هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

بچه ها یه سوال پیش اومده. یه چیزی رو مثلا با ویتا میزنیم تو دانلود لیست و یه مقداریشو دانلود میکنیم و بعد pause میزنیم ، چرا جدیدا دوباره از اول شروع میکنه؟؟؟ :|

- - -ویرایش - - -

آره سرعتش تو آپدیت 3.30 خیلی خوب شد. :)
چیزه خاصی تو نت دستگیرم نشد. شاید ماله نت یا باگی چیزه باشه
منم یه دونه بازی دانلود کردم توی چند نوبت مشکلی نبود توی resume .
تازه زحمت کشیدن resume هم برای 4 گذاشتن لووووووووووووول

مال من که resume درسته
انشاالله مال شما هم درست بشه
من به پشتیبان چت زنده شرکت سونی درخاست دادم عربی اضاف شه
گفت فکر نکنم

- - -ویرایش - - -

دوستان خواهش دارم بهم بگید بدون اپدیت چجوری از psn دانلود کنم

یعنی امکان نداره :| خودت امتحان کردی محسن؟ شاید این آپدیت جدیده اینجوری شده؟ ولی به نظرم غیر ممکن میاد. اگه اینجوری شده باشه که خیلی احمقانست :|

نه برای من یه چند بار شد میشا. حتی تو آپدیتای قبلی. مثلا یه چیزی رو میزدم فقط بره تو دانلود لیستم که بعدا دانلودش کنم. مثلا 8 مگ گرفته بود. بعدا که میزدم دوباره از اول شروع میکرد به گرفتن.
آخریش هم همین برنامه ی PS NOW بود همین جوری گفتم الکی بزار دانلودش کنم، حدود 40 درصدش رو قبلا گرفته بودم . اما بعد چند روز که زدم ادامشو بگیره از اول آورد. :|

- - -ویرایش - - -

چیزه خاصی تو نت دستگیرم نشد. شاید ماله نت یا باگی چیزه باشه
منم یه دونه بازی دانلود کردم توی چند نوبت مشکلی نبود توی resume .
تازه زحمت کشیدن resume هم برای 4 گذاشتن لووووووووووووول

نمیدونم چرا برای من یه چند باری شده!! :(

- - -ویرایش - - -

مال من که resume درسته
انشاالله مال شما هم درست بشه
من به پشتیبان چت زنده شرکت سونی درخاست دادم عربی اضاف شه
گفت فکر نکنم

- - -ویرایش - - -

دوستان خواهش دارم بهم بگید بدون اپدیت چجوری از psn دانلود کنم

نمیشه خب. حتما باید آپدیت بکنی.

خب شاید چون بعد از چند روز میری ادامه بدی اینجوری میشه!!!!!!!!!! من یه چند باری pause کردم ولی دوباره یکی دو دقیقه بعد resume کردم و مشکلی نداشت!

بابا یعنی چی آخه. این جوری که نمیشه. تو PS3 یه چیزیو تا هر جا گرفته باشی، ادامشو میتونی یه قرن بعد بزنی بگیری. :)

نمیدونم چرا برای من یه چند باری شده!! :(

برای منم چند بار اتفاق افتاده :d
رو یه سری از بازی ها اینطوری میشه که دیگه از ادامه دانلود نمیشه و کلا باید از اول دانلود کنی :|
برنامه ها رو نمیدونم :-s
هیچ راه حلی هم نداره جز اینکه از این برنامه های جانبی که لینک رو با pc دانلود میکنن و انتقال میدن استفاده کنی :d

برای منم چند بار اتفاق افتاده :d
رو یه سری از بازی ها اینطوری میشه که دیگه از ادامه دانلود نمیشه و کلا باید از اول دانلود کنی :|
برنامه ها رو نمیدونم :-s
هیچ راه حلی هم نداره جز اینکه از این برنامه های جانبی که لینک رو با pc دانلود میکنن و انتقال میدن استفاده کنی :d

برای من رو برنامه ها شد. :| شت. :d

شاید مشکل از نت باشه ها. من دیجیتالی خیلی چیزا رفتم در حالات و فواصل زمانی مختلف هم دانلد رو متوقف و دوباره از سر گرفتم مشکلی نداشت به هیچ وجه. مشکل زیاد و شایعی هم نیست تو اینترنت پس احتمال داره از سرویس نت تون باشه یا باگی چیزی شاید با فکتوری ریستی چیزی حل بشه!

محسن جان
منم ps now دارم
ولی همچین مشکلی ندارم
حتی اگه بعد چند روز بزنی
مگه اینکه بخای در هنگام resume از یه اینترنت دیگه استفاده کنی
فکر کنم به ایپی ها حساسه
دقیق یادم نیس چی خوندم در موردش
خلاصه هرگز چنین مشکلی نداشتم

- - -ویرایش - - -

آقا یه سوال
گفتید اگه از ps plus چیزی رایگان بگیرم برای بازی باید شارژ کنم دایم پلاس رو
پس هروقت شما بازی های رایگان پلاس بازی میکردید اول باید به نت وصل میشدید تا شارژتون چک بشه؟
اخه تنها راهش همینه
واقعا سونی همچین سیاستی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محسن جان
منم ps now دارم
ولی همچین مشکلی ندارم
حتی اگه بعد چند روز بزنی
مگه اینکه بخای در هنگام resume از یه اینترنت دیگه استفاده کنی
فکر کنم به ایپی ها حساسه
دقیق یادم نیس چی خوندم در موردش
خلاصه هرگز چنین مشکلی نداشتم

احتمالا از نت باشه. ولی خب من فقط از نت خودم استفاده کردم. :| باز ممنون.;)

- - -ویرایش - - -

شاید مشکل از نت باشه ها. من دیجیتالی خیلی چیزا رفتم در حالات و فواصل زمانی مختلف هم دانلد رو متوقف و دوباره از سر گرفتم مشکلی نداشت به هیچ وجه. مشکل زیاد و شایعی هم نیست تو اینترنت پس احتمال داره از سرویس نت تون باشه یا باگی چیزی شاید با فکتوری ریستی چیزی حل بشه!

باید عوضش کنم این مبین نت آشغال رو.:((

بچه ها من میخوام بازی valkyria chronicle 2 psp رو برایه ویتا بخرم ولی تویه استور اصلا نیست
خیلی ها خریدن من هر چی تویه استور سرچ میکنم چیزی نمیاد الان مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بازی رو خیلی دوست دارم لطفا راهنمایی کنید:(
تو استور من که واسه آمریکاست بود،
کلمه اولش و فقط سرچ میکردی شاید میومد.

یه اکانت uk ساختم تویه اون هست ولی حالا چطور اکانتم رو به اکانت جدید تبدیل کنم ویتاکه اجازه تغییر اکانت رو نمیده
مشکلی با کارت psn ندارم میرم مال uk رو میخرم فقط مشکلم خود دستگاه هست چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید ویتا رو ریست کنی تا بتونی اکانت جدید رو توش وارد کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or