bnc
کاربر سایت
همچین چیزی تو ایران من تا حالا ندیدم بعید میدونم باشه
از DC پرسیدم داشته تموم کرده ! 100تومن
همچین چیزی تو ایران من تا حالا ندیدم بعید میدونم باشه
دوستان سلام
يه سوال : دوستان گرامي بنده اگر تيديل sata به usb بگيرم ميتونم هارد داخلي كامپيوترم رو به ps3 وصل كنم و به عنوان هارد اكسترنال ازش براي اجراي بازي ها استفاده كنم ؟؟؟
اگه جواب مثبته خواهشن سريع پاسخ بدين چون ميخوام يكي از اين تبديل هارو بگيرم
يه دنيا ممنونم
ياحق
دوستان سلام
يه سوال : دوستان گرامي بنده اگر تيديل sata به usb بگيرم ميتونم هارد داخلي كامپيوترم رو به ps3 وصل كنم و به عنوان هارد اكسترنال ازش براي اجراي بازي ها استفاده كنم ؟؟؟
اگه جواب مثبته خواهشن سريع پاسخ بدين چون ميخوام يكي از اين تبديل هارو بگيرم
يه دنيا ممنونم
ياحق
ps3 رو روشن کن. دسته رو باسیم وصل کن. دکمه PS رو بزن تا دسته روشن بشه. حالا دسته رو جدا کن. الان باید به صورت بیسیم کار کنه. اگه نشد، یه سوراخ کنار پیچ پشت دسته وجود داره داخل این سوراخ یه دکمه هست. با سوزن اونو فشار بده تا دسته ریست بشه. مرحله اول رو دوباره انجام بده.سلام
یکدونه دسته ps3 دارم که از چند وقت پیش دیگه به ps3 وصل نمی شه !
با دوتا ps3 تست کردم ولی وصل نمی شه
یکدونه نرم افزار دارم که ip بلوتوث رو عوض می کنه و ازش برای وصل کردن دسته ی ps3 به گوشی استفاده می کردم....... ( ولی ip این دسته رو دستکاری نکردم )..... با این نرم افزار هم ip رو نشون نمید تا بشه عوضش کرد
حالا می خواستم ببینم این دسته ی سالم رو چه جوری دستش کنم که 60 تومن خرج الکی برای دسته ی بکنم
ps3 رو روشن کن. دسته رو باسیم وصل کن. دکمه PS رو بزن تا دسته روشن بشه. حالا دسته رو جدا کن. الان باید به صورت بیسیم کار کنه. اگه نشد، یه سوراخ کنار پیچ پشت دسته وجود داره داخل این سوراخ یه دکمه هست. با سوزن اونو فشار بده تا دسته ریست بشه. مرحله اول رو دوباره انجام بده.
نه محمد جان احتمالا تو آپدیت بعدی درست بشه شایدم نشهیک سوال داشتم اینه که این مشکلی که برای هدفون 7.1 سونی موقع بازی آنلاین پیش اومده رفع شده یا نه؟
نه محمد جان احتمالا تو آپدیت بعدی درست بشه شایدم نشه
نه دیگه کلا نمیتونم استفاده کنم البته اگه موقع روشن بودن کابل usb رو نزنید نویزش کمتر میشهمشکل نويز صداش خيلي ازار دهندس?نميشه يعني استفاده کرد ازش اصلا???
لطفا هر کي ميدونه سريع جواب بده
سلام مجدد
دوستان من امروز هدست 7.1گرفتم...
فقط ي مشکل نافرم دارم که از عصر تاحالا رفته رو اعصابم بد فرم...
اقا دستگام نميشناسه هدستو!!
چه کنم!!
وقتي وصلش ميکنم چراغ چشمک زن خود هدست و usb چشمک زن ابي هست!(دو بار چشمک ميزنه به طور متوالي)
که تو کاتالوگش نوشته اين يعني هدست در حالت استند باي هست..
تو ستينگ قسمت اکسسوري هم ميرم نميشناسه هدستو...!!
چيکار کنم....کسي ميدونه مشکل از کجاست?
خود هدستو باید روشن کنی روشنش میکنی؟ ولومش بالاس؟ چون منم همین اشتباه رو کردم دفعه اول گوش چپ هستش جایی که نوشته WIRELESS STEREO HEADSET همونو دنبال کن برو بالا یه جا نوشته POWER ON/OFF MUTE اینو نگه دار تا هدست یه بوقی بزنه و روشن بشه