سلام بر دوستان عزیز
نزدیک به ۶ماه قبل یه اکانت هکی خریدم تا الان هم ازش استفاده میکنم ولی امروز که خواستم وارد اکانت بشم دیدم صاحب اکانت رمزو عوض کرده الان بعد ۶ماه چه اتفاقی میافته ؟ایا بازیا قفل میشه؟چیکار میشه کرد این اتفاق نیفته.ممنون
با وارد شدن تایید دو مرحله ای اکانت های هکی یا ترکیبی بسته شده اندسلام دوستان .میخواستم یه سوالی بپرسم شایید زیاد ربطی به موضوع نداشته باشه
اینجا کرمانشاهی داریم؟ اگه داریم لطفا یه مغازه خوب که اکانت هکی باقیمت مناسب بفروشه بهم معرفی کنه.
به نظرتون مشکل از چیه ؟ دسته یهو خراب بشه..اونم l1 !!؟ لطفا اگه کسی میدونه بگه..باز کنم دسته رو ؟سلام نه دسته رو به هیچ وجه باز نکن چیزی نریخته روش ؟ببخشید دوستان یهویی این L1 دسته از کار افتادبه نظرتون مشکل از چیه ؟ دسته یهو خراب بشه..اونم l1 !!؟ لطفا اگه کسی میدونه بگه..باز کنم دسته رو ؟
نه اقا هیچی نریخته..حتی اسیبم ندیده من بگم از اونه..جوریم بازی نمیکنم به اون دکمه فشار خاصی بیاد!! فقط فیفا میزنم..عجیبه واسم..هر کاری فکرشو کنی کردم اما اصلا انگار اون دکمه به کل باطل شده.. اعصابمو بهم ریخت اصلا ..موندم چی کنم..الکی هزینه گذاشت دستم ناچار شدم برم 200 بدم یه دسته نو بخرم..چون به یکی زنگ زدم برا تعمیر میگه فعلا سرمون شلوغه..4 روز دیگه زنگ بزن..اصلا چیز غیر عادیه خدایی..اخه همه چی سالم یهو L1 خراب شه !!؟سلام نه دسته رو به هیچ وجه باز نکن چیزی نریخته روش ؟
با شارژر بزن ببین درست میشه اگه camera داری یه تست با playroom بکن
نه اقا هیچی نریخته..حتی اسیبم ندیده من بگم از اونه..جوریم بازی نمیکنم به اون دکمه فشار خاصی بیاد!! فقط فیفا میزنم..عجیبه واسم..هر کاری فکرشو کنی کردم اما اصلا انگار اون دکمه به کل باطل شده.. اعصابمو بهم ریخت اصلا ..موندم چی کنم..الکی هزینه گذاشت دستم ناچار شدم برم 200 بدم یه دسته نو بخرم..چون به یکی زنگ زدم برا تعمیر میگه فعلا سرمون شلوغه..4 روز دیگه زنگ بزن..اصلا چیز غیر عادیه خدایی..اخه همه چی سالم یهو L1 خراب شه !!؟
ببخشید دلیلشو نفهمیدی چرا اینطوری شد R1 دستت ؟ اخه من نه کاری کردم نه هیچی ..داشتم بازی میکردم یهو دیدم کار نمیکنه.. اون چیزی که زیرشه یعنی جابجا شده ؟؟د
من دستم خراب شد، R2 دسته دیگه کار نمیکرد، از تو یوتوب فیلم آموزش تعمیر و باز کردن دسته رو دیدم، راحت بازش کردم و دوباره دکمه رو جا زدم شد مثل روز اول
زیادم سخت نیست چون دکمه های R1 R2 L1 L2 اولین سطح بعد از باز کردنه دسته است
ببخشید دلیلشو نفهمیدی چرا اینطوری شد R1 دستت ؟ اخه من نه کاری کردم نه هیچی ..داشتم بازی میکردم یهو دیدم کار نمیکنه.. اون چیزی که زیرشه یعنی جابجا شده ؟؟
سلام اگر بی سیم هست باید بری به بخش ستینگ یه بخش هست نوشته ادد کردن دیوایس از ایونجا امتحان کن ...دوستان هدفون Beat به Ps4 وصل نمیشه ؟