هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محصول فوق جدید

اقایون من اینو تو این تاپیک به این خوبی جاشو خالی دیدم گفتم براتون بذارم.امیدوارم حال کنین

Laptap PS3

playstation3laptop.jpg

به نظر خودم واقعا این دیگه تهشه :biggrin1: قیمتشم زده 9000$
اینم منبع
www.techeblog.com/.../category/ben+heck/

کابل VGA برای PS3 تو بازار هست ؟

کابل VGA نیست ، باید یه hdmi to dvi بخری با یه vga box که به نوعی تبدیلش هست ، در مورد VGA box های تو بازار هم باید بهت بگم که اصلا جنسای تو بازار خوب نیستن و اکثرا اون رزولوشنی که میخوای رو بهت نمیدن ، بهترین کار اینه که مانیتورتو عوض کنی :biggrin1: چون VGA box کیفیت خوب و اصلی قیمتش بالاس !

PS3 with monitor

من دیروز رفتم یه PS3 40 gig گرفتم در ضمن یه مانیتور 20.1 BENQ با ورودی DVI داشتم قرار بود با اون بازی کنم اما وقتی رفتم کابل بگیرم تازه فهمیدم که صدای دستگاه از کجا باید بیاد چون مانیتور من خودش اسپیکر نداره آیا من باید حتما HEADSET بگیرم یا headphone usb یا راه بهتری هست لطفا کمک کنید:confused:

PS3 Wireless Keypad

2780863293_f892bd4206.jpg

2781722342_c342129cd5.jpg

Lastly, we’ve announced a new Wireless Keypad for PS3 that will make text communications and Web browsing much easier. The Wireless Keypad snaps onto the top of a SIXAXIS or DUALSHOCK 3 wireless controller and comes with some cool features, including a mode that turns the main key area into a touch pad (similar to a touch pad on a Laptop computer). Once in this mode, you can slide your finger on this area to move the cursor on the screen and tap to enter. There will be two short cut buttons on the Keypad that will enable users to jump directly to the XMB’s “Friends” icon and the “Message Box” during gameplay. The Wireless Keypad will launch in late November.​

http://blog.us.playstation.com/2008/08/20/live-from-leipzig-north-american-hardware-announcements/

من دیروز رفتم یه PS3 40 gig گرفتم در ضمن یه مانیتور 20.1 BENQ با ورودی DVI داشتم قرار بود با اون بازی کنم اما وقتی رفتم کابل بگیرم تازه فهمیدم که صدای دستگاه از کجا باید بیاد چون مانیتور من خودش اسپیکر نداره آیا من باید حتما HEADSET بگیرم یا headphone usb یا راه بهتری هست لطفا کمک کنید:confused:

شما میتونی یه ست دالبی که ورودیه optical داشته باشه بگیرید
و به وسیله کابل مخصوص از صدایه دالبی لذت ببرید;)

سلام دوست خوبم...نه بابا این کارا نیاز نیست...
شما برو یه اسپیکری میکرولب بخر...قیمتش هم 30 هزار تومن هست...ساب هم داره...
بعد با همون کابل iv صداتو نصب کن به اسپیکرات...

سلام دوستان

شاید برای این سوال یه ذره دیر باشه.بنا بر این نخندین.البته خودم تقریبا جوابشو می دونم.اما میخوام مطمئن بشم.
میشه hands free bluetooth موبایلو به ps3 conect کرد و به عنوان میکروفن بازی online(برای صحبت کردن) استفاده کرد؟;)

شاید برای این سوال یه ذره دیر باشه.بنا بر این نخندین.البته خودم تقریبا جوابشو می دونم.اما میخوام مطمئن بشم.
میشه hands free bluetooth موبایلو به ps3 conect کرد و به عنوان میکروفن بازی online(برای صحبت کردن) استفاده کرد؟
اره میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or