هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

ممنون از دوستان که جواب دادن
میدونید چرا پرسید چون من یه چند تا بازی پلاس برای psp دانلود کردم و به خاطر همین موضوع رفتم psp رو اروجینالش کردم و نمیدونستم که ویتا بازی های psp که دیجیتالی باشه اجرا میکنم
==========
خیلی خوب از اونجای که من راهنمایی ها رو خوندم تصمیم گرفتم یه ویتا مدل 2000 رو بخرم چون هم باطریش یه ساعت بیشتر عمر میکنه و هم اینکه رم 1 گیگ هم داره
خوب دوستان کسی قیمت نو یا دست دومشو نداره به من بده تا یه ارزیابی کنیم ببینیم چه قدر میشه
البته همه بازیا رو مثل اینکه درست حسابی اجرا نمیکنه ! یه لیستی از بازیا رو درست اجرا میکنه . احتمال داره مشکلاتی باشه اما بازیهایی که روی استوره ویتا هستن ( Psp ها ) همه درست اجرا میشن !

در مورده اون قضیه هم به نظرم به اون 1 گیگ زیاد فکر نکن ! پچ و نمیدونم دانلود بازیهای digital اصلا یک گیگ کفاف نمیده .حتما یه مموری در حده 8 یا 16 بسته به کاری که میخوای بکنی بخر . من خودم 32 دارم تغریبا دیگه کافیه ! چون ویتا خیلی از بازیای خوبش ایندی هست و پلاس هم بازیهای توپی میزاره ! برای همین به نظرم جا زیاد برای دانلود میخواد
در هر صورت موفق باشی.

لطفا یه مشورت بدین.یه ویتا دارم ورژن1/80 هست.پلاس هم دارم.به نظرتون ورژن رو ارتقا بدم از پلاس استفاده کنم و بازیهای فری.ارزش داره؟
یا نرم بالا و منتظر هک psp بمونم رو ویتا
آنچارتد-کیلزون-تروی شامل پلاس نشدن؟
ضمنا یه سوال دیگم دارم.با ورژن 1/80 میشه بازیای جدیدو اجرا کرد که اگه ورژنو نبرم بالا از طریق ps3 بریزم روش بازی رو؟

البته همه بازیا رو مثل اینکه درست حسابی اجرا نمیکنه ! یه لیستی از بازیا رو درست اجرا میکنه . احتمال داره مشکلاتی باشه اما بازیهایی که روی استوره ویتا هستن ( Psp ها ) همه درست اجرا میشن !

در مورده اون قضیه هم به نظرم به اون 1 گیگ زیاد فکر نکن ! پچ و نمیدونم دانلود بازیهای digital اصلا یک گیگ کفاف نمیده .حتما یه مموری در حده 8 یا 16 بسته به کاری که میخوای بکنی بخر . من خودم 32 دارم تغریبا دیگه کافیه ! چون ویتا خیلی از بازیای خوبش ایندی هست و پلاس هم بازیهای توپی میزاره ! برای همین به نظرم جا زیاد برای دانلود میخواد
در هر صورت موفق باشی.

مرسی
برهرحال یه تستی میزنم چون بازی اروجینال psp دارم ببینم اجرا میکنه یا نه
اره توی فکرشم یه 32 گیگ بخرم حوصله ندارم تند تند پر بشه پیش از 30 عنوان بازی پلاس دارم که میتوانم روی ویتا بازی کنم و مطمئنم که جا کم میارم

لطفا یه مشورت بدین.یه ویتا دارم ورژن1/80 هست.پلاس هم دارم.به نظرتون ورژن رو ارتقا بدم از پلاس استفاده کنم و بازیهای فری.ارزش داره؟
یا نرم بالا و منتظر هک psp بمونم رو ویتا
ضمنا یه سوال دیگم دارم.با ورژن 1/80 میشه بازیای جدیدو اجرا کرد که اگه ورژنو نبرم بالا از طریق ps3 بریزم روش بازی رو؟
uncharted که شامله پلاس بود تموم شد دیگه هم نمیشه D: ...
killzone که نشده .
تروی هم نمیدونم چی هست که میگی شرمنده D: .... اما هرچی فک میکنم چنین بازی نشده برای پلاس !_@

در کل که ps vita میگیرم که از vita استفاده کنیم دیگه D: من بودم طرفه اون هک نمیرفتم. بازیهای Psp چندان گرون هم نیستن ! همیشه هم ارزش خرید ندارن .//

مرسی
برهرحال یه تستی میزنم چون بازی اروجینال psp دارم ببینم اجرا میکنه یا نه
اره توی فکرشم یه 32 گیگ بخرم حوصله ندارم تند تند پر بشه پیش از 30 عنوان بازی پلاس دارم که میتوانم روی ویتا بازی کنم و مطمئنم که جا کم میارم
دقیقا منم همین کار کردم ...32 خیلی به صرفه هست !

تروی هم نمیدونم چی هست که میگی شرمنده D: .... اما هرچی فک میکنم چنین بازی نشده برای پلاس !_@
TearAway ;)

دوستان عزیز این تخفیفات جمعه سیاه که برای VITA اومده کدوم بازی ارزش خرید داره ؟؟ فوری راهنمایی کنید مرسی

فقط 6 تا بازی در این لیست معرفی شده برای ویتا! و بیشتر تخفیف ها برای بازی های PS3 هست!
از نظر من Rayman Legends و Rayman Origins ارزش خرید دارند( البته اگر تا حالا این 2 تا رو بازی نکرده باشی)

TearAway ;)
:d اهان !GotchA

بچه ها بازی deception 4 چطوره ؟؟؟ واقعیتش رفتم freedom war رو دیدم زیاد خوشم نیومد کلا من از پشت سر هم دکمه زدن خوشم نمیاد
این deception 4 نوشته بود اکشن ولی مثل اینکه اکشن نیست یه حالت نوبتیه ؟؟
tactical هست بیشتر
باید توی محیط طله سوار کنی و از طله ها استفاده کنی برای شکسته دشمنان !

مرسی دوستان
دوستان رم 16 و 32 ویتا چنده؟
دوستانی که بازی کردن هم بگن بنظرشون کیلزون چطور بوده؟گیمپلی و گرافیک؟ارزش خرید داره؟آنلاینم داره؟
ضمنا فیفا 15 چطور؟بهتر نشده گرافیکش؟و اینکه واسه آنلاین ویتا به پلاس نیاز هست یا نه؟

مرسی دوستان
دوستان رم 16 و 32 ویتا چنده؟
دوستانی که بازی کردن هم بگن بنظرشون کیلزون چطور بوده؟گیمپلی و گرافیک؟ارزش خرید داره؟آنلاینم داره؟
ضمنا فیفا 15 چطور؟بهتر نشده گرافیکش؟و اینکه واسه آنلاین ویتا به پلاس نیاز هست یا نه؟

قیمت مموری 16 حدود 130 و 32 حدود 240 هست . برای استفاده از بخش مولتی پلیر بازیها در ویتا نیاز به اشتراک پلاس نیست.

در مورد کیلزون, بخش مولتی پلیر داره.
FPS بهتر از این برای ویتا نداریم و با روند فعلی نخواهیم داشت :|
با توجه به کم بودن بازهای خوب و بزرگ برای ویتا حتما ارزش تجربه کردن داره .
به صورت کلی بخوام بگم گرافیک عالیه و گیم پلی هم انصافا خوب کار شده و با در نظر گرفتن مشکلات FPS ها روی کنسول های دستی بازی کنترل کم نقصی داره.
اصلا با افتضاح هایی مثل Call of Duty: Black Ops یا Resistance :-&, قابل مقایسه نیست .
در واقع میشه گفت بهترین تجربه از سبک FPS که تا به حال روی کنسول دستی ارائه شده.

در مورد فیفا 15 اطلاع چندانی ندارم چون پیگیرش نبودم ولی بعید میدونم خیلی فرقی کرده باشه با قبلی ها.
نسخه های قبل که فقط شماره فیفا روی کاور عوض میشد:|

میبخشید ولی من انگار سوالام تمامی نداره=))
با عرض معذرت...
واسه دانلود بازیای ویتا از طریق ps3 هک آنلاینم مشکلی پیش نمیاد که بخوام بن بشه اکانتم چون کلی بازی توش دارم واسه دانلود هم پلاس هم خریداری شده.پولم فعلا واسه خرید رم ندارم.گفتم اگه اینطور باشه تو دستگام باشه که خواستم سریع منتقل کنم بازیارو.
راستی روش دانلود بازیای ویتا از طریق PC هنوزم هست یا بسته شده راهش؟
پیشاپیش ممنون بابت کمک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or