سلام.آره ولی فقط تعداد بسیار کمی از بازی ها مثل کیلزون3 یا ریمن
منون پس چرا ارور میده ویتا و کد میدم اون قسمت که میگه اینترنت یا کانکت ارور میده
سلام.آره ولی فقط تعداد بسیار کمی از بازی ها مثل کیلزون3 یا ریمن
منون پس چرا ارور میده ویتا و کد میدم اون قسمت که میگه اینترنت یا کانکت ارور میده
سلام،نه نداره،فقط اگه بخوای dlc بخری باید رجیون بازی با اکانت یکی باشه.دوستان من میخوام بازی کیلزون رو بگیرم، واسه آنلاین زدن ربطی به رجیون دستگاه و بازی که نداره ؟ البته نسخه فیزیکی رو من میخوام تهیه کنم.
نمیشه مثل وقتی که گوشی وصل میکنی به PC، فایل انتقال داد.کلا یه طوریه که من فقط باید تو اون فولدری که خودش داده مثلا موزیکه باید برم حتما تو موزیک اول فایلهام رو پیست کنم بعد بیام از توی ویتا اونا رو کپی کنم، مستقیم نمیتونم تو درایوش که تو My computer هست فایل بندازم، نمیدونم پاکشم کردم دوباره ریختم نشد.
من خودم تازه ویتا خریدم و دنبال همونم بودم، کل تهران رو زیر و رو کردم، فقط فروشگاه تماشا تو توپخونه داشت که اونم 980 میداد، تازه خود کنسول رو، پیشنهاد میکنم بیخیالش شی، فایده نداره، البته یه دست دو داشت که 670 میداد، ولی خدا داند که چجوری بود.سلام؛ کسی جایی برای خرید PS Vita Slim یا PCH-2000 سراغ داره معرفی کنه؟
این روکش آنالوگشم کسی جایی دیده؟
Amazon.com: Enhanced Thumb Grips Quad Pack BRAND NEW for Playstation Vita: Video Games
خیلی ممنون.
پ.ن: مطلع هستم که کیفیت صفحه اش تعریفی نداره.
سلام؛ کسی جایی برای خرید PS Vita Slim یا PCH-2000 سراغ داره معرفی کنه؟
این روکش آنالوگشم کسی جایی دیده؟
http://www.amazon.com/Enhanced-Thumb-Grips-Playstation-Vita-Sony/dp/B007U87E8Q
خیلی ممنون.
پ.ن: مطلع هستم که کیفیت صفحه اش تعریفی نداره.
قابله توجه ترینش اضافه شدن Theme ها هست که میتونید از store دانلود کنید .این اپدیت جدیده که دادن چه امکاناتی اضافه میکنه
اگه مودم وای فای داری به راحتی ویتا میشناسه وصل میشی به نت از خوده ویتا اکانت میسازی بعد میری تو استور کد رو میزنی و اسپویل رو حتما بخونسلام ... اخوی بنده یه ps vita 3g خریده ... حالا میخوام ببینم چطور میشه این کارتی که همراهش هست و روش یه کد داره رو چطور میشه فعال کرد و بازی های رایگان رو دانلود کرد؟
الان content manager رو از سایت سونی گرفتم ولی setup نمیشه رو سیستم ( ویندوز 7 64 بیت ) ... چطور باید اکانت بسازم برای دانلود بازی ها ؟
میشه اینترنت adsl ور به ps vita وصل کرد برای اکانت ساختن ؟
پیشاپیش ممنون
همونطور که میگی اگه آپدیت نکنی نمی تونی اکانت بسازی یا از خدمات دیگه استفاده کنی پس آپدیت کن و بقیه کارها رو انجام بدهممنون وصل شدم به نت فقط الان زده باید سیستم اپدیت شه به ورژن فلان تا بتونم اکانت بسازم ؟ اپدیتش کنم ؟