batman-love
کاربر سایت
قیمته بازیها در دوبی یا مالزی نصف هست؟؟؟
چون قراره بسپارم برام بیارن اگه زیاد فرقی نداره منتفی شه
صدردصد بهتر که از اونجا بخری مثلا من از کویت قیمت گرفتم یه اسلیم 160 گیگ و با همراه یه مو و یه بازی کلا به پول ایران میشه 700تومان حالا به نظرت من از اینجا بخرم که معلوم نیست چیزی از کارتونش عوض شده یا نه و یا کویت بخرم که خوده جعبه کاملا اکبند هستقیمته بازیها در دوبی یا مالزی نصف هست؟؟؟
یک بار با کابل شارژ دسته به کنسولتون وصلش کنید درست میشه !سلام .
من یه موو جدید خریدم اما به ps3 وصل نمیشه .
کسی میدونه چرا.
وقتی دکمه ps رو میزنی چند باری چراغش خاموش روشن میشه و بعد کلا خاموش میشه
سلام
دوستان لب تاب من خروجی اچ دی ام ای داره و راحت به ال سی دی وصلش میکنم.
فقط میخوام بدونم که از این پورت میشه خروجی گرفت؟! یعنی الان من مثلا پی اس تری رو میتونم به
لبتابم وصل کنم و از مانیتورش استفاده کنم؟!
نمیدونم که سوال رو در تاپیک درستش پرسیدم یا نه! ولی خب در مورد پی اس تری هست دیگه!
سلام دوستان.
یه سوال داشتم که یکم ابتداییه ولی برای اطمینان میپرسم.
من اگه یه دسته ی USB معمولی از بیرون بگیرم میتونم روی کنسول ازش استفاده کنم؟
میشه ولی نه اونطور که 100% باشه بیشتر قابلیت ها رو نداره .. ولی باز میشه شوک داراش بهتره بهتره میگیری حرفه ایی باشه نه از این 2000 منیا ..
ممنون بابت پاسخ. اینکه قابلیت های سنسوری رو نداره که شکی نیست. فقط میخواستم کلیات رو انجام بده. خوبش چنده؟ (نه اینکه هم قیمت خود دسته اصلی در بیاد)
سلام.
خوبش که قیمتش بالا میشه و ارزش نداره به نظر من
هر دسته ای رو میتونین از طریق USB به کنسول وصل کنید و معمولا تمام دسته ها شناسایی میشن.
من الان خودم دسته شک دار ارزان قیمت دارم و خیلی راحت هم استفاده میکنم (دو تا دسته به هم وصل هست با قیمت 5 تومان از برند XP چند سال پیش خریداری کردم ، الان حدود 12-13 تومن هست)
به قول خودتون کلیات رو انجام میده
از پاسخ ممنون. بعد شوک دارشم هست؟
درود دوستان
من میخوام یه هارد اکسترنال برای استفاده روی ps3 بخرم
به نظر شما چه مارک چه ظرفیت و چه مدلی بخرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
و تجربیاتتون رو بفرمایید