هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا کسی میدونه چطوری میشه اصل یا فرعی و یا ریفر بودن لوازم ps3 رو فهمید؟
آخه میخواستم موو بخرم یکی بهم گفت که فرعیش یا ریفرش هست که حدود 20 درصد ارزون تراز اصلیشه!
این ها رو یه مغازه دار گفت بهم! یعنی هر دو رو داشت؟ مگه موو هم ریفر داره؟
خواستم بدونم از کجا باید بفهمم که ریفره.
میدونم که ریفر از سر هم بندی وسایل اصلی و برگشتی درست شده. اما نمیدونم از کجا باید بفهمم! شماره سریالشون فرق داره؟ قیافشون فرق داره؟ چی کار باید بکنم؟
ممنون

قیمته بازیها در دوبی یا مالزی نصف هست؟؟؟
چون قراره بسپارم برام بیارن اگه زیاد فرقی نداره منتفی شه
صدردصد بهتر که از اونجا بخری مثلا من از کویت قیمت گرفتم یه اسلیم 160 گیگ و با همراه یه مو و یه بازی کلا به پول ایران میشه 700تومان حالا به نظرت من از اینجا بخرم که معلوم نیست چیزی از کارتونش عوض شده یا نه و یا کویت بخرم که خوده جعبه کاملا اکبند هست

سلام .

من یه موو جدید خریدم اما به ps3 وصل نمیشه .

کسی میدونه چرا.

وقتی دکمه ps رو میزنی چند باری چراغش خاموش روشن میشه و بعد کلا خاموش میشه
یک بار با کابل شارژ دسته به کنسولتون وصلش کنید درست میشه !
کلا دسته Move یا و Navigator و ...... رو وقتی برای اولین بار میخواید به کنسول وصل کنید باید اول با کنسول Set بشه !

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان لب تاب من خروجی اچ دی ام ای داره و راحت به ال سی دی وصلش میکنم.
فقط میخوام بدونم که از این پورت میشه ورودی گرفت؟! یعنی الان من مثلا پی اس تری رو میتونم به
لبتابم وصل کنم و از مانیتورش استفاده کنم؟!

نمیدونم که سوال رو در تاپیک درستش پرسیدم یا نه! ولی خب در مورد پی اس تری هست دیگه!

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان لب تاب من خروجی اچ دی ام ای داره و راحت به ال سی دی وصلش میکنم.
فقط میخوام بدونم که از این پورت میشه خروجی گرفت؟! یعنی الان من مثلا پی اس تری رو میتونم به
لبتابم وصل کنم و از مانیتورش استفاده کنم؟!

نمیدونم که سوال رو در تاپیک درستش پرسیدم یا نه! ولی خب در مورد پی اس تری هست دیگه!

سلام.
دوست عزیز همانطور که خودتون هم اشاره کردین لپ تاپ خروجی HDMI داره ، نه ورودی
فقط میتوانید از مانیتور های دیگه به عنوان خروجی برای لپ تاپ استفاده کنید و نمیتوانید از مانیتور لپ تاپ برای وسایل دیگر از جمله PS3 استفاده کنید.
موفق باشید

سلام دوستان.
یه سوال داشتم که یکم ابتداییه ولی برای اطمینان میپرسم.
من اگه یه دسته ی USB معمولی از بیرون بگیرم میتونم روی کنسول ازش استفاده کنم؟

سلام دوستان.
یه سوال داشتم که یکم ابتداییه ولی برای اطمینان میپرسم.
من اگه یه دسته ی USB معمولی از بیرون بگیرم میتونم روی کنسول ازش استفاده کنم؟

میشه ولی نه اونطور که 100% باشه بیشتر قابلیت ها رو نداره .. ولی باز میشه شوک داراش بهتره بهتره میگیری حرفه ایی باشه نه از این 2000 منیا :دی ..

میشه ولی نه اونطور که 100% باشه بیشتر قابلیت ها رو نداره .. ولی باز میشه شوک داراش بهتره بهتره میگیری حرفه ایی باشه نه از این 2000 منیا :دی ..

ممنون بابت پاسخ. اینکه قابلیت های سنسوری رو نداره که شکی نیست. فقط میخواستم کلیات رو انجام بده. خوبش چنده؟ (نه اینکه هم قیمت خود دسته اصلی در بیاد)

ممنون بابت پاسخ. اینکه قابلیت های سنسوری رو نداره که شکی نیست. فقط میخواستم کلیات رو انجام بده. خوبش چنده؟ (نه اینکه هم قیمت خود دسته اصلی در بیاد)

سلام.
خوبش که قیمتش بالا میشه و ارزش نداره به نظر من
هر دسته ای رو میتونین از طریق USB به کنسول وصل کنید و معمولا تمام دسته ها شناسایی میشن.
من الان خودم دسته شک دار ارزان قیمت دارم و خیلی راحت هم استفاده میکنم (دو تا دسته به هم وصل هست با قیمت 5 تومان از برند XP چند سال پیش خریداری کردم ، الان حدود 12-13 تومن هست)
به قول خودتون کلیات رو انجام میده :D

سلام.
خوبش که قیمتش بالا میشه و ارزش نداره به نظر من
هر دسته ای رو میتونین از طریق USB به کنسول وصل کنید و معمولا تمام دسته ها شناسایی میشن.
من الان خودم دسته شک دار ارزان قیمت دارم و خیلی راحت هم استفاده میکنم (دو تا دسته به هم وصل هست با قیمت 5 تومان از برند XP چند سال پیش خریداری کردم ، الان حدود 12-13 تومن هست)
به قول خودتون کلیات رو انجام میده :D

از پاسخ ممنون. بعد شوک دارشم هست؟

درود دوستان
من میخوام یه هارد اکسترنال برای استفاده روی ps3 بخرم
به نظر شما چه مارک چه ظرفیت و چه مدلی بخرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
و تجربیاتتون رو بفرمایید

درود دوستان
من میخوام یه هارد اکسترنال برای استفاده روی ps3 بخرم
به نظر شما چه مارک چه ظرفیت و چه مدلی بخرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
و تجربیاتتون رو بفرمایید

من یه وسترن دیجیتال usb 3 دارم که سرعتش عالیه خدایی بدون هابم وصل میشه .

2تا پارتیشنشم کردم . 2تا 500 گیگ یکی با فرمت fat32 اونیکی هم ntfs اگه درست گفته باشم .

خیلی خوبه فقط فکر کنم الان بخوای بخری باید یه 230 تومنی بیای پایین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or