هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان یه سوال دارم من میخوام به تازگی یه ویتا بخرم و رفتم اون راهنمای رو خوندم نوشته بود که بازی اروجینال PSP روی ویتا اجرا میشه اخه چه جوری واقعا میشه یعنی من راحت بازی رو انتقال بدم به ویتا و بازی که ماله PSPهست اجرا میشه بدون هیچ دنگ و فنگی
منظورش اینه که بازی هایی که از استور می تونید بخرید رو اجرا می کنه

دوستان یه سوال دارم من میخوام به تازگی یه ویتا بخرم
و رفتم اون راهنمای رو خوندم نوشته بود که بازی اروجینال PSP روی ویتا اجرا میشه
اخه چه جوری واقعا میشه یعنی من راحت بازی رو انتقال بدم به ویتا و بازی که ماله PSPهست اجرا میشه بدون هیچ دنگ و فنگی
همونطور که دوستان گفتن بله باید بازی ها رو از استور خرید کنی،
اما یه هکی موجوده که میشه بوسیله اون بازی های PSP رو به صورت کپی روی ویتا اجرا کرد که اونم بخوای استفاده کنی، نباید ویتات رو آپدیت کنی و کلا باید قید آنلاین و استور رو بزنی،
البته یه صداهایی فعلا داره میاد که دارن هکش میکنن، ولی طول میکشه.

سلام من بازی dissidia final fantasy رو برای ویتا خریدم به قیمت 19.99 دلار چون این بازی رو خیلی دوست داشتم
ولی اینجا یه مشکلی هست و اونم پایین بودن کیفیت این بازی رویه ویتا ست تقریبا بازی های PSP رویه ویتا با همون رزولوشن psp متاسفانه اجرا مشن
اگر چه شما میتونید تویه تنظیمات لبه ها رو درست کنی ولی بازم بازی تار میشه
من پیشنهاد میکنم اصلا طرف بازی های PSP نرو چون گرافیکش دلتو میزنه خود ویتا بازی های خوبی داره
والا من که خودم به شخصه بازی PSP پول نمیدم بخرم، اینم که گفتم خب مجانیه دیگه !
مفت باشه کوفت باشه :d

دوستان یه سوال دارم من میخوام به تازگی یه ویتا بخرم
و رفتم اون راهنمای رو خوندم نوشته بود که بازی اروجینال PSP روی ویتا اجرا میشه
اخه چه جوری واقعا میشه یعنی من راحت بازی رو انتقال بدم به ویتا و بازی که ماله PSPهست اجرا میشه بدون هیچ دنگ و فنگی
هیچی از استور میخری ! بعد دانلود میشه مستقیم به دستگاه.

بچه ها یه چند تا بازی نقش آفرینی نوبتی به غیر از Tales of Hearts R و natural doctrine معرفی میکنید البته از این دو بعدی ها نباشه مثل همین دوتا باشه
YS Memories Of Celceta عالی هست ! نسخه جدیدش هم احتمالا 2015 یا 16 عرضه میشه روی 4 و ویتا .
Persona4 اگر بازی نکرده فوق القعاده هست !
Dragon's Crown هم دو بعدی هست اما هرکی بازی کرده حال کرده ! کلا از بهترین بازیهای هست که پارسال عرضه شده روی 3 و ویتا در زمینه rpg .
سری Disgea 3-4 هم هست که عالین ...

YS Memories Of Celceta عالی هست ! نسخه جدیدش هم احتمالا 2015 یا 16 عرضه میشه روی 4 و ویتا .
Persona4 اگر بازی نکرده فوق القعاده هست !
Dragon's Crown هم دو بعدی هست اما هرکی بازی کرده حال کرده ! کلا از بهترین بازیهای هست که پارسال عرضه شده روی 3 و ویتا در زمینه rpg .
سری Disgea 3-4 هم هست که عالین ...
Soul Sacrifice چطوره اونم خوبه ؟
من کلا اکشن داشته باشه ترجیح میدم.

Soul Sacrifice چطوره اونم خوبه ؟
من کلا اکشن داشته باشه ترجیح میدم.
Soul Sacrifice Delta خیلی خوبه ! هم امتیازاش خوب بود هم user score اش ! Freedom Wars هم خوبه اما SS Delta بیشتر حالت Fantasy - goth داره اون یکی Sci Fi
من خودم میونم زیاد با بازیهای Arena خوب نیست. مگرنه Toukiden هم هست که ok هست.

Soul Sacrifice Delta خیلی خوبه ! هم امتیازاش خوب بود هم user score اش ! Freedom Wars هم خوبه اما SS Delta بیشتر حالت Fantasy - goth داره اون یکی Sci Fi
من خودم میونم زیاد با بازیهای Arena خوب نیست. مگرنه Toukiden هم هست که ok هست.
اتفاقا Toukiden رو هم دیدم، اما بیشتر سبک Dynasty Warriors بود، خوشم نیومد، ولی احساس میکنم این بیشتر شبیه Dark Souls میمونه، باس کشی زیاد توش داره.

اتفاقا Toukiden رو هم دیدم، اما بیشتر سبک Dynasty Warriors بود، خوشم نیومد، ولی احساس میکنم این بیشتر شبیه Dark Souls میمونه، باس کشی زیاد توش داره.
کلا این 3 تا شامله Toukiden - Freedom wars - Soul Sacrifice Delta همه یک سبک هست ! Arena همه . توی یه نقشه میری همه رو میکشی تموم میشه دوباره میری یه نقشه دیگه همه رو میکشی D: ...
من میونم زیاد با اینطور بازیا خوب نیست ولی SS یعدش Tou - Freedom ...
نه شبیه DS نیستن اصلا ///// همه شون یه سری boss fight های طولانی و سخت دارن

ممنون از دوستان که جواب دادن
میدونید چرا پرسید چون من یه چند تا بازی پلاس برای psp دانلود کردم و به خاطر همین موضوع رفتم psp رو اروجینالش کردم و نمیدونستم که ویتا بازی های psp که دیجیتالی باشه اجرا میکنم
==========
خیلی خوب از اونجای که من راهنمایی ها رو خوندم تصمیم گرفتم یه ویتا مدل 2000 رو بخرم چون هم باطریش یه ساعت بیشتر عمر میکنه و هم اینکه رم 1 گیگ هم داره
خوب دوستان کسی قیمت نو یا دست دومشو نداره به من بده تا یه ارزیابی کنیم ببینیم چه قدر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or