هر سوال و هر مطلبی در مورد PS Vita

دوستان من میخوام بازی کیلزون رو بگیرم، واسه آنلاین زدن ربطی به رجیون دستگاه و بازی که نداره ؟ البته نسخه فیزیکی رو من میخوام تهیه کنم.
سلام،نه نداره،فقط اگه بخوای dlc بخری باید رجیون بازی با اکانت یکی باشه.

سلام
من دستگام آنلاک هست و مدلش هم PCH1104 هست، اما هرکای میکنم ایرانسل رو نمیخونه میزنه invalid sim، با همراه اول مشکل نداره، ولی ایرانسل رو نمیشناسه چیکار کنم ؟
ممنون

کلا یه طوریه که من فقط باید تو اون فولدری که خودش داده مثلا موزیکه باید برم حتما تو موزیک اول فایلهام رو پیست کنم بعد بیام از توی ویتا اونا رو کپی کنم، مستقیم نمیتونم تو درایوش که تو My computer هست فایل بندازم، نمیدونم پاکشم کردم دوباره ریختم نشد.
نمیشه مثل وقتی که گوشی وصل میکنی به PC، فایل انتقال داد.
روشش همین هست.جور دیگه نمیشه.

سلام؛ کسی جایی برای خرید PS Vita Slim یا PCH-2000 سراغ داره معرفی کنه؟

این روکش آنالوگشم کسی جایی دیده؟

Amazon.com: Enhanced Thumb Grips Quad Pack BRAND NEW for Playstation Vita: Video Games

خیلی ممنون.

پ.ن: مطلع هستم که کیفیت صفحه اش تعریفی نداره.
من خودم تازه ویتا خریدم و دنبال همونم بودم، کل تهران رو زیر و رو کردم، فقط فروشگاه تماشا تو توپخونه داشت که اونم 980 میداد، تازه خود کنسول رو، پیشنهاد میکنم بیخیالش شی، فایده نداره، البته یه دست دو داشت که 670 میداد، ولی خدا داند که چجوری بود.

سلام ... اخوی بنده یه ps vita 3g خریده ... حالا میخوام ببینم چطور میشه این کارتی که همراهش هست و روش یه کد داره رو چطور میشه فعال کرد و بازی های رایگان رو دانلود کرد؟

الان content manager رو از سایت سونی گرفتم ولی setup نمیشه رو سیستم ( ویندوز 7 64 بیت ) ... چطور باید اکانت بسازم برای دانلود بازی ها ؟

میشه اینترنت adsl ور به ps vita وصل کرد برای اکانت ساختن ؟

پیشاپیش ممنون

سلام ... اخوی بنده یه ps vita 3g خریده ... حالا میخوام ببینم چطور میشه این کارتی که همراهش هست و روش یه کد داره رو چطور میشه فعال کرد و بازی های رایگان رو دانلود کرد؟

الان content manager رو از سایت سونی گرفتم ولی setup نمیشه رو سیستم ( ویندوز 7 64 بیت ) ... چطور باید اکانت بسازم برای دانلود بازی ها ؟

میشه اینترنت adsl ور به ps vita وصل کرد برای اکانت ساختن ؟

پیشاپیش ممنون
اگه مودم وای فای داری به راحتی ویتا میشناسه وصل میشی به نت از خوده ویتا اکانت میسازی بعد میری تو استور کد رو میزنی و اسپویل رو حتما بخون

:p

ممنون وصل شدم به نت فقط الان زده باید سیستم اپدیت شه به ورژن فلان تا بتونم اکانت بسازم ؟ اپدیتش کنم ؟
همونطور که میگی اگه آپدیت نکنی نمی تونی اکانت بسازی یا از خدمات دیگه استفاده کنی پس آپدیت کن و بقیه کارها رو انجام بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or