البته همه بازیا رو مثل اینکه درست حسابی اجرا نمیکنه ! یه لیستی از بازیا رو درست اجرا میکنه . احتمال داره مشکلاتی باشه اما بازیهایی که روی استوره ویتا هستن ( Psp ها ) همه درست اجرا میشن !ممنون از دوستان که جواب دادن
میدونید چرا پرسید چون من یه چند تا بازی پلاس برای psp دانلود کردم و به خاطر همین موضوع رفتم psp رو اروجینالش کردم و نمیدونستم که ویتا بازی های psp که دیجیتالی باشه اجرا میکنم
==========
خیلی خوب از اونجای که من راهنمایی ها رو خوندم تصمیم گرفتم یه ویتا مدل 2000 رو بخرم چون هم باطریش یه ساعت بیشتر عمر میکنه و هم اینکه رم 1 گیگ هم داره
خوب دوستان کسی قیمت نو یا دست دومشو نداره به من بده تا یه ارزیابی کنیم ببینیم چه قدر میشه
سلام،ریمن ها هر دو تا شون تخفیف 30% خوردن،شدن 13 دلارسلام
برورچ در حد 10-15 دلار بازی خوب چیا هست ؟
مثلا چیا ؟سلام،ریمن ها هر دو تا شون تخفیف 30% خوردن،شدن 13 دلار
بازی های خوبش بالای 20 دلارن
تو استور نگاه کن،مثلا most wanted یا persona یا unchartedمثلا چیا ؟
البته همه بازیا رو مثل اینکه درست حسابی اجرا نمیکنه ! یه لیستی از بازیا رو درست اجرا میکنه . احتمال داره مشکلاتی باشه اما بازیهایی که روی استوره ویتا هستن ( Psp ها ) همه درست اجرا میشن !
در مورده اون قضیه هم به نظرم به اون 1 گیگ زیاد فکر نکن ! پچ و نمیدونم دانلود بازیهای digital اصلا یک گیگ کفاف نمیده .حتما یه مموری در حده 8 یا 16 بسته به کاری که میخوای بکنی بخر . من خودم 32 دارم تغریبا دیگه کافیه ! چون ویتا خیلی از بازیای خوبش ایندی هست و پلاس هم بازیهای توپی میزاره ! برای همین به نظرم جا زیاد برای دانلود میخواد
در هر صورت موفق باشی.
uncharted که شامله پلاس بود تموم شد دیگه هم نمیشه D: ...لطفا یه مشورت بدین.یه ویتا دارم ورژن1/80 هست.پلاس هم دارم.به نظرتون ورژن رو ارتقا بدم از پلاس استفاده کنم و بازیهای فری.ارزش داره؟
یا نرم بالا و منتظر هک psp بمونم رو ویتا
آنچارتد-کیلزون-تروی شامل پلاس نشدن؟
ضمنا یه سوال دیگم دارم.با ورژن 1/80 میشه بازیای جدیدو اجرا کرد که اگه ورژنو نبرم بالا از طریق ps3 بریزم روش بازی رو؟
دقیقا منم همین کار کردم ...32 خیلی به صرفه هست !مرسی
برهرحال یه تستی میزنم چون بازی اروجینال psp دارم ببینم اجرا میکنه یا نه
اره توی فکرشم یه 32 گیگ بخرم حوصله ندارم تند تند پر بشه پیش از 30 عنوان بازی پلاس دارم که میتوانم روی ویتا بازی کنم و مطمئنم که جا کم میارم
آنچارتد-کیلزون-تروی شامل پلاس نشدن؟
TearAwayتروی هم نمیدونم چی هست که میگی شرمنده D: .... اما هرچی فک میکنم چنین بازی نشده برای پلاس !_@
دوستان عزیز این تخفیفات جمعه سیاه که برای VITA اومده کدوم بازی ارزش خرید داره ؟؟ فوری راهنمایی کنید مرسی
:d اهان !GotchATearAway
tactical هست بیشتربچه ها بازی deception 4 چطوره ؟؟؟ واقعیتش رفتم freedom war رو دیدم زیاد خوشم نیومد کلا من از پشت سر هم دکمه زدن خوشم نمیاد
این deception 4 نوشته بود اکشن ولی مثل اینکه اکشن نیست یه حالت نوبتیه ؟؟
مرسی دوستان
دوستان رم 16 و 32 ویتا چنده؟
دوستانی که بازی کردن هم بگن بنظرشون کیلزون چطور بوده؟گیمپلی و گرافیک؟ارزش خرید داره؟آنلاینم داره؟
ضمنا فیفا 15 چطور؟بهتر نشده گرافیکش؟و اینکه واسه آنلاین ویتا به پلاس نیاز هست یا نه؟