هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام همگی...
میگم کسی میدونه این هدست اینجا است یا نه؟ ... کسی میفروشه؟ کدوم مغازه؟ کجا؟ اگر کسی خبر داره آدرس مغازه یا شمارش رو بده ... تو اینترنت هم بود که بهتر... من اینجا هر چی پیدا کردم همگی هدست بلوتوث دارن... من از این مدل میخوام....:
http://www.amazon.com/Playstation-U..._2?ie=UTF8&s=videogames&qid=1268123778&sr=8-2

سلام همگی...
میگم کسی میدونه این هدست اینجا است یا نه؟ ... کسی میفروشه؟ کدوم مغازه؟ کجا؟ اگر کسی خبر داره آدرس مغازه یا شمارش رو بده ... تو اینترنت هم بود که بهتر... من اینجا هر چی پیدا کردم همگی هدست بلوتوث دارن... من از این مدل میخوام....:
http://www.amazon.com/Playstation-U..._2?ie=UTF8&s=videogames&qid=1268123778&sr=8-2
متاسفانه فکر نکنم این هدست توی ایران گیرت بیاد
حالا اگر گیرت امد خوب یک ندایی به من هم بده چون خوبه هم پلی 3 بهش وصل میشه و هم کامپیوتر

سلام همگی...
http://www.amazon.com/Playstation-U..._2?ie=UTF8&s=videogames&qid=1268123778&sr=8-2[/QUOTE

فقط فابریک پلی3 بگیر

سلام همگی...
http://www.amazon.com/Playstation-U..._2?ie=UTF8&s=videogames&qid=1268123778&sr=8-2[/QUOTE

فقط فابریک پلی3 بگیر
البته نیما مگر این فابیرکش نیست:confused:

فقط فابریک پلی3 بگیر
آره واسه همین اینو میخوام بگیرم....
شانس ما رو ببین... عجب گیری کردیم..این مغازه ها همش از این 60 70 تومنیا دارن... آخه چه خبره!!! این سونی هم شورشو در اوورده . ایکس باکس خوبه ..هدستاشو مفتیم میده:biggrin1:.. دارم احساس میکنم این کنسول به درد ما فقیر فقرا نمیخوره:biggrin1:
جان من اگر کسی پیدا کرد منم خبر کنه.
شما از چه مدل هایی استفاده میکنین؟؟؟ میخوام یدونه بگیرم.. ی راهنمایی کنین.. قبلا (بار اول که ps3 داشتم) یدونه خریده بودم مدل جبرا. BT40 (واسه موبایل بود )اگر اشتباه نکنم... خوب بود اما مشکلش این بود اگر یکی تو 3 کیلومتری حرف میزد این میگرفت. :d زیادی قوی بود.....

آقا همه مدل های جبرا راحت sync میشن؟
مشکلی نداره؟
بعد چقدر شارژ نگه میدارن؟
واسه 3،4 ساعت بازی کافیه؟

آره داش امین. بهترین مارک همین جبراست که من دو تا مدلاش رو امتحان کردم. یکی 24 بود یکی هم 37. اون 24 حدود 3 ساعت شارژ داشت ولی واسه سینک کردن پدرت در میومد. این 37 تومنی خیلی عالیه. شارژ 5.5 ساعت اینا نگه میداره و خیلی خیلی راحت سینک میشه و البته اندازه اش کوچیکتره. مدلش هم BT2070(همینو بگیر!)

آره داش امین. بهترین مارک همین جبراست که من دو تا مدلاش رو امتحان کردم. یکی 24 بود یکی هم 37. اون 24 حدود 3 ساعت شارژ داشت ولی واسه سینک کردن پدرت در میومد. این 37 تومنی خیلی عالیه. شارژ 5.5 ساعت اینا نگه میداره و خیلی خیلی راحت سینک میشه و البته اندازه اش کوچیکتره. مدلش هم BT2070(همینو بگیر!)

مخلصیم مجید جون
آخه دیروز یه مدل دیدم 19 میداد گفتم مفته :biggrin1:
همینو بگیرم دیگه 60 تومن اوریج نگیرم:biggrin1:
ولی ترسیدو sync نشه!

سلام دوستان!
من یه هدست بلوتوث جبرا خریدم به مدل BT2080 !
توی لیست ویکی پدیا این مدل نیست!کسی میدونه که این مدل با PS3 سازگاری داره یانه؟
اگر نداره که برم بدم پس چون هنوز بازش نکردم!

سلام دوستان!

من و رفیقام تا الان 3 تا مدل امتحان کردیم همشون دارن
خیالت راحت

سلام دوستان!
:arrowd:
Most newly released ones are compatible.
سلام عزیز
بیشتر جدید ها مشکلی ندارن. اگه جدیدا وارد بازار شده احتمالا کار می کنه ولی تضمین نمی کنم!
برای من هم تو لیست نبود ولی کار کرد.(احساس نکن اگه تو لیست نباشه هیچ راهی نداره!:d)

فعلا دارم سرچ میزنم ببینم چیزی در این مورد پیدا میکنم یا نه!
کسانی که مدلی تست میزنن و کار میکنه و توی لیست ویکی نیست برای کمک به بقیه برن لیست ویکی رو ویرایش کنن!

سلام دوستان عزیز

ممنون میشم منو راهنمایی کنید و بهم بگید چه مدل هدست بولوتوث بگیرم که با ps3

کاملا سازگار باشه و همچنین از کیفیت بالا و عالی هم بر خوردار باشه

ضمنا اگر قیمتش را هم بهم بگید ممنون میشم

با سپاس فراوان:love::love:

آقا سلام خسته نباشید، خواهش می کنم هرکی این متن منو می خونه جوابمو می دونه یه کمکی بکنه بدجوری تو گل موندم!
من یه هدست اصل ps3 خریدم 73 تومن حالا هرچی سعی می کنم کنسول شناساییش کنه نمی کنه،سوال اصلیم اینه که می شه با این هدست مثل یه هدست معمولی بازی کرد یا آهنگ گوش کرد یا کلا به جای اسپیکر ازش خروجی صدا گرفت؟ اگه نشه که من بدبختم...! یکی کمک کنه ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or