هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام​
سلامی دوباره چو بویه خوش دوستی!!!دمتون گرم.دوستان گل بلاخره تاپیکم مهم شد!!!!بخدا نامردم اگه اینجا رو پر از عکس و چیزای خوشگل نکنم.بهتون قول میدم اینجا رو خوشگل کنم.من هیچوقت بازی سنتر رو فراموش نمیکنم.
خیلی گلید دوستان.سعی میکنم همیهش به این تاپیک حتماً سر بزنم.دوستون دارم.
یا علی.
M.A:love::love::love:

سلام محسن 7 .من رو كه ميشناسي؟
آقا ما اگه بخوايم يه فرمون لاجيتك واسه گران توريسمو بگيريم از كجا و با چه قيمتي بگيريم؟

سلام رفیق گلم!!!خوبی که؟
من سه نمونه ازش رو داشتم که تو صفحه های قبل در موردش گفتم،ولی الآن قیمتاش که یادمه اینطوری بود:
یکی بود 180 هزار تومن که کاملاً دنده،کلاچ و ترمز و گاز و همه چیزش عین ماشین واقعی بود و هیچ چیزی کم نداشت،صندلی هم داشت که تویه خود نمایشگاه سونی ازش استفاده کردند.فرمون هیدرولیک و ...
یکی دیگه هم هست در حد 90 تومن که یه نسخه ی معمولی ازین جور دسته ها بود و کیفیتش هم خوب بود و خیلی مناسب بود و بدون صندلی هم بود.
یکی دیگه هست با قیمت حدود 40 تومن که اون فقط نمونه ای از فرمون و دنده و ... هست و اونقدر واقعی نیست.
یک نمونه چند وقت پیش دیده بودم که فک کنم در موردش نوشتم(تو صفحه ای قبل)که اون فک کنم اگر اشتباه نکنم حدود 180 تومن(شاید هم با اون اولیه اشتباهش گرفتم)بود که صندلیش اسپیکر داشت!!!خیلی باحال بود.
نمیدونم کجا میفروشن ولی احتمالاً اگر از دوبی سفارش بدی،جزو 10 نفر اول تو ایران هستی که چنین وسایلی رو دارن بخصوص اگر اون 180 تومنیه رو سفارش بدی!!!!من که پول داشتم حتماً میخریدمش!!!!!!!تو ایران قیمت ها رو بالاتر میدن و کمتر جایی گیر میاد.بهتره از تهرانی ها بپرسی.
قربونت برم.
یا علی.
m.a

محصولات Logitech به خاطر کیفیت عالی قیمتاشون کلا بالا هست.

قبلا یه نمایندگی تو دبی داشت ولی برشکست شد :biggrin1:

قیمت زیاد اختلاف نداره من میخواستم یه فرمون Logitech G25 بخرم وقتی مقایسه کردم دیدم تقریبا قیمتش مثل ایران هست. ;)

سلام رفیق گلم!!!خوبی که؟
من سه نمونه ازش رو داشتم که تو صفحه های قبل در موردش گفتم،ولی الآن قیمتاش که یادمه اینطوری بود:
یکی بود 180 هزار تومن که کاملاً دنده،کلاچ و ترمز و گاز و همه چیزش عین ماشین واقعی بود و هیچ چیزی کم نداشت،صندلی هم داشت که تویه خود نمایشگاه سونی ازش استفاده کردند.فرمون هیدرولیک و ...
یکی دیگه هم هست در حد 90 تومن که یه نسخه ی معمولی ازین جور دسته ها بود و کیفیتش هم خوب بود و خیلی مناسب بود و بدون صندلی هم بود.
یکی دیگه هست با قیمت حدود 40 تومن که اون فقط نمونه ای از فرمون و دنده و ... هست و اونقدر واقعی نیست.
یک نمونه چند وقت پیش دیده بودم که فک کنم در موردش نوشتم(تو صفحه ای قبل)که اون فک کنم اگر اشتباه نکنم حدود 180 تومن(شاید هم با اون اولیه اشتباهش گرفتم)بود که صندلیش اسپیکر داشت!!!خیلی باحال بود.
نمیدونم کجا میفروشن ولی احتمالاً اگر از دوبی سفارش بدی،جزو 10 نفر اول تو ایران هستی که چنین وسایلی رو دارن بخصوص اگر اون 180 تومنیه رو سفارش بدی!!!!من که پول داشتم حتماً میخریدمش!!!!!!!تو ایران قیمت ها رو بالاتر میدن و کمتر جایی گیر میاد.بهتره از تهرانی ها بپرسی.
قربونت برم.
یا علی.
m.a

ما يك Bundle Pack واسه GT5 داريم كه خود بازي بهمراه 1 دسته SixAxis است كه قيمت هم 95000 تومان است .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or