2flow
کاربر سایت
ممنون
ولی به نظرم اگر میشد یه جوری برای PS4 رو توش جا داد خیلی خوب میشد. حالا نمیدونم کسی تست کرده یا نه.
- - -ویرایش - - -
یه سوال بنیادی دارم،
اول از همه اینکه نباید استور رو آپدیت کرد درسته و باید رو همون ورژن بمونه دیگه ؟
دوم اینکه خوب اگر آپدیت نکنیم، چجوری میشه بازی اکسپلویت رو دانلود کرد ؟ فرض کنین تو اکانت هست.
اصن چجوریاست ؟
سلام بله روش هایی برای دسترسی به نت در فرم وایر های قدیمی هست که بدون اپدیت به اخرین ورژن به نت وصل بشن
این هک به نظر یه هک خیلی ابتدایی هست و هک کامل نیست درنتیجه اگر مایل هستید به اخرین ورژن ارتقا بدین ولی دوستانی که علاقه دارن از این اکسپلویت استفاده کنن تو هر ورژنی که هستن بمونن
- - -ویرایش - - -
سلام
من تازه یه ویتا گرفتم با رم 4 و سیم خور البته دست دو به قیمت 320
خوب خریدم یا نه؟ الان من بخوام بازی پی اس پی رو روی ویتا اجرا کنم باید چیکار کنم؟ تا حالا کنسول دستی نداشتم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام دستگاه رو به قیمت خیلی خوبی گرفتین دوست من امیدوارم همه چیزش رو به راه باشه...
برای اجرای بازی های پلی 4 رو ویتا باید از منوی تنظیمات پلی 4 ویتا رو باهاش سینک کنید اول وارد تنظیمات که بشید خودتون بخش مورد نظر رو پیدا میکنید کار سختی نیست بعد هم از تو ویتا وارد برنامه مخصوصش بشین و مراحل رو همون جور که خودش راهنمایی میکنه دنبال کنید...من خودم infamuse رو تا نصفه رو ویتا بازی کردم به نظرم خوب نیست هم فریم رو 30 قفله هم جزییات خیلی خوب مشخص نیستن تو صفحه نمایش کوچیک ویتا...