IMANOKA
کاربر سایت
شوخی میکنی یعنی هر چی دانلود کردم میپره؟؟؟!!!!!!
اره.ولی بک اپ بگیر
چجوری باید بک آپ گرفت
علما من اکانتم رو از usa به اروپا تغییر دادم ولی الان نمیدونم مال کجاست فقط نوشته en-gb الان این مال کجای اروپاست؟؟؟
در ضمن آیا میتونم با کارت PSN ماله UK از فروشگاه خرید کنم؟؟؟؟؟؟؟
همچنین استور اروپا خیلی بهتر و باحال تر از usa هست کیف کردم ولی کاش از اول اروپا رو میگرفتم ریجن دستگاه هم 2 هست
نه لازم نیست اینترنت وصل بشی،آقا یه سوال
گفتید اگه از ps plus چیزی رایگان بگیرم برای بازی باید شارژ کنم دایم پلاس رو
پس هروقت شما بازی های رایگان پلاس بازی میکردید اول باید به نت وصل میشدید تا شارژتون چک بشه؟
اخه تنها راهش همینه
واقعا سونی همچین سیاستی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نیازی نداره برا بازی همش به نت وصل باشی! وقتی شارژ میکنی پلاس رو دیگه نمیخواد وصل بشی به نت تا چک کنه! تا همون مدت شارژت free میتونی بازی کنی!آقا یه سوال
گفتید اگه از ps plus چیزی رایگان بگیرم برای بازی باید شارژ کنم دایم پلاس رو
پس هروقت شما بازی های رایگان پلاس بازی میکردید اول باید به نت وصل میشدید تا شارژتون چک بشه؟
اخه تنها راهش همینه
واقعا سونی همچین سیاستی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان از کجا میشه فهمید اکانتم مال کجاست؟؟؟؟
میخوام بازی بخرم موندم بخدا!!!!!!!!!!!
خب دکتر این علامته پونده دیگه :d اکانتت برا UK یا همون United Kingdom یا همون انگلیس هستش :d مثل منی تو هم. کلی پول باید برا خرید uk psn card بدی :dآقا اینه £
آقا اینه £
آره دیگه، فکر کنم gb مخفف Great Britain باشه :d بریتانیای کبیر :dگفتم از همون اول gb برا انگلیس هست. ولی گفتم یه درصد اشتباه نگم بری یه کارت یورو بخری بعد بد و بیراه بگی بهمون.:d فاتحت خوندس پسر با این هزینه ها.:d
نه باو از این خبرا نیست. تو باید 160 بدی پول یه بازی، اونجوری با یه UK psn card میتونی دست کم چند تا بازی ارزون بخری ولی خوبی بازی فیزیکی اینه که دست کم میتونی دوباره بفروشیش دیگه. اینش خیلی خوبه. فضا هم روی مموری کارتت اشغال نمیکنه!اشکال نداره از خرید فیزیکی بازی ها ارزون تر درمیاد:d
آقا یه سوال مثلا یه کارت 10 پوندی دقیقا 10 پونده یا مثل ایرانسل 9.8 پوند شارژ میشه
چون من یه بازی 9.9 پوندی میخواستم بخرم اگه اینطوری مثل ایرانسل مالیات میخوره 20 پوندی بگیرم؟؟