هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم شاید باگ باشه مثلا تو فیفا 12 بعضی وقتها خودش خود به خود همه کار میکنی

من الان با اون یکی دستم که یعدا خریدمش امتحان کردم. ظاهرا هیچ مشکلی نداره! یا حداقل تو این چند ساعت مشکلی نداشته!
جفت دسته هام رو هم ریست کردم اما بعد از ریست شدن باز هم همون دسته اولیم مورد داره. البته همیشه نیست و وقتی میدو ام شروع میشه! اونم نه همه دویدن ها! بعضی وقتا! بعد از چند ثانیه هم درست میشه خودش!
یعنی ممکنه از دسته باشه!یعنی خرابه دسته ام؟!
این دسته رو خود ps3 بود وقتی خریدمش!
اون یکی رو بعدا جدا خریدم!

من الان با اون یکی دستم که یعدا خریدمش امتحان کردم. ظاهرا هیچ مشکلی نداره! یا حداقل تو این چند ساعت مشکلی نداشته!
جفت دسته هام رو هم ریست کردم اما بعد از ریست شدن باز هم همون دسته اولیم مورد داره. البته همیشه نیست و وقتی میدو ام شروع میشه! اونم نه همه دویدن ها! بعضی وقتا! بعد از چند ثانیه هم درست میشه خودش!
یعنی ممکنه از دسته باشه!یعنی خرابه دسته ام؟!
این دسته رو خود ps3 بود وقتی خریدمش!
اون یکی رو بعدا جدا خریدم!
ته این مشکل فکر نکنم از بازی باشه شاید ار دستهایتون باشه میرم سوال میکنم میام بهتون بگم که مشکل از چیه

ته این مشکل فکر نکنم از بازی باشه شاید ار دستهایتون باشه میرم سوال میکنم میام بهتون بگم که مشکل از چیه

آقا ممنون!
امروز با اون یکی دسته ام که حدود 1 ماه بعد از خرید PS3 و دسته اول خریدمش بازی کردم فکر نکنم مشکلی داشته باشه !
حالا از امروز چک میکنم که مطمئن بشم مشکل از دسته اولیمه یا نه!
ممنون!
اگه از دسته ام باشه میشه درستش کرد یا نه؟

سلام
من دسته اولیم که باهاش هم زیاد بازی نکردم قاطی میکنه و فقط با سیم میشه بازی کرد تازه بار 2 3 بار از پشت دسته باز کرد دوباره زد جا تا دیونه بازی در نیاره . منظورم از دیونه بازی برای خودش چپ راست میره تیر میزنه کلا برای خودش کار میکنه .
میشه درستش کرد یا به چیز رفته؟ !!

ببخشید دوستان میخواستم چند تا سوال بپرسم در مورد هدست یا هدفون برای ps3 بپرسم...
قیمت هدست خود ps3 حدودا چند هست و کیفیتش چجوریه.?
و اینکه آیا میشه هدست دیگه ای بغیر از مال خود ps3 رو ازش استفاده کرد....?
خیلی ممنون......

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید دوستان میخواستم چند تا سوال بپرسم در مورد هدست یا هدفون برای ps3 بپرسم...
خیلی ممنون......

خیلی ممنون......

---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 PM ارسال شده بود ----------

خیلی ممنون......
هدست های ps3 دو مدل هستن یه مدل کوچیکه و رو یه گوش سوار میشه (مثل مال موبایل) این مدل فقط صدای صحبت کردنو تو زمانی که آنلاین بازی میکنید انتقال میده
یه مدل دیگه هست که بهش میگن wireless stereo headset (عکسش تو آلبوم پروفایلم هست) این مدل علاوه بر خاصیت های بالایی صدای داخل بازی هم میشنوی و میتونی به pc هم وصلش کنی
قیمت بالایی 110 تومنه قیمت پایینی 210 تومن
از مدل بالایی (همون که رو یه گوش سوار میشه) میشه جای هدست اصلی از مدل های JABRA که تو بازار برای موبایل هست (یا هر هدست بلوتوثی دیگه) استفاده کرد ولی کیفیتش مثل مال خود سونی نمیشه
بهترین صدا رُ میتونی تو مدل پایین (استریو) بگیری

هدست های ps3 دو مدل هستن یه مدل کوچیکه و رو یه گوش سوار میشه (مثل مال موبایل) این مدل فقط صدای صحبت کردنو تو زمانی که آنلاین بازی میکنید انتقال میده
یه مدل دیگه هست که بهش میگن wireless stereo headset (عکسش تو آلبوم پروفایلم هست) این مدل علاوه بر خاصیت های بالایی صدای داخل بازی هم میشنوی و میتونی به pc هم وصلش کنی
قیمت بالایی 110 تومنه قیمت پایینی 210 تومن
از مدل بالایی (همون که رو یه گوش سوار میشه) میشه جای هدست اصلی از مدل های JABRA که تو بازار برای موبایل هست (یا هر هدست بلوتوثی دیگه) استفاده کرد ولی کیفیتش مثل مال خود سونی نمیشه
بهترین صدا رُ میتونی تو مدل پایین (استریو) بگیری
توصيه ميكنم اين wireless stereo headset رو فعلن نگيريد چون آخرين اپديتي كه سوني داد گند زد بهش ، هنوز هم هيچ كاري نكرده

یکی از دوستان می خواد برای ps3 ش که اسلیم هست هارد بخره
مدلش چی باشه ؟ قیمتش رو هم بگید؟ سایتی هم هست که بشه ازش اطلاعات کامل گرفت

روشی برای استفاده از دسته هایی که دو چراغ میشن پیدا نشد ؟ روی دستگاه هایی که کپی خور شدن چطور؟

ممنون

نبود؟

آقا ممنون!
امروز با اون یکی دسته ام که حدود 1 ماه بعد از خرید PS3 و دسته اول خریدمش بازی کردم فکر نکنم مشکلی داشته باشه !
حالا از امروز چک میکنم که مطمئن بشم مشکل از دسته اولیمه یا نه!
ممنون!
اگه از دسته ام باشه میشه درستش کرد یا نه؟
ببخشید یکم دیرشد دیروز از چند نفر سوال کردم بهم گفتند اگر ریست شد ولی مشکل داشته باشه از دستت هست شم دسته رو باز کن باطری رو در بیار از دوباره بزن اگر درست نشد بهم بگو

توصيه ميكنم اين wireless stereo headset رو فعلن نگيريد چون آخرين اپديتي كه سوني داد گند زد بهش ، هنوز هم هيچ كاري نكرده
من می خواستم این هدست 7.1 سونی رو بخرم
چطوره؟الان میگی دست نگه دارم؟:(
بعد یه سوال
این هدست باکیفیته؟من بیشترین استفاده ام واسه صدای بازی هستش تا چت!!!!!!!!!!آخه همه گیر میدن صدای بازی رو کم کنم میره رو اعصابشون:(
بعد تا چه قیمتی ارزش داره بخرم
یه مشاوره بدین لطفا:">

آخرین ویرایش:
من می خواستم این هدست 7.1 سونی رو بخرم
چطوره؟الان میگی دست نگه دارم؟:(
بعد یه سوال
این هدست باکیفیته؟من بیشترین استفاده ام واسه صدای بازی هستش تا چت!!!!!!!!!!آخه همه گیر میدن صدای بازی رو کم کنم میره رو اعصابشون:(
بعد تا چه قیمتی ارزش داره بخرم
یه مشاوره بدین لطفا:">
ببین در یه کلام ضرر نمیکنی خودم خریدمش خیلی خیلی خیلی خفنه هم به کنسول وصل میشه هم به کامپیوتر ریز ترین صدا ه رو باهاش میشنوی
مطمئن باش ضرر نمیکنی ارزش پولشو داره

در مورد ٧.١ : قبل اپديت ps3 واقعا عالي بود اما حالا بعد اپديت صدا اكو ميشه يه نويز مسخره اي هم داره كه واقعا خيلي ضايس
سوني هم عين خيالش نيست مسخره شو در اورده حقوق مشتري هم براش مهم نيست...
ميتوني اينجا رو بخوني : PS3 wireless stereo headset after 4.10 update is h... - Page 5 - PlayStation Forum
اگه ميخواي حتما بگيري بايد بري setting ps3 و mic رو off كني تا نويز و اكو حذف بشه اما توي اين حالت نميتوني صحبت كني

در مورد ٧.١ : قبل اپديت ps3 واقعا عالي بود اما حالا بعد اپديت صدا اكو ميشه يه نويز مسخره اي هم داره كه واقعا خيلي ضايس
سوني هم عين خيالش نيست مسخره شو در اورده حقوق مشتري هم براش مهم نيست...
ميتوني اينجا رو بخوني : PS3 wireless stereo headset after 4.10 update is h... - Page 5 - PlayStation Forum
اگه ميخواي حتما بگيري بايد بري setting ps3 و mic رو off كني تا نويز و اكو حذف بشه اما توي اين حالت نميتوني صحبت كني
حتما این مشکل هم همونطور که به وجود اومده از بین هم میره ولی مساله گذشت زمانه

من با نمایشگر 40 بازی میکنم البته کیفیت و همه چی عالیه!اما میخوام یه مانیتور مدل p2270 هم بگیرم واسه سیستم میخوام که کنسول باهاش یه وقتایی بازی کنم ببینم صفحه کوچیک چه حالی میده!
به نظرتون این مدل خوبه؟ورودی hd هم داره یا باید تبدیل بگیرم؟
Samsung_22___P2270_9588_59614.jpeg

ببین در یه کلام ضرر نمیکنی خودم خریدمش خیلی خیلی خیلی خفنه هم به کنسول وصل میشه هم به کامپیوتر ریز ترین صدا ه رو باهاش میشنوی
مطمئن باش ضرر نمیکنی ارزش پولشو داره

حامد جان منم میخواستم این هدست رو بگیرم. ولی یکی از دوستام که هم این رو داره و هم بیتس و هم لاجیتک g35 منو پشیمون کرد از خریدن این هد ست.
شما صدای g35 رو شنیدی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or