هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من دسته اولیم که باهاش هم زیاد بازی نکردم قاطی میکنه و فقط با سیم میشه بازی کرد تازه بار 2 3 بار از پشت دسته باز کرد دوباره زد جا تا دیونه بازی در نیاره . منظورم از دیونه بازی برای خودش چپ راست میره تیر میزنه کلا برای خودش کار میکنه .
میشه درستش کرد یا به چیز رفته؟ !!
دوستان یه راهنمایی کنند. در ضمن هم ریست دادم هم باتری در اوردم زدم جا اما هنوز قاطی بازی در میاره

حامد جان منم میخواستم این هدست رو بگیرم. ولی یکی از دوستام که هم این رو داره و هم بیتس و هم لاجیتک g35 منو پشیمون کرد از خریدن این هد ست.
شما صدای g35 رو شنیدی؟
علی آقا من نمیگم خدای هدسته من هدفون های بیتسُ استفاده کردم خیلی هدفون تست زدم و از همون لحظه اول عاشق بیتس شدم
ولی این هدست تو نوع خودش بهترینه صدای دالبی 7.1 شبیه سازی شده واقعا تمیز کار شده
وزنش خیلی کمه و رو سر اصلا سنگسنی نمیکنه
گوشی های بزرگش قشنگ گوشو تو خودشون قورت میده:d
خوبیشم اینه که به pc وصل میشه
با این همه مزیت میشه یکم کیفیت پایینشو چشم پوشی کرد اون مشکل شنیده شدن صدای خود طرف تو آنلاین زدن هم حتما سونی تو آپدیت بعدی درستش میکنه چون تقزیبا کل دنیا شاکین از این وضعیتش
ولی به هر حال تصمیم با خودتونه نهایتش میتونید وقتی تهران اومدید من براتون میارمش یه تست بزنید ببینید خوشتون میاد یا نه :d

سلام دوستان...
ببخشید تمامی هدفون ها و هدست هایی که برای ps3 هستن انقدر گرونن...!!?
میشه بگین مناسب ترین قیمتشون چیه...? فقط برای بازی می خوام و نه برای چت... بعد اینکه حتما باید بی سیم باشه و سیم دارش نیست.. آخه خیلی گرونه....!?

دوستان من چند وقت پیش چند تا پست دادم که انگاری دسته ام خراب شده!
دیگه الان مطمئن شدم که دسته مشکل داره، مخصوصا وقتی که وسط بازی به ps3 وصل میکنیش یه دفعه قاطی میکنه و هی برا خودش دکمه میزنه!
دیروز تو فوتبال هم برا خودش شوت میزد!

حالا میخوام بدون مباید چی کارش کنم!
کجا ببرم تعمیر کنم! اصلا فایده داره تعمیر یا یکی دیگه بخرم؟!
نبرم تعمیر کنم دوباره دو روز دیگه بازی در بیاره برا خودش!

سلام دوستان... ببخشید تمامی هدفون ها و هدست هایی که برای ps3 هستن انقدر گرونن...!!?میشه بگین مناسب ترین قیمتشون چیه...? فقط برای بازی می خوام و نه برای چت... بعد اینکه حتما باید بی سیم باشه و سیم دارش نیست.. آخه خیلی گرونه....!?
کسی نبود.....!?بابا یکی جواب ما هدفونی ها رو بده دیگه،لطفا....!

کسی نبود.....!?بابا یکی جواب ما هدفونی ها رو بده دیگه،لطفا....!

من پست شمارو جواب دادم نمیدونم چرا نیستش!
به هر حال 2باره میگم
تقریبا همشون به این گرونی هستن بهترین و به صرفه ترین راه خرید یه هدست JABRA هستش که هم به موبایل میخوره هم به ps3 ولی اینو بگم بهتون اگه میخواین به همراه صدای صحبت کردن صدای داخل بازی رو هم داشته باشید فقط یه گزینه دارید اونم خرید wireless stereo headset هستش (همونی که تو پروفایلم عکسش هست)
اگه برای بازی میخواید خب بهتره یه هدفون بخرید و فیششو وصل کنید به تلویزیونتون قیمت هدفون ها هم از 10 تومن هست به بالا

دوستان من چند وقت پیش چند تا پست دادم که انگاری دسته ام خراب شده!
دیگه الان مطمئن شدم که دسته مشکل داره، مخصوصا وقتی که وسط بازی به ps3 وصل میکنیش یه دفعه قاطی میکنه و هی برا خودش دکمه میزنه!
دیروز تو فوتبال هم برا خودش شوت میزد!

حالا میخوام بدون مباید چی کارش کنم!
کجا ببرم تعمیر کنم! اصلا فایده داره تعمیر یا یکی دیگه بخرم؟!
نبرم تعمیر کنم دوباره دو روز دیگه بازی در بیاره برا خودش!

دوست من پست های بالا بخون منم مشکل شمارو دارم.

دوستان این تبدیل تو بازار گیر میاد؟
برا وصل کردن کنسول به اسپیکرهام میخوام

21uswx0eHJL._SL500_AA300_.jpg

سلام دوست عزیز
میتونم بپرسم ان تبدیل و واسه چی میخای ؟؟ اخه من پی اس 3 مو به اسپکر وصل کردم بدون نیاز به این فیش یا تبدیل

---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

دوستان این تبدیل تو بازار گیر میاد؟
برا وصل کردن کنسول به اسپیکرهام میخوام

21uswx0eHJL._SL500_AA300_.jpg

user-online.png

user-online.png

registered_user.png

سلام دوست عزیز
میتونم بپرسم این تبدیلو واسه چی میخای ؟؟ اخه من پی اس 3 مو به اسپیکر وصل کردم بدون نیاز به این فیش یا تبدیل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or