 60 یا پچ بهبود گرافیک هم در همین چیت انجین بهش اضافه شده که در کنار قابلیت های دیگش لذت بازی هاش فوق العاده شده من اصلا نمی فهمم 1 بازی مشابه SPLINTER CELL PSP چطوری پچ CAMERA گرفته که دوربینش در حالت عادی با انالوگ دوم شده که O+ANALOG هست بعد که می ری روی حالت تفنگ که کنترل شخصیت با XO اینا می شه با کنترل شخصیت با انالوگ اول هست کنترل دوربین با انالوگ دوم دمشون گرم واقعا
اصلا PSP اینقدر بازی خوب زیاد داره که من خودمم حتی نمی دونستم یهنی DIRT 2 هم داشت یا KINGDOM HEARTS یا DANTE INFERNO یا حتی SPLIT SECOND که منی که قبلا PSP هم داشتم ازشون بی خبر بودم این دستگاه لعنتی تا سال 2012 براش بازی اومده و کلی بازی قشنگ داره که در صفحه نمایش 5INCH OLED که داره با این همه چیت و مد فیلتر و قابلیت ارزش خریدش سوپر زیاده
نرم افزار PKGJ هم که اجازه می ده عین استور خودش هر بازی با پچ و هر چی DLC داری روی خودش دانلود کنی دیگه چی می خواید؟
اگر برید توی YOUTUBE همچنان بخش PSVITA به شدت فعال هست و فیلم های جدید کلی بازدید کننده داره
من پست بعدیم چنتا لینک مشتی از نرم افزارهای هک که چند ماه اخیر اومدن می ذارم که نشون می ده محبوبیت این کنسول چقدر بالا هست.
DS4 جدید یکیش هست که مشکل DEAD ZONE دسته 4 حل کرده بالاخره