هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اينم يه ريموت واسه بازی که فکر کنم مثل Wii باشه
ايکس باکس 360 هم يه همچين چيزيو داره توليد ميکنه ، اسم اين ريموت هست PS3mote

20kobr8.jpg

منبع PS3News
طبق گفته اين سايت اين عکس ، عکس اصلی نيست و قيمت هم 85 دلار بايد باشه ، راست يا دروغ با خودشون

آخرین ویرایش:
Exclusive: Info On The New PS3 Controller

http://playstationlifestyle.net/2008...s3-controller/

باید منتظر واکنش سونی بود.
شاید یک کنترل جدید شبیه wiimote باشه !
اما این عکس کاملا معلوم هست که از روی wiimote کپی برداری شده و هیچ وقت هم سونی همچین کاری نمیکنه !! فقط به جای نینتندو نوشته شده سونی و + - a b شده مربع مثلث !!

بعید می دونم سونی رسماً اعلام کرده باشه طرحی برای دسته جدید داشته باشه
اینم یه نمونه دیگه اش
سونی با کنترل کننده جدید بازی خود به جنگ نیتندو میرود
sony_ps3_controller.jpg

در حالی که سونی از فروش کنسول جدید بازی خود Play Station 3 راضی به نظر نمیرسد. در جستجوی راهی است که بر شهرت نیتندو Wii غلبه کند به همین دلیل در حال ساختن کنترلر جدید مدل VR/3-D است. این کنترلر حتی از کنترل کننده بازی Wii که موجب شهرت آن شده پیشرفته تر است و موقعیت دست بازی کننده را در فضای سه بعدی تشخیص می دهد. کنترلر جدید که به صورت یک دستکش به دست پوشیده میشود دارای سنسور هایی است که میتوانند توسط حرکات انگشتان دست در موقعیت های مختلف فعال شوند و این اجازه را میدهند که اشیا را در فضا بگیرید یا حرکت هر انگشت را به عملکردی مجزا اختصاص دهید.

این به درد بازی های FIGHTING میخوره ها
ابته اگه FAKE نباشه ها
PS3MOTE هم چیز بدی نیست اما اگه کنترلر مخصوص FPS بزنه بهتره ها
سونی دچار غرور کاذب شده.فکر نکنم هیچ کنترل جدیدی بده بیرون:((
چش بود اون بومرنگهای خوشگل که کنسلشون کردی:((

سلام.
خست نباشید خدمت دوستان گل در بازی سنتر،ببخشید که من سر نمیزنم،چون امتحان داشتم تا همین دیروز!!!ولی خب الآن تو بازی نما فعالیت دارم و اگر میخواید محصولات دیگه ای رو ببینید،یه سری هم به اینجا بزنید و سوالی بود من درخدمتم.براتون آرزوی سلامتی و قبولی و نمره ی خوب تو درساتون رو دارم،موفق باشید.

http://www.bazinama.com/message/showthread.php?t=5981
متشکرم.
M.A

اين هم يك وسيله ديگر براي علاقمندان PS3
كنترل براي دستگاه PS3 كه بوسيله آن ، دستگاه بازي شما ، به يك پخش كننده فيلمهاي Blu-Ray كامل ، بي‌نقص و حرفه‌اي تبديل ميشه !!.
Remote-01.jpg

Remote-02.jpg

یه سوات من عکس های زیادی دارم ولی وقتی از طریق پیوست میخوام upload کنم میگه حجمش زیاده
چیکار کنم شما چطوری اون عکسا رو گذاشتید
برای عکس گذاشتن، عکس ها رو باید تو سایت هایی مثل tinypic، Xs.to و ... آپلود کنی و بذاریشون اینجا.
اگر هم عکسهات بزرگ هست، اینجا رو بخون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or