هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تا حالا هر چی وصل کردم کار کرده ، دسته بازی هم ( حتی دسته 666 فراسو که بیسیم و کاملا مثل دسته 360 هست) رو وصل کردم اوکی بوده و فقط جای بعضی دکمه ها جابجا بوده ! کلا با USB device ها خیلی Compatible هستش و فقط وب کم ارزون قیمتی که وصل کردم کار نکرد.
(من کیبرد و ماوس بیسیم و با سیم 3مدل مختلف A4Tech و Logitech امتحان کردم و مشکلی نبوده)

من تا حالا هر چی وصل کردم کار کرده ، دسته بازی هم ( حتی دسته 666 فراسو که بیسیم و کاملا مثل دسته 360 هست) رو وصل کردم اوکی بوده و فقط جای بعضی دکمه ها جابجا بوده ! کلا با USB device ها خیلی Compatible هستش و فقط وب کم ارزون قیمتی که وصل کردم کار نکرد.
(من کیبرد و ماوس بیسیم و با سیم 3مدل مختلف A4Tech و Logitech امتحان کردم و مشکلی نبوده)
ماشاله شما که همه را امتحان کردی :biggrin1:

دوستان عزیز می دونم که این سئوال چند بار تکرار شده ولی :
یه Bluetooth Headset خوب معرفی کنید که هم با بازی ها و چت مشکل نداشته باشه و هم بشهد باهاش آهنگ گوش داد .
قیمت هم خوب باشه ( تخیلی نباشه )

تو فيفا 10 يا mw2 قشنگ ساپورت ميشه؟؟
عين دسته خودش؟
من اینارو تو 360 بازی کردم ، تو بازی هایی که من انجام دادم ساپورت میشد ولی همونطور که گفتم جای بعضی دکمه ها جا به جا بود
البته فکر کنم فیفا10 این امکان که دکمه هارو خودت تعریف کنی داشت.
فقط دکمه PS رو نخواهی داشت ;) چون فقط دسته خود سونی این دکمه رو داره

دوستان عزیز می دونم که این سئوال چند بار تکرار شده ولی :
یه Bluetooth Headset خوب معرفی کنید که هم با بازی ها و چت مشکل نداشته باشه و هم بشهد باهاش آهنگ گوش داد .
قیمت هم خوب باشه ( تخیلی نباشه )
هدست بلوتوث فکر کنم فقط برای چت هست نه بازی!
نوعش به نظر من پول پای هدست مخصوص پلی 3 نده چون با 30 تومن میشه یه هدست اصل نوکیا گرفت که کیفیتش هم خیلی خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or