هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی قیمت
images
این رو توی ایران میدونه؟

دوستان کسی میتونه کامل فرق دسته اصل با غیر اصل و بگه ؟
ممنون میشم کسی کامل برام توضیح بده :love:
اون طرف سوال خيلي خوبي كرد...
اگه ميشه يكي جواب بده چون سوال منم هست.
البته اگه واقعا راه تشخيصي به همين راحتي ها براش هست!

دوستان دستگاه من چند روز پیش چراغ زرد داد .. و مشکل حرارتی پیدا کرد...دیروز تونستم..با یک عمل جراحی سخت.. دوباره زندش کنم:cool:..می خواستم یه فن خوب رو معرفی کنید براش تهیه کنم..تا احتمال خرابی دوبارش کمتر بشه..
ممنون

اساتید دسته d shock دارم که وقتی دکمه ps ش رو می زنم دستگاه رو روشن می کنه ولی روی دسته چراغ
1و 2 با هم روشن می شن و جالب اینه که دیگه هیچ دکمه ای عمل نمی کنه و انگار اصلا ارتباط با دستگاه نداره ، راهنمایی کنید چه کارش کنم.
سپاس

اساتید دسته d shock دارم که وقتی دکمه ps ش رو می زنم دستگاه رو روشن می کنه ولی روی دسته چراغ
1و 2 با هم روشن می شن و جالب اینه که دیگه هیچ دکمه ای عمل نمی کنه و انگار اصلا ارتباط با دستگاه نداره ، راهنمایی کنید چه کارش کنم.
سپاس

خوبی داداش؟
متاسفانه دستت تقلبیه و با فریمور جدید کار نمیکنه و اینجوری که توضیح دادی 2 چراغ با هم روشن میشه

اقا من کابا hdmi به دستگاهم وصل کردم ولی هر کار می کنم تو قسمت تنظیمات نمیره رو hdmi وقتی گزینه hdmi میزنم 30 ثانیه صفحه سیاه میشه دوباره برمیگرده به صفحه اصلی یا میگه your setting is not correct در کل کابلو نمیشناسه اگه کسی میدونه لطفا یه حالی بده بگه چیکارش کنم. با تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or